2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من خودم بچه اولم مامانم قبل من باردارمیشد نمیموند. چندباربهم گفت هرقدر میتونی جوشن کبیرتاهرجاتونستی ...

خدا قبول کنه عزیزم انشاالله به برکت این دعای کبیر شما هم همین ماه مادر میشین و دلمون شاد میشه ..التماس دعا🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم یه دونش برای چند وقتتون بود؟

بین ۲۰ تا ۲۵ روز. خودشون میگفتن یک ماه ولی ما ۲۰ تا ۲۵روزه مصرف میکردیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺😭😭این اشک ها بخاطر این که شما رو دارم آخه من دورتون بگردم به خدا از عصر حالم خیلی خوب و امید ...

انشالله که فردا اشک از سر ذوق و خوشحالی بریزی 

زنده باشی مامان خانم 

خدا بندش رو نا امید نمیکنه، من به خدا و معجزش ایمان دارم 

بخدا من دل تو دلم نیست که فردا بازم خوشحالی و خبرهای خوب بشنویم 

صبح زود برو آزمایش بده 

جوابش گرفتی زود زوووووود بهمون خبر بده 

😍😍😍😍😍

سلام شبتون بخیر ببخشید من عصر انتقال دادم حالا مامانم زنگ زده میگه پسر عمم فوت شده فردا شب یه مسجد ب ...

نه عزیزم نرو هم اینکه باید استرلحت مطلق باشی همینکه نباید محیط غمگین بری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله که فردا اشک از سر ذوق و خوشحالی بریزی  زنده باشی مامان خانم  خدا بندش رو نا امید ...

انشاالله انشاالله قربونت برم باشه فردا به امید خدا میرم و خوش خبر میام😍🤲🤲🤲😘😘😘😘

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
هانيل دستگاهم بدستم رسيد💃 فردا صب برا نماز بلند ميشم قند ناشتا رو بگيرم يابذارم دقيقا قبل صبح ...

مارکشو میشه بگی عزیزم و مدلش منم میخوام بگیرم نمیدونم چی خوب. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم من میخام سن بارداری رو توی اپلیکیشن محاسبه کنم ب جز اولین روز آخرین پریود، دوره ی پریود هم میخا ...

عزیزم اپلیکیشن اصلا کاری نداره که پریودت چند روز ست اون برا همه ۳۰ روز رو در نظر میگیره بدون توجه به اینکه ۲۸ روزه ای یا ۳۵ روزه...فقط باید تاریخ پریودیت رو وارد کنی همین

البته من بارداری اولم بر اساس انتقالم حساب کردم و تاریخمو تو اپلیکیشن بر اساس اون زدم نه زمان پریود..‌.اتفاقا ان تی هم سن بچه دقیقا مطابق با زمان انتقالم تاریخ داد

اپلیکیشن یک زن رو دانلود کن و نصب کن هم سن بورو میزنه برات هم حالت ها و وزن و اندازشو هم حالت های خودتو توی هفته های مختلف حتی بهت میگه چیا باید بخوری و برا بچه چه تغذیه ای داشته باشی خوبه...

مارکشو میشه بگی عزیزم و مدلش منم میخوام بگیرم نمیدونم چی خوب. 

اكيو چك گرفتم مدل اكتيو

داروخونه دوجا پرسيدم تلفني٨٥٠ گفتن ديدم ديجي٧٠٠ سفارش دادم

ولي سوزناش و نوارش انگار ديجي گرونتره بيرون ميشه مناسبترم بيدا كرد

كه هنواونو سفارش ندادم

بله عزیزم خداروشکرخوب بالارفته بودبتای دوروزپیش ۱۱۴۰بودامروز۳۷۴۰،به نظرتون طبیعیه خیلی بالانرفته؟

عزیزم خیلی خوبه بتات انشاالله دوقلو بارداری😍

من بارداری اولم بتای اول ۸۷۳ بودم و بتای دوم ۳۷۷۰ بود که سه قلو بودن نی نیام

منم میخوام برم مام، وقت گرفتم برای هفته دیگه

به سلامتی خواهر منم میخوام مام برم ولی هزینشو فعلا ندارم میشه لطف کنی هزینه هاتونو یادداشت کنی به منم اطلاع بدی برایه قبل انتقال چه قدر میخواد حدودی

ممنونم جانم اینم از ماما پرسیده بودم گفت نخور بخاطر همون استفاده نکردم ولی شما که میگین خوردین 

من و خیلی از خانمهایی که پارسال باردار بودیم تو همین تاپیک میخوردیم به توصیه دکترامون البته...

خداروشکر مشکلی هم نداشتیم منکن اگه یه وقتایی لاکسی ژل نبود پدرم در میومد...

ماما ها اکثرشون چیزی بارشون نیست البته نه همشون استثناء هم داره...بنظرم حرفی که دکترا میزنن قابل اعتمادتره