2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
هله هوله که اصلا خوب نیست مخصوصا الان .حالا خوبه با این رژیم یه چیزای مفید به بدنتون میرسونید 

عاره سر پسرم انقد استرسم بالااااا بود اصلا به غذا فكر نميكردم هرچي خوراكي مفيدبهم ميدادن ميخوردم خصوصا گوشت و مرغ جز يسري ميوه و مواد غذايي كه تونت ميزدم ميترسيديم و نميخوردم مثل بادمجون و٠٠٠🥴ولي اينسري راستش نه زياد استرس نداشتم ،داشتم به بي راهه ميرفتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما عزیز لطفا اگه تونستین دعام کنین فردا انتقال دارم 

سلام عزیزم انشالله بسلامتی مهم ترینش اینه که استرس از خودت دور کن تا جایی که میتونی و بقیش رو بسپار به خدا انشالله 14 روز دیگه خبر مامان شدنتو بهمون بدی😍❤️

فدات شم عزیزم مرسی ممنون ان شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم ‌. ضخامت بالا نرفت و دکتر کنسل کرد ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم که سیکلتون کنسل شد میخواستم حالت رو بپرسم نمیتونستم تگت کنم ان شاالله ماه دیگه خیلی عالی بالا بره ضخامتت .لوبیا و جو دوسر و سبزیهای برگ سبز و تخم کتان و کنجد بخور و رحمت رو ماساژ بده با روغن سیاه دونه اگه اندومتریوز نیستی البته و بادکشم اگه بلدی و تخمدانهات سایزش نرمال هست انجام بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانما عزیز لطفا اگه تونستین دعام کنین فردا انتقال دارم 

انشالله موفق میشی و دست پر با خبرای خوب میای 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خواهرا سینال اف و‌اچ‌ام‌جی رو‌ با هم‌ بزنیم ‌بهتره یا یک ساعت بینشون فاصله بدیم یا فرقی نمیکنه ؟

ممنونم قربونت برم. سرم ک شدیدا گرمه الان بخاطر امتحانا بعد اونم باید ب فکر پایان نامه باشم. ولی دلم ...

ان شاالله برای شما هم جنینهای خیلی خوب و با کیفیتی تشکیل بشه .تو امتحاناتت هم موفق بشی 👌👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام ب همگی 💚💚✋️✋️ خوبین بچه هااا 🙋‍♀️🙋‍♀️ من رفتم دکتر..سونو کرد و گفت مشکلی ندارم انشاالله ...

به سلامتی ان شاالله 🙏🏻🙏🏻

آره عزيزم نگران نباش استراحت کن مراقب خودت باش  اونم رشد میکنه تو سونو بعدی هنه چی رو خوب نشون ...

نسرین جان تو‌سینال و‌ اچ‌ام‌جی رو‌ باهم‌تزریق میکردی یا فاصله مینداختی بینشون ؟