2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
خواهش میکنم عزیزم من برای کنترل پولیپ خوردم دکتر متخصص زنان داد بهم این دارو و میخوری کلا پریود ق ...

ای وای بعد ضخامت چجوری میخاد ریزش کنه دوباره میره بالا که ضخامتم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزدلم قبل ازاینکه بگی دعا کن برام داشتم پست قبلیتو میخوندم ک گفته بودی شوهرم برام نگرفت آخه دل خوش ...

🥺🥺🥺😭قربونت برم عزیزم اون لحظه و اون احساست برام خیلی ارزشمند و می‌دونم که خیلی از ته دلت گفتی ..فدات بشم من برام خواهری کردی چقدر دلم قرص میشه ..الهی به حق این وقت عزیز و بزرگی خدا خودش خیلی زود دلت رو شاد کنه و مادر بشی که شما هم خیلی سال منتظری و زحمت میکشی ..الهی خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه ماهم بینشون🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. منم تازه وارد سیکل ای وی اف شدم. یه سوال داشتم. شما تجربه دارین  جوابمو بدین خدا بر ...

بعله عزيزم چرا كه نه حتمااااااا ان شالله با باراول مامان دوقلوهااااا ميشي ان شالله🥰🙏💋

بله عزیزم خداروشکرخوب بالارفته بودبتای دوروزپیش ۱۱۴۰بودامروز۳۷۴۰،به نظرتون طبیعیه خیلی بالانرفته؟

ن عزیزم خوبه مبارکت باشه 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
مبارکت باشه عزیزم، انشالله به سلامت بدنیا بیاد🌷💗🎉 سن بارداری تو ivf ربطی به تاریخ پریود نداره ت ...

سلامت باشی عزیزم❤ آرزو میکنم این انتقالت خاطره انگیزترین انتقالت باشه و خبر بارداری و بعدم زایمانت رو بهمون بدی🤲🏻

بهم میگی چجوری حساب کنم؟ بنظرت یک هفته بعد از آزمایش خوبه سونو بشم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ااااا اینم واژیناله.ضررنداره؟قبلی هم واژینال بود😫

عزیزم چه ضرری؟؟؟ 

وقتی خود دکتر تشخیص میده 

خواهشا آنقدر ذهنتون رو درگیر این مسائل نکنید کمی مطالعه کنید که استرس نگیرید 

سونو واژینال هیچ ضرری نداره 

سلامت باشی عزیزم❤ آرزو میکنم این انتقالت خاطره انگیزترین انتقالت باشه و خبر بارداری و بعدم زایمانت ر ...

من تو یه سایت امریکایی میزنم تاریخ رو حساب میکنه

تاریخ انتقالت رو بگو و سن جنینت رو تا حساب کنم برات

بتای بالای هزار ساک رو نشون میده، قلب هم انشالله از ۶-۷ هفته میشه دید

الانم بری سونو ساک رو میبینن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنونم ازت اونم استفاده میکنم هم شب و هم صبح انجیر خشک و الو میخورم نمیدونم بخاطر این امپوله چیه پدر ...

لاکسی ژل بخور روزی سه قاشق صبح ظهر و شب همراه با یه لیوان آب خوب میشی حتما ،، برا خانمای باردار هم ضرری نداره منم سر پسرم خیلی یبوست داشتم چون پروژسترون مصرف میکردم...دکترم گفت این دارو تنها چیزیه که برا یبوست دوران بارداری مضر نیست

البته قبلش از بچه های اینجا هم شنیده بودم که تو دوران بارداری لاکسی ژل مصرف میکنن...

لاکسی ژل بخور روزی سه قاشق صبح ظهر و شب همراه با یه لیوان آب خوب میشی حتما ،، برا خانمای باردار هم ض ...

ممنونم جانم اینم از ماما پرسیده بودم گفت نخور بخاطر همون استفاده نکردم ولی شما که میگین خوردین