2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام شبتون بخیر ببخشید من عصر انتقال دادم حالا مامانم زنگ زده میگه پسر عمم فوت شده فردا شب یه مسجد ب ...

نرو...جنین شناس مرکز ما میگفت هر اتفاقی می خواد بیفته تو سه روز اوله..سه چهار روز اول رو کامل استراحت کن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااا منم از ديشب مستقل شدم و خواهرم رفت دعا كنين تا اخرش به راحتي از پس كارام بر بيام محتاج به ك ...

دست خدا به همراهت مطمئن باش به بهترین شکل ممکن آز عهده برمیای عزیزم.🤲🤲🤲💓💓💓💓💓

عزیزم خیلی ناراحت شدم که سیکلتون کنسل شد میخواستم حالت رو بپرسم نمیتونستم تگت کنم ان شاالله ماه دیگه ...

قربونت بشم عزیزم خدا دلتو با یه نی نی ناز شاد کنه الهی آمین عزیزم براتون دعا میکنم عزیزم 🤲🤲🤲 مرسی عزیزم آن شالله خدا از زبونت بشنوه مهربونم این ماه قسمت من نبود...

تاریخ انتقالم ۱۸ خرداد، جنینام ۵روزه بودن میشه ۸ جون مرسی عزیزم بی زحمت برام حساب کن خیلی کنجکاوم ...

اگر ۸ جون انتقال دادی الان ۵ هفته و‌۴ روزی

تاریخ زایمان طبیعی بر اساس ۴۰ هفته هم میشه ۲۴ فبریه ۲۰۲۳ انشالله

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی ممنون عزیزم یک دنیا ممنونم خواهری 💓💓💓💓

خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم😘💜

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگر ۸ جون انتقال دادی الان ۵ هفته و‌۴ روزی

وای چقدر خوب

مرسی مامانو سوفی جون❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگر ۸ جون انتقال دادی الان ۵ هفته و‌۴ روزی تاریخ زایمان طبیعی بر اساس ۴۰ هفته هم میشه ۲۴ فبریه ۲۰۲۳ ...

آخی خدا کنه این روزو ببینم میشه ۵ اسفند😍

ممنون عزیزم، آره همینه... منم الان تقریبا دو ساله تغذیه رو سعی می کنم رعایت کنم از نظر حذف کنسرو ...

عزیزم با روغن کنجد میشه همه چی رو سرخ کنیم بو نمیده یا بد مزه باشه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یعنی جمعه ها هفته ات تغییر میکنه، جمعه میشی ۶ هفته جمعه بعدیش میشی ۷ هفته

😍😍😍