2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام کوثر جان قربونت برم الان رفتم چک کردم ندیدم پیامت رو ..فدات شم از دیروز دیگ لکه بینی ندارم سه ر ...

همین از حالت پرسیدم گلم الهی گلم همین انشالله لک بینی لایه گزینی بود خدایا شکرت 

من که همش دعا میکنم بازم چشم دیگه نزدیک شدیم به چهارشنبه انشالله همه انتقالی ها مامان بشن ماهم بینشون

میگم عزیزم جواب ازمایشو زود میدن؟و اینکه چجوری بفهمیم باردار هستیم یا ن من بلد نیستم بخونم که🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم عزیزم خیلی سخته واقعان امیدوارم به زودی زود مامان بشی بنظرم برو یه مرکز خوب و تمام ازمایش ها ...

ممنون من ابن سینا رفتم دکتر عارفی رفتم الانم زیر نظر یه دکترخوب شیرازم ولی انگار خدا نمیخاد

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
عزیزم مگه تو‌نمیدونی دانایی اونجا فقط داره تجارت میکنه اگه از این قرار باشه الان توی تجارتش پیشرفت‌ک ...

ااای خدا😬 پس حتما تو نامه اورولوژ چیزی بوده. اره از ی دکتر دیگه هم دارو گرفتیم اون ک خیییلی امیدوار بود میگف اصلا ای وی اف هم نمیخواد بعد سه ماه میتونین طبیعی اقدام کنین ولی من چون سابقه بد دارم تو خارج رحمی یکم نگرانم ریسک کنم میخوام برم خمون ای وی اف ان شاالله.

توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد .بعضی وقتا انگولک میشم ک تا سه ماه منتظر نمونم دلم میخواد تا مهر تموم شده باشه ولی ازینورم دکتر میگف اسپرم برا جوانسازی و تازه شدن ۳ ماه وقت نیاز داره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون من ابن سینا رفتم دکتر عارفی رفتم الانم زیر نظر یه دکترخوب شیرازم ولی انگار خدا نمیخاد

پناه بر خدا امیدتو از دست نده یه کی از دوستام پنج بار سقط مکرر داشت چون سونو که میرفت مشکل داشت بچها و قلب یا تشکیل نمیشدخیلی رنج کشید ولی دکترشو عوض کرد دکتر بهش گفته بود بچه پسر بشه برات نمیمونه ولی دختر بشه میتونی نگه داری الان خداروشکر 6 ماه هست بچش بدنیا امده خداروشکر 

خدا بزرگه فقط تحت نظر دکتر خوب باش 

انشاالله ممنونم نسرین جان به امید خدا و دعای شما دوستان عزیزم میرم و منتظر معجزه خدا هستم..نسرین جون ...

😁😁😁😁😁

آخ گفتی به خدا انگار همینطور 

قربونت بشم انشاالله این روزها (البته بدون عق و حالت تهوع) نصیبت بشه عزيزم 

من که همیشه به شرط لایق بودن دعاگوت هستم 

اون سه روز لکه بینی هم لانه گزینی بوده و مانان خانمی 💃💃💃

من حموم حداقل تا یک هفته نمیرم.لبایام هر روز عوض میکنم.

مدام درحال خوردن الو وبرگه هستم.

فقط خسته شدم دیشب توخواب ازکمردرد بیدارشدم راه میرفتم

ماهیچه پام به شدت منقبض شده بود از دردش بیدارشدم وشروع کردم باهمسرم ماساژ مثل سنگ سفت شده بود

صبح یکم صبحونه حاضرکردم الانم دوباره دراز کشیدم

خداخودش کمک کنه این روزا به خوشی سپری بشه واز  سال هاچشم انتظاری در بیاییم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ای وای عزیزم  چقد زیاد فول دارویی دیگه

اره از بس دارو و  آب میخورم دایم گلاب ب روت تو سرویسم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم من 19 خرداد آزمایش دادم 21 جواب گرفتم رفتم سونو شدم برای ساک و جنین  29 خرداد رفتم ...

یعنی ۲۱ خرداد هر دو جنینت دیده شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
همین از حالت پرسیدم گلم الهی گلم همین انشالله لک بینی لایه گزینی بود خدایا شکرت  من که همش دعا ...

انشاالله کوثر جون خدا از زبونت بشنوه و هم ما و هم بقیه ی دوستان خدا بهمون نظر کنه و بتاهامون عدد خیلی خوب دربیاد ..ببین یه عدد بتا که هر چی زیاد باشه چه بهتر ‌.البته برای همه فرق می‌کنه مثلا از ۲۰۰ به بالا باشه که چه بهتر 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خدا نکنه دورت بگردم  من شب و صبح نداره  واقعا خیلی حالم بد تو خواب بودم با حالت تهوع بید ...

منم اینبار خیلی از ویار اذیت شدم.تا ۱۶ هفته ادامه داره.ولی گاهیی کم و گاهی شدتش زیاده.

لبنیات نخور.ولی پنیر خوبه.

😉

یعنی ۲۱ خرداد هر دو جنینت دیده شد؟

سلام عزيزم نه کلا دکتر 21 گفت یه جنین یه ساک و یه کیسه زرد 

29 که رفتم سونو قلب (داپلر) دکتر سونو گفت دو تا جنین رویت میشه و با دو تا صدای قلب البته همسان هستند 

سلام عزيزم امروز زنگ میزنم میگم  برای من 24 ساعته شده میترسم حتی داروهام و بخورم به محض خوردن ...

عزیزم چه دوقلو ها اذیت میکنن 🥺حواست باشه هیچی هم نتونی بخوری میری زیر سرم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️