2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من این تاپیکو همیشه میخوندم ینی یجورایی خواننده خاموش بودم با اینکه خودم آی وی افی بودم ولی پست نمیز ...

سلام دوست خوبم.من روز ۴ انتقالم .  به امید خدا ودعای دوستان عزیزم ان شاءالله مثبت بشم.  من وهمه دخترگلای انتقالی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كارخووووبي كردي استراحتم مثل تغذيه خيلي چيز صد درصديه نيست ولي من خودم سعي كردم استراحت كنم كه بعدا ...

انشالله دعام کنین لطفا اخرین جنینامه دیگه توان ادامه دادنش ندارم

من تازه روز ۲۱ انتقال بتام ۱۰۷۱،دوقلو که اصلا فکرشم نمیکنم باشه

ببین عزیزم من فکر میکنم بتای هرکسی بستگی به بدن خودش داره من دخترعموم بتای اولش ۲۵بودوخیلی بارداری نرمالی داشت و پسرش صحیح و سالم به دنیااومد،رِنج آزمایشگاه ها هم باهم فرق میکنه

دعا میکنم به حق خودش به دل ما دل شکسته ها آرامش عنایت کنه و امیدمو ناامید نکنه🤲🤲

آمین عزیزم🤲🤲🤲سرنماز شمارو هم دعا کردم انشاالله که فردا شما هم خوش خبر باشی عزیزم.خدا نی نی هاتونو براتون حفظ کنه🤲🤲🤲❤❤

سلام عزیزم سعی کن صبح یک لیوان آب ونشاسته قاطی کن وبخور،شیرسویاهم اگه تونستی تهیه کن بعدازانتقال هرر ...

عزيزم نشاسته برای تیروئید خوب نیست 

کسی که تیروئید داره نباید نشاسته و شیر سویا بخوره 

ممنون عزیزم، آره همینه... منم الان تقریبا دو ساله تغذیه رو سعی می کنم رعایت کنم از نظر حذف کنسرو ...

خیلی خوبه که رعایت میکنید بنظرم بهترین و موثرترین کاری هست که از دستمون بر میاد. انشالله خیلی زود نتیجه تلاشت رو میبینی عزیزم

البته مصرف این معجون متفاوته باید یک قاشق غذاخوری بصورت ناشتا چهل دقیقه قبل از صبحانه خورده بشه و یک قاشق هم شب قبل از شام. 

یک ماه بعد از مصرف که همسرت ازمایش اسپرموگرام بده تغییرات رو میبینه. برا همسر من اینجوری شد. ولی ادامه دادیم که وضعیتش ثابت بشه. ولی اون خانمی که بهم پیشنهاد خرید داد هر ماه یه تاثیر چشم گیری براشون داشته 

اون زمانی ک ما میخریدیم اوایل اگه اشتباه نکنم هزینه اش حدود ۳۰۰ و خورده ای میشد ولی بعد به ۵۰۰ رسید. سال ۹۹

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره تاریخش فرق میکنه هر یه روزی که به چرخه پریود اضافه میشه یه روز سن بارداری کمتر میشه ممنونم عزیز ...

مبارکت باشه عزیزم، انشالله به سلامت بدنیا بیاد🌷💗🎉

سن بارداری تو ivf ربطی به تاریخ پریود نداره

تاریخ انتقالت مهمه و سن جنین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️