2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.  شما کجا ای وی اف انجام دادین؟  مرکز مام کدوم پزشک خوبه؟ کلافه ام نمیدونم چه ...

عزیزم من ابن سینا پیش دکتر شفیقیان

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام نیکاد جان خوبی عزيزم  به نظر من تو شهر خودت برو دکتر بگو برات بنویسه کامل بده بیار با خود ...

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی با نی نی های قشنگت؟؟ پیش چه دکتری برم تو شهر خودم؟؟ اره میخوام معطلی نداشته باشم ایشالا بعده دو پریودی اومدم تهران دیگه انشاالله برم تو سیکل تو این دوماه این کارارو انجام بدم تو شهر خودم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بمن گفتن باید پی جی اس کنی چون مشکل خاصی پیدا نکردن برام

سلام روز بخیر دوست عزیز

من هم مشکل شما رو داشتم که به راحتی باردار میشدم ولی بعد از اینکه قلب تشکیل می‌شد یک هفته بعد دیگه رشد نمیکرد و مجبور به سقط میشدم از بکی از جنین ها آزمایش گرفتیم مشکل کرومو

زومی داشت ۴ بار سقط کرد دکتر به من پیشنهاد تخمک اهدایی داد منم قبول کردم و باردار شدم الان کوچولوم  کنارمه 

من شهرستانم گفتم فعلا این دوماه که نمیتونم برم تو‌سیکل ازمایشات ایمنی و انعقادی رو‌بدم تو شهر خودم ب ...

جواب آزمایش حداقل ۳ هفته طول میکشه. کی میخوای برای انتقال بری من از مرداد رفتم دنبال این دکترا انتقالم شد آذر. آزمایشگاه خوب شهر خودت بری می تونی انجام بدی. انعقادی یادمه رویان ارزونتر انحام میداد آزمایشگاه ژنتیکش انجام داده بودم

خدایا شکرت
جواب آزمایش حداقل ۳ هفته طول میکشه. کی میخوای برای انتقال بری من از مرداد رفتم دنبال این دکترا انتقا ...

اها پس حدودا یه ماه طول میکشه جوابش بیاد من تماس گرفتم مرکز گفت پریود سوم بیا که حدودا میفته اول شهریور که میخوام تو این مدت این کارارو انجام بدم شهر خودم فقط تو هزینه هاش موندم که میگن گرونه ولی چیکار کنم مجبورم جور کنم انجام بدم قبل رفتن به تهران از این منفی شدن بهتره 

راستی اینجا برم پیش چه دکتری برا این آزمایشا؟؟ یعنی تخصص چی باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ااای خدا😬 پس حتما تو نامه اورولوژ چیزی بوده. اره از ی دکتر دیگه هم دارو گرفتیم اون ک خیییلی امیدوار ...

عجله نکن عزیزم توی این‌دو ماه باقیمانده سرتو با چیزای دیگه گرم‌کن تا زمان بگذره ،تابستونه هوا برای گشت‌و‌گذار خوبه روزا هم‌بلنده سرتو‌گرم‌کن 

آره‌ شرایط اسپرم شما برای طبیعی باردار شدن هم‌خوبه  واللا آخه توی نامه چی میتونه باشه‌ اسپرم فقط تعداد و‌حرکت و مورفولوژی هست دیگه‌، دی اف ای هم‌خوب باشه‌که دیگه چیزی نمیمونه‌ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اها پس حدودا یه ماه طول میکشه جوابش بیاد من تماس گرفتم مرکز گفت پریود سوم بیا که حدودا میفته اول شهر ...

شهر خودمون ایمنی و آلرژی داشت که من رویان رفتم. دکتر زنان هم می تونه بنویسه انا تورک تک کن لیست کامل بهت بده. 

خدایا شکرت