2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپول آنوکسای من برای شرکت اکتوور کو هست ،خیلی سوزش داره ،مال شما هم اینطوریه؟

سلام عزیزم اکتوور مارک خیلی خوبیه من باهاش هیچ مشکلی نداشتم نه سوزش نه کبودی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاالله شوره جان با این بی علایمی و لکه بینی فقط منتظر معجزه خدام ..ای خدای بزرگ بهم نظر کن😔😔😔

مامان رقیه عزیزم من دوهفته انتقالم هییییییچ علائمی هیچی نداشتم هرروز تو تاپیک ناله میکردم از بی علائمیم از روز ۶ انتقالم لکه بینی شروع شد مطمئنم مثبتی وفردا خبر خوش بهمون میدی خیالت راحت

البته که من کل ۹ ماه بارداری بی علائم بودم تا موقعی که حرکاتشو بفهمم هرهفته میرفتم سونو که مطمئن باشم خبری هست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چقدر خوب. همسر من کلا توی این چیزها زیاد همکاری نمی کنه. دو روز می خوره بعد دیگه یادش میره. الان قرص ...

اینجوری زحمت خودت بیشتر میشه. سعی کن خودت یاداوری کنی یا بهش بدی.

ما حدود ۶ ماه معجون ژل رو مصرف کردیم. البته تغذیه رو حدود ۲و سال و نیم بیشتره ادامه میدیم.

یکی از بچه های نی نی سایت که مصرف کرده بود اسم عسل فروشی رو بهم داد. واسه اونا تاثیرش خیلی زیاد بود تعداد اسپرم همسرش از تعداد دویست هزار به ده میلیون رسیده بود و فکر کنم مورفولوژیش از صفر دو یا سه شده بود.

عسل فروشی مهندس پیرایرانی که خودم ادرس و شماره اش رو گیر اوردم و مرتب برامون ارسال میکرد. ژل رویال رو وقتی با عسل قاطی نمیکنن باید توی فریزر نگهداری بشه ولی وقتی بصورت معجون هست بیرون از یخچال میزارن.

ما وقتی همزمان دو بسته میخریدیم یکیشو یخچال میزاشتیم و اون که روزانه استفاده میکردیم بیرون بود.

عکس ظرفش رو تاپیکم گذاشتم روی لیبلش ادرس و شماره هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حجت فقط و فقط خواست خدای مهربونه نه حرف این دکترای پول پرست حتما حتما میبینی شک کن به هرچیزی فکر کن ...

باشه عزیزم حتما نذر میکنم و قرآن میخونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگم من میخام سن بارداری رو توی اپلیکیشن محاسبه کنم ب جز اولین روز آخرین پریود، دوره ی پریود هم میخا ...

نه عزيزم من يه اپليكشن دارم فقط شروع پريودي ازم خواست فكرنكنم اون مهم باشه ميخاي همون٢٨ روز بزن يبار ٣٥ ببين تاريخ زايمانت فرق ميكنه؟ بعيد ميدونم مهم باشه

ممنون عزیزم، سلامت باشی همیشه، به لطف دعاهای دوستان خیلییییییی بهترم شکر خدا 🤲🌹

خداروهزاررمرتبه شكر هميشه اروم و شاد باااااشي الهي

فقط دوروز مونده💃💃💃براي منم شد دوهفته🚶🏾‍♀️🚶🏾‍♀️

نه عزیزم هنوز انتقال دادم.

ديگه خوندي چيا خوبه ديگه اكثراكله پاچه خوردن شب وروز انتقال

بعدشم تونستي ماهيچه بخور وماكاروني و سيب زميني ابپز

گرچه تغذيه خيلي نقشي نداره ولي خوووووب انجام بدي بهتره

سالم بخور خلاصه👩‍❤️‍💋‍👩

نه عزيزم من يه اپليكشن دارم فقط شروع پريودي ازم خواست فكرنكنم اون مهم باشه ميخاي همون٢٨ روز بزن يبار ...

آره تاریخش فرق میکنه هر یه روزی که به چرخه پریود اضافه میشه یه روز سن بارداری کمتر میشه

ممنونم عزیزم

آخر که سرنگ رو‌کشیدم بیرون یه قطره خون اومده بود این طبیعیه ؟ یا نباید بیاد؟

اصولش اینکه قبل از تزریق مواد به بدن یه مقدار سرنگ رو بکشی بیرون ببینی خون وارد سرنگ میشه اگه وارد شد یعنی روی رگ زدی و باید سرنگ دربیاری و جاش رو عوض کنی ولی من خودم هیچوقت اینکار رو نکردم ولی شما انجام بده رو رگی مویرگی چیزی زدی خیلی مهم نیست مهم این هست که وسط باسن نزنی که رگ سیاتیک از انجا رد شده وگرنه یه کوچلو خون مشکلی ایجاد نمیکنه بعد سر سرنگتم بعد از کشیدن مواد و ترکیبش عوض کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم به نظرت برای ساک و کیسه برم،من امروز ۲۱ انتقالمه تازه بتام شده ۱۰۰۰ مشخص میشه چیزی؟

ببين دكتر من بلافاصله بعد بتا١٤٠٠ سونو كرد فقط گفت داخل رحمه همين حالا نميدونم زود بوده يا دستگاهش ضعيف تر ولي بچه هاااا كه يهفته بعد مثبت شدن ميرن معمولا توسونوراجع به ساك و كيسه زرده ايناهم مينويسنن