2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
مثبت شدین؟؟

ان شاءالله میشه.انتقال داده مثل من روز۶ بود فکرکنم.منم روز سوم وشما فردا روز اول  ان شاءالله هرسه تامون مثبت بشیم بحق شش ماهه امام حسین  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام خانما عزیز لطفا اگه تونستین دعام کنین فردا انتقال دارم 

سلام

انشالله به سلامتی انتقال بدی و ۱۴ روزه دیگه خبر مامان شدنتو بهمون بدی. به خدا بسپار همه چی رو

فقط حواست باشه تا قبل از ازمایش بیشتر به پهلو چپ دراز بکشی و زیاد طاق باز نباشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما همش کلا استراحت میکنی.منظورم اینه خوابیدی وهیچ کاری نمیکنی؟مطلق    

نه مطلق نیستم بعد نهار شام پنج دقه پیاده روی میکنم میرم اشپزخونه به همسرم سر میزنم چیکارمیکنه چیکار نمیکنه میشینم همش درازکش نیستم ولی خب اصلا کار نکردم تاالان حمومم یبار رفتم

نه مطلق نیستم بعد نهار شام پنج دقه پیاده روی میکنم میرم اشپزخونه به همسرم سر میزنم چیکارمیکنه چیکار ...

منم میشینم ولی یکم میرم دور ظرفا دوباره درازمیکشم.امروز درحد۵ دق حموم آب خنک گرفتم.ازگرما داشتم هلاک میشدم.کلا بیشتر پهلو چپ میخوابم.دروغ نگم دوبار غذا سبک گذاشتم.الانم همسرم یک ساعته داره باسر وصدا ظرفارومیشوره  

ان شاءالله میشه.انتقال داده مثل من روز۶ بود فکرکنم.منم روز سوم وشما فردا روز اول   ان شاءالله ...

شما کاراتون خودتون میکنین من یه دختر ۵ساله دارم کسیم نمیدونه انتقال میدم

منم خوبم عزيزم شکر خدا  دکتر زنان برو یا ایمونولوژی برو که برات بنویسه عزيزم

مرسی عزیزم حس میکنم ایمونولوژی برم بهتره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شهر خودمون ایمنی و آلرژی داشت که من رویان رفتم. دکتر زنان هم می تونه بنویسه انا تورک تک کن لیست کامل ...

ممنون عزیزم حتما ازش میپرسم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما کاراتون خودتون میکنین من یه دختر ۵ساله دارم کسیم نمیدونه انتقال میدم

من هم خودم انجام میدم تم همسرم فقط مامانم خبر داره. اونم دوبار غذا آورد دیگه گفتم نیاره همسرم غذامیزاره. برای دخترت فلش کارتون پرکن حداقل ۳روز استراحت کن یعد پاشو کار سبک انجام بده خم وراست نشو جارو هم نزن