2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من امروز زودتر ازمایش دادم،۲ ساعت زودتر،بعد گلم شما روز چندم انتقالت بتات شد ۱۴۰۰؟

بخاطر همونه اون اختلاف

بعدا ١/٦ برابر ميشه هر٤٨ ساعت هم اوكيه حالا براي بعضيا ١/٧ براير ميشه براي بعضيام دوبرابر

من روز١٨ ام١٤٠٠ شد البته جنينام٤ روزه بوده

ولي سر پسرم جنين دوروزه بودن ولي بتام بيشتر شده تويروز تازه جلوتر

بخاطر همين خيلي نميشه مقايسه كرد همين كه رشد داشته خداروشكر ازمايشگاهتو عوض كردي و داروتو قطع نكردي خداروهزارمرتبه شكر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی من بد میزنم؟ آروم میزنم ولی خیلی سوزش داره و بعدشم تا نیم ساعت میسوزه😐😐

پد الكل ك ميزنى رو پوستت بذار خشك بشه بعد تزريق كن

بخشى از سوزشش بخاطر الكله بخشى ديگه از خود امپولاست

واسه من بعضيا سوزش داشت بعضيا نداشت

تازه انگار سوزن بعضيا كندترم هست ب سختى وارد ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اشکالی نداره احتمالا مویرگ کوچلو بوده .اصلا نگران نباش کیفیتش پایین نمیاد خیلی تکون نمیخوره مواد که ...

مرسی خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده ،اگه استرس بذاره شاید تخمک‌داشته باشم‌ 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره تاریخش فرق میکنه هر یه روزی که به چرخه پریود اضافه میشه یه روز سن بارداری کمتر میشه ممنونم عزیز ...

چه بامزه ولي اكثرا اززمن شروع اخرين پريود رو ميخاستن

ميخاي پاكش كن يكي ديگه نصب كن🤣

برای من چون دیر فولیکولام رشد کردن دیر انتقال دادن،ولی به هرحال مثبت شدم، برای شما هم مطمئنم که مثبت ...

خداروشکر عزیزم که مادر شدین .. انشاالله خدا از زبونت بشنوه برام دعا کن فردا آزمایشم مثبت شه قربونت برم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلامت باشی سعی میکنم استراحت کنم نمیتونه متاسفانه به خالم گفتم بیاد پیشم اره تعیین جنسیت کردک

كارخووووبي كردي استراحتم مثل تغذيه خيلي چيز صد درصديه نيست

ولي من خودم سعي كردم استراحت كنم كه بعداا هرچي شد خودمو سرزنش نكنم كه بخاطر استراحت بوده

بسلااااامتي ان شالله❤️🌹ان شالله دوهفته ديگه با بتاي عالي مياين

خیلیم دو قطره نبود انگار زیادتره رفتم نگا کردم‌😔 دیگه توکل به خدا ، هیچ انگار بازم تخمدانام‌ واکنش ...

عزیزم منم موقع تحریک تخمدان و پانکچر هیچ دردی نداشتم ولی تخمک هم داشتم به خودت استرس نده انشاالله کلی تخمک باکیفیت و جنین برات تشکیل میشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
براي ازمايشيااا فردا صدتا صلوات ميفرستم و ايت الكرسي ميخونم ان شالله هرسه تون با بتاي عالي بياين

انشاالله قربونت برم خدا تودلیت رو برات حفظش کنه 🤲🤲🤲

خیلیم دو قطره نبود انگار زیادتره رفتم نگا کردم‌😔 دیگه توکل به خدا ، هیچ انگار بازم تخمدانام‌ واکنش ...

دقيقاااااا راست ميگه من تزريقاتي ميرفتم همش چشم بهشون بود درست بكشن اخرم خوب نميديدم

نگران نباااش اون يقطره دوقطره اصلاااااااا و ابدا تاثير نداره