2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
ان شاالله برای شما هم جنینهای خیلی خوب و با کیفیتی تشکیل بشه .تو امتحاناتت هم موفق بشی 👌👌👌

سلام رادیس جان خوبی ؟ چه خبرا ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دخترا شبتون بخیر.

من خیلی گرمم میشه بخاطر پروژستون که کیزنم؟خیس عرق میشم  

فردا روز چهارم.میخام دیگه یکم کار انجام بدم برم آشپزخونه. در حد ظرفا.آخه حوصلم سررفته.خم وراست نمیشم.

نمازم نشسته میخونم.سرویس فرنگی میرم  

ورزش وکار سنگین انجام نمیدم  

خوبه بنظرتون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله اینبار موفق میشی و نتیجه زحماتت رو میبینی ،واقعا راه سختیه ، من خودم وقتایی که توی سیکلمبرای ...

الهییی شمام بزودی زود حاجت روا بشی ان شاالله.

برا ما همه خبر دارن و این واقعا اذیتم میکنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم با فاصله میزدم حداقل سه ساعت 

به من گفته بین ساعت ۴_۶ بزن منم به نظرت یکی رو‌۴ ونیم یکی رو‌هم‌ ۵ ونیم بزنم ؟ آخه تو‌چه‌جوری با سه ساعت فاصله میزدی این فقط دو ساعت فاصله هست بینشون‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانما عزیز لطفا اگه تونستین دعام کنین فردا انتقال دارم 

ان شاءالله به سلامتی یری انجام بدی وبا نی نیها برگردی  

خدابهمراهت مدام آیه الکرسی بخون.

من موقع انتقال اینقدر خوندم وسطاش قاطی میکردم یادم میرفت  از بس ذهنم درگیر بود   

امیدت به خدا باشه.کله پاچه هم بخور  

من شماره يدكتر رو دارم ٥٠ براش ميريزم داروهامو تاييد ميكنه🤣اگه خاستي بدم براي انوكسات

وای چقدر باحال😂😂😂 خیلی خوبه با شماره ملی توی سیستم ثبت میکنه؟ خیلی خوبه بهم شماره و فامیلشو بده عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
رویان بهم گفت واژینال بشو چون پایین و کوچلوهه با شکمی دقیق نمیشه دید

ای جونم😍😍 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
گفتی کله پاچه من از اول انتقال پای مرغ پاچه قلم خوردم انقدر گفتن خوبه بخور 😑🤦

اونم خوبه من پای مرغ دوست ندارم ولی هر روز کله پاچه بدی میخورم  

گفتی کله پاچه من از اول انتقال پای مرغ پاچه قلم خوردم انقدر گفتن خوبه بخور 😑🤦

عزیزم شما همش کلا استراحت میکنی.منظورم اینه خوابیدی وهیچ کاری نمیکنی؟مطلق  

ان شاءالله به سلامتی یری انجام بدی وبا نی نیها برگردی     خدابهمراهت مدام آیه الکرسی بخون ...

چشم حتما فردا صبح شوهرم میره بگیره گفتن ۲مرکز باشم ناهار اگه بتونم بخورم ماکارانی میزارم شبشم سوپ 

نه اشکالی نداره من فکر کنم فردا یا پس فردای آزمایش رفتم سونو سه تا ساک و دکترم دید... فکر کن بعد آز ...

ای بابا چقدر استرس بهت دادن. واقعا ب این که چندقلو باشن فکر نکردن!! قشنگ امروز حال تو رو داشتم. بهش میگم برام انوکسا ثبت کنید میگه برو دکتر ما نمیتونیم انوکسا بدیم ممکنه خارج رحمی باشه

از اون لحظه تا حالا تو استرسم البته خارج رحمی که خیلی درد داره من درد ندارم ولی خیلی مضطرب شدم هر چی فکر منفی بود اومد سراغم

در جوابش گفتم خودتون گفتید اگه درد و لکه نداشتی دو هفته بعد برو حالا میگید خارج رحمی!!