2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم جانم اینم از ماما پرسیده بودم گفت نخور بخاطر همون استفاده نکردم ولی شما که میگین خوردین 

کوثر جان به منم دادن لاکسی ژل رو ..به همه ی خانم هایی که انتقال داده بودن دادن ..فکر نکنم ضرر داشته باشه ..آب ولرم هم زیاد بخور با آلو رسیده و زرد آلو رسیده .. انشاالله زودی برطرف میشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوثر جان به منم دادن لاکسی ژل رو ..به همه ی خانم هایی که انتقال داده بودن دادن ..فکر نکنم ضرر داشته ...

مامان رقیه جان من از سرشب همش دارم برای شماهم بچه ها که فردا تست دارن .دعمیکنم الانم دارم ذکر یونسیه میگم.فقط میخواستم بگم خیلی به یادهمتون هستم خدا جواب این دعاهای همه عزیزانم بده ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
[QUOTE=242766722]🥺🥺🥺😭قربونت برم عزیزم اون لحظه و اون احساست برام خیلی ارزشمند و می‌دونم که خیلی ...

قربونت برم انشاالله 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مامان رقیه جان من از سرشب همش دارم برای شماهم بچه ها که فردا تست دارن .دعمیکنم الانم دارم ذکر یونسیه ...

بخدا همه دست به دعاییم انشاالله که فردا دست پر میان 

دعا در حق همدیگه مستجاب میشه 

خدای ما خدای معجزه هاست

من مطمئنم مانان رقیه فردا با یه بتاي خوب خوشحالمون میکنه

خدا دعاهامون رو بی جواب نمیزاره 

خدایا توکل به خودت 🤲🤲

عزیزم با روغن کنجد میشه همه چی رو سرخ کنیم بو نمیده یا بد مزه باشه؟

سلام عزیزم شما بارداری من کم و بیش یادم میاد..آی وی اف مثبت شده بود فک کنم؟ 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
مامان رقیه جان من از سرشب همش دارم برای شماهم بچه ها که فردا تست دارن .دعمیکنم الانم دارم ذکر یونسیه ...

قربونت برم عزیزم بخدا خیلی شرمنده ام میکنین با دعاهاتون .. انشاالله به بزرگی و بخشندگی خدا فردا همه ی دخترایی که آزمایش دارن مثبت بشن منم بینشون و خبر خوش بدیم ..عزیزم شما هم انشاالله این انتقال تون مامان میشین منم برای شما دعا میکنم که چند روز دیگ خبر خوب بدی بهمون ..

من خودم بچه اولم مامانم قبل من باردارمیشد نمیموند.

چندباربهم گفت هرقدر میتونی جوشن کبیرتاهرجاتونستی بخون

من همش سرتو خوندم خدا توروبهم داد  

الانم نشستم به عشق همتون شروع کردم  

ان شالله بسلامتی اینبار مامان میشی عزیزم 🤲🤲🤲🤲

مممنونم مهربونمممم..الهی آمین 

انشاالله به زودی زود خبر مادر شدن شما را بشنویم و کلیییی ذوق کنیم برات دوستم💚💚💚🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم عزیزم بخدا خیلی شرمنده ام میکنین با دعاهاتون .. انشاالله به بزرگی و بخشندگی خدا فردا همه ...

فدای مهربونیاتون خواهرای گلم  ان شاءالله ان شاءالله 

بخدا همه دست به دعاییم انشاالله که فردا دست پر میان  دعا در حق همدیگه مستجاب میشه  خدای ...

🥺🥺🥺😭😭این اشک ها بخاطر این که شما رو دارم آخه من دورتون بگردم به خدا از عصر حالم خیلی خوب و امیدم چندین برابر شده و همش میگم این حالم مدیون دعاهای دوستان نی نی سایتیم هستم ..نسرین جون قربونت برم الهی که از اول بهم گفتی مامانی ..فردا با خیال راحت میرم آزمایش میدم .. انشاالله فردا یکی یکی بیاییم خبر مثبت شدن بدیم الهی آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

ای خدااا ❤️❤️❤️ انشالله 😍😍😍 حتما میبینی البته بیشتر بچه ها ۳۸-۳۹ هفته بدنیا میان، احتمالا آخر به ...

انشالله عزیزم 🌹

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻