2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
عزيزم دلم من تو اين چهارده روز انتقالت تو ذكرهاى هرروزم اسمتو آوردم ديگه خدا از دستم خسته شد گ ...

انشاالله قربونت برم که همیشه حالم رو خوب می‌کنی منم دلم با دعای شما دوستان عزیزم قرص ..موقع اذان هم برام دعا کن خواهر خیلی خیلی التماس دعا دارم انگار خدا داره سخت تمرین امتحان زندگیم رو تصحیح می‌کنه من منتظر جوابشم 🥺🥺🥺

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
کوثر جان‌ مبارکت باشه عزیزم خیلی خیلی ذوق کردم 😍😍 مامان شدنت گوارای وجودت 🌹 ایشالله رقیه و سارا ...

قربونت برم انشاالله خیلی خیلی محتاج دعا هستم موقع اذان برامون دعا کنید انشاالله خیلی زود خدا حاجت دلت رو بده و خوشحالت کنه 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادت نیست روز چندمشون خونریزی داشتن؟ نمیدونی چیکار کردن من الان دو تا پروزسترون زدم

من ۶ هفته خونریزی شدید داشتم تا حدود ۱۰ هفته لک همچنان ادامه داشت

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم هنوز که هنوزه برا فرزند نداشته م دلم تنگ میشه عزیزم با همین گریه برات پایان انتظارتو و از ...

قربونت برم الهی خدا جای بچه پر کشیده ات رو زودی تو دلت پر کنه و خدا یه بچه صالح بیاره بغلت اون روزا رو یادم چقدر برای شما خوشحال بودم و با اون اتاق دلم شکست به بزرگی خدا قسم هر روز تو دعاهام هستین و بیادتونم ..

مامان رقیه انشالله شما هم مثبت میشی خبر خوش به ما میدین ما دلگرم بشیم به این مسیر

قربونت برم سحر جون منم برای بار پنجم انتقال دادم می‌دونم من رو خیلی درک می‌کنی برام دعا کن دیگ مادر شم و پایان انتظارم و دوا و دکترم باشه ..الهی به حق بزرگی خدا شما هم خیلی زود مادرشین 

قربونت برم سحر جون منم برای بار پنجم انتقال دادم می‌دونم من رو خیلی درک می‌کنی برام دعا کن دیگ مادر ...

به آزمایشگاه زنگ بزن ببین آماده نشد 

بگو برات از طریق وات ارسال کنن 

یا اگر سایت داره برو چک کن 

من بیشتر از خودت منتظرم 

از بس ساعت نگاه کردم همسرم میگه چیزی شده جایی نوبت داری 😁😁😁😁

خواهر چرا استرس داری وقتی مطمنن مامان شدی

نفس عزیزم به خدا یادم چند روز قبل که بهم پیام دادی و گفتی صد در صد مثبتی انگار که برام الهام شدی از پیامت اسکرین گرفتم هی نگاه کردم دلگرم شدم ..قربونت برم انشاالله انشاالله خدایا به تو پناه میبرم تا امیدم نکن و امروز رو بهترین روز زندگیم ثبت کن و منم اشک شوق بریزم 😭🤲🤲🤲🤲

نفس عزیزم به خدا یادم چند روز قبل که بهم پیام دادی و گفتی صد در صد مثبتی انگار که برام الهام شدی از ...

رقیه جان خیلی دعاگوتم الهی که خدا چشم و دلت رو روشن کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم خواهر عزیزی الهی آمین  ممنونم که هستین و با دلهای پاکتون دعامون میکنید  نی نی ناز ...

عزیز دلم خیلی خیلی مبارکت باشه🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به آزمایشگاه زنگ بزن ببین آماده نشد  بگو برات از طریق وات ارسال کنن  یا اگر سایت داره بر ...

نسرین جون دورت بگردم تو برگه آزمایش برای جواب  ساعت پنج رو زدن ولی گفتن تا دو آماده میشه .یک و نیم راه میوفتم میرم میگیرم شوهرم میگ من بگیرم میگم نه باید خودم برم ..قربونت برم من و ببخشین همتون رو به زحمت انداختم نسرین جان میگم

خدا به دعای این همه خانم هایی که باردارن و بچه شیر میدن و دعای همه ی منتظره‌ای دل شکسته که برام دعاکردن خدا دل منم خوشحال می‌کنه می‌دونم دعاها میرن پیش خدا

سلام چیکا جون خوبی عزيزم  نی نی ها خوبن؟  چیکا جون شما باردار شدی چند کیلو بودی و چقدر ت ...

سلام عزیزدلم خوبن خاله جونشون الحمدالله. من قبل از بارداری ۸۳ کیلو بودم ۱۳ کیلو اضافه کردم شدم ۹۶ کیلو البته قدم ۱۸۲ هستش

خداياشكرت....❤️ 
رقیه جان خیلی دعاگوتم الهی که خدا چشم و دلت رو روشن کنه

نیلو جون قربونت خیلی التماس دعا دارم موقع اذان برام دعا کن هم من و هم سارا جون ..الهی به حق بزرگی خدا خیلی زود دامنت سبز بشه و این جا بگی و برات خوشحالی کنیم ..