2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم من صبح آزمایش دادم ولی همسرم ساعت دو میره می‌گیره خودم میترسم زنگ بزنم آزمایشگاه ازشون جواب رو ...

خوش خبر باشی انشالله دوستم 🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها مثبته ن تورو خدا یکی بگه ؟؟؟؟

باورت میشه از یک ساعت دارم هی صفحه هارو میخونم ک برسم به جواب ازمایشت..اخیشششش خداروشکر مبارکت باشه..تورخدا برای منم دعاکن با انتقال سومم مامانی یشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچها از همتون ممنونم از این همه محبتتون و دل پاکتون که میدونم برامون دعا کردین از این همه پیام های پر مهرتون که با تک تک پیامتون دوباره گریم گرفت و برای همه منتظرها دعا میکردم و میکنم انشاالله این لحظه ناب قسمتشون شه به حق الله 

خیلی دوستتون دارم اینکه هستین و امید میدین  اگه تک تک جواب ندادم معذرت میخواهم فقط خواستم بدونید خیلی برام با ارزش هستین ❤️❤️

من ۶ هفته خونریزی شدید داشتم تا حدود ۱۰ هفته لک همچنان ادامه داشت

عزیزم من هم مرکز دو بار تماس گرفتم هم یه مرکز ناباروری توی اصفهان رفتم

امروز عصر نوبت مطب داشتم ولی وقتی اینجوری شد پاشدم رفتم مرکز همون دکتر رو اونجا پیدا کردم

صبح به محض زدن دوتا پروژسترون خونریزیم قطع شد

دکتر مرکز بهم گفت توی آی وی اف خونریزی طبیعیه و نیاز ب سونو نداری چون الان تازه ۵هفته هستی و چیزی که دیده نمیشه تازه سونو خونریزیتو بیشتر میکنه. بعد که گفتم مرکز خودم گفته سونو بشم گفت با احتیاط و اروم سونوت میکنم. سونوم کرد یه ساک دید بعد گفت مشکلی نیست گفتم جنین چی گفت حالا زوده دیده بشه الان خیلی کوچیکه و گفت به جز دو تا امپول دوتا شیف هم بزار و با سونو گفت خونریزیتم زیاد نیست

الان دوباره زنگ زدم مرکز گفت چون خونریزیت قطع شده فعلا شیاف نزار اگر دیدی با دو تا امپول لکی چیزی داری بعد شیاف بزار و همه ی صحبتهای دکتر رو بهش منتقل کردم گفت راست میگه الان که جنین دیده نمیشه همینکه ساک هم دیده بازم خوبه

حالا من تعجب کردم مگه اینجا بچه ها بعد از ازمایش نمیرن سونو و جنینشون دیده میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من صبح آزمایش دادم ولی همسرم ساعت دو میره می‌گیره خودم میترسم زنگ بزنم آزمایشگاه ازشون جواب رو ...

خب به سلامتی انشالله که مثبتی 

ساعت دو بتا بارون داریم 😁😍😁😍

بی خبرمون نزار مامان خانم عزیز 

قربونت برم من برای شما هم خیلی دعا میکنم می‌دونم باهمیم .. انشاالله هممون مثبت میشیم از برکت صاحب ای ...

فدات عزیزم منم قابل باشم واسه همگی دعا کردم الهی امروز روز خوشحالیمون باشه بحق ۵ تن 

بچها مثبته ن تورو خدا یکی بگه ؟؟؟؟

چقدر عالی

خداروشکر میدونم که الان کلی خوشالی

تبریک عزیزم

انشالله جنینات به خوبی و سلامتی رشد کنن❤👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من هم مرکز دو بار تماس گرفتم هم یه مرکز ناباروری توی اصفهان رفتم امروز عصر نوبت مطب داشتم ولی ...

خداروشکر گلم فقط استراحت کن تا خوب بشی 

میگه ساک و کیسه زرد رویت شد عزيزم 

پس نگران نباش 

باورت میشه از یک ساعت دارم هی صفحه هارو میخونم ک برسم به جواب ازمایشت..اخیشششش خداروشکر مبارکت باشه. ...

فدات بشم عزیزم 

انشالله توهم مثبتی ایندفعه و میای خوشحالمون میکنی به حق چهارده معصوم🤲🤲