2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من تو یه سایت امریکایی میزنم تاریخ رو حساب میکنه تاریخ انتقالت رو بگو و سن جنینت رو تا حساب کن ...

تاریخ انتقالم ۱۸ خرداد، جنینام ۵روزه بودن

میشه ۸ جون

مرسی عزیزم بی زحمت برام حساب کن خیلی کنجکاوم الان ۴ هفته ام یا ۵

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستا. من فردا انتقال دارم.رژیم غذایی رو کسی میدونه؟

سلام عزیزم بسلامتی..فقط من طبق تجربه خودم میگم اینو چون برا خودم پیش اومد اینسری ..قبل از اینکه برین برای انتقال از خالی بودن رودهاتون هم مطمئن بشید ..من یادم نبود اصلا ..بعد موقع انتقال با سونو هی بمن میگف شل کن عزیزم خودتو شل بگیر منم هرچی نفس عمیق میکشیدم بی فایده بود من هرچی میگفتم شل گرفتم تو گوشش نمیرفت الیته بنده خدا مقصر نبود و اینکه اصلا راضی نبودن و من آب کم خورده بودم مثانه خالی بود و رحمو درست نمیدیدن ..بعداز انتقال برگشتنی خونه متوجه شدم دسشویی دارم اونجا متوجه شدم ک چ اشتباهی کردم😕

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بسلامتی..فقط من طبق تجربه خودم میگم اینو چون برا خودم پیش اومد اینسری ..قبل از اینکه برین ...

یکی حتما دسشویی دو رفته باشید دوم هم زیاد آب بخورید حداقل ی بطری یک و نیم لیتری بخورید و اگ دیدید فشار زیاد روتون هست برید فقط یکمو تخلیه کنید این اشتباه نکنید کل مثانه رو خالی کنید..من یه بطری سیصد سی سی با دوتا لیوان یبارمصرف خوردم ک موقع انتقال ضررشو دیدم ..لصلا احساس دسشویی هم نداشتم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
راستی محلا جون شنیدم تخم کدو تنبل هم خوبه برا ضخامت. نمیدونم دقیقا تاثیری داشت یا نه ولی من اون ماهی ...

واقعاً چه جالب حتما میگیرم مرسی عزیزم ممنون آن شالله که اینبار نتیجه بگیری 🤲🤲🤲🤲

ای جونم نی نی باهوش دوست دارم😘 خداحفظش کنه  انشالله یه نی نی مثه پسرت نصیب منم بشه😊

ممنون عزیزم...انشاالله انشاالله حتما باهوش میشه با همون هوش زیادشون پدرمون و در میارن😂😂😂

ب من دادن کلسیم 

سونو اول که رفتی بهت دادن؟شما چند روز از انتقال گذشته بود سونو رفتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گلم من خودم هر بار سیکلم کنسل میشد دکترم می‌گفت از دومین پریودت سیکل بعدی رو شروع میکنیم. شما هم این ...

آهان درسته پس تصمیم خودم درست بود مرسی عزیزم ممنون که کمکم کردی از سردرگمی رها بشم عزیز م 💓💓💓💓

ممنون عزیزم...انشاالله انشاالله حتما باهوش میشه با همون هوش زیادشون پدرمون و در میارن😂😂😂

ای جااااااان خدا کنه😂😂😂😂 

سلام جونم خوبي؟؟؟ نه عزيزم دوسري هم استراديولام ايراني بودن خيلي سخته من دندونم شكست همسرم از خدا خ ...

سلام به روی ماهت عزیزم چقدر حرف هات به دلم نشست بله حق با شماست توکل به خدا کردم عزیزم بله یک iui و یک انتقال داشتم که قسمت نبود.ببینم خدا بعد این چه سرنوشتی برام نوشته عزیزم . خدا نگهدار شما و کوچولو و نی نی باشه عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ببخشید بعد از انتقال چه کارایی انجام دادین که مثبت شد ؟تغذیه و تحرک 

عزیزم من بعد انتقال فقط دو روز استراحت کردم بعدش کلا زندگی عادی حتی مهمونی هم می رفتم...خونه مامانم و مادرشوهرم همه جا رفتم من،، فقط کار سنگین و جاروبرقی نکردم...تغذیه هم تا چند روز اول صبحونه سیب زمینی با تخم مرغ آب پز میخوردم...ماکارونی، سوپ قلم و... خوردم بعدش دیگه غذاهای معمولی مث همه

من بیشتر اعتقادم اینه که داروها و تغذیه و سبک زندگی قبل انتقاله که تو مثبت شدن تاثیر داره...بعد انتقال اونقدر مهم نیست که قبل انتقال مهمه...

سلام شبتون بخیر ببخشید من عصر انتقال دادم حالا مامانم زنگ زده میگه پسر عمم فوت شده فردا شب یه مسجد براش گرفتن یه ۱۰بیا بعد برو بیست دقیقه بامن فاصله دارن چی کنم به نظرتون؟؟؟برم یا نه ابنم شانس منه

سلام عزیزم بسلامتی..فقط من طبق تجربه خودم میگم اینو چون برا خودم پیش اومد اینسری ..قبل از اینکه برین ...

بله برای همین من همیشه شب قبلش و روز انتقال غذای سبک میخورم

شب قبل سوپ با آب قلم، صبحانه در حد نون و کره وعسل یا پنیر و گردو

نهار بعد از انتقال هم سوپ

هم روده ها خالی میمونن، هم حس میکنم انرژی بدنم صرف هضم غذای سنگین نمیشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

[QUOTE=242766722]🥺🥺🥺😭قربونت برم عزیزم اون لحظه و اون احساست برام خیلی ارزشمند و می‌دونم که خیلی از ته دلت گفتی .. ...[/Q

خدانکنه عزیزم زنده باشی ..ممنونم از دعای قشنگت. انشالله خدای مهربون فردا دلتو شاد کنه و باخبر مثبت شدنت دل ما رو هم شاد کنی عزیزدلم...«بِحَقَّ یس وَالْقُرآنِ الْحَکِیمِ وَ بِحَقَّ طه' وَالْقُرآنِ الْعَظِیمِ»🙏