2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046206 بازدید | 684503 پست
منم اینبار خیلی از ویار اذیت شدم.تا ۱۶ هفته ادامه داره.ولی گاهیی کم و گاهی شدتش زیاده. لبنیات نخور. ...

سلام عزيزم 

منم همینطور اصلا نمیتونم لبنیات بخورم

بوی گوشت بهم میخوره که بدتر میشم ولی میده میخورم که لااقل جبران بشه 

از غذا خوردن افتادم 

😁😁😁😁😁 آخ گفتی به خدا انگار همینطور  قربونت بشم انشاالله این روزها (البته بدون عق و حالت ...

قربونت برم انشاءالله اونطوری که میگی هست و خدا برام معجزه کرده ..نسرین جون الان میگی این دختر ببخشید (تنش میخاره)من حامله باشم بخدا عق زدن و تهوع رو چشمم میزارم ..عزیزم انشاءالله خدا نی نی های تو رو هم در پناه خودش حفظ کنه و سالم بیاره بغلت 😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین از حالت پرسیدم گلم الهی گلم همین انشالله لک بینی لایه گزینی بود خدایا شکرت  من که همش دعا ...

آره عزیزم جواب آزمایش همون روز میدن ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم انشاءالله اونطوری که میگی هست و خدا برام معجزه کرده ..نسرین جون الان میگی این دختر ببخشید ...

دورت بگردم انشاالله که همینطوره 

به قول معروف مامان بشی هر چی بشه عیب نداره 

دور از جونت گلم 😁😁😁

همین از حالت پرسیدم گلم الهی گلم همین انشالله لک بینی لایه گزینی بود خدایا شکرت  من که همش دعا ...

عزیزم دیگه بی بی چک نزدی ؟میری ازمایش گاه تیتر بتا میدی عددی ک میزنه باید از رنج ازمایشگاه بالاتر باشه دوبارع خواستی هم تکرار کنی همون ازمایش بری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دورت بگردم انشاالله که همینطوره  به قول معروف مامان بشی هر چی بشه عیب نداره  دور از جونت ...

قربونت برم آره واقعا خدا خودش رحم کنه🤲🤲🤲

سلام بچه ها خوبین     من امروز تصمیم گرفتم کارای سبک خونه انجام بدم.راستش خسته شدم از بس ...

عزیزم ب نظرم انجام نده حالا طرف بمونه یا هرچی درسته میگن ک استراحت مطلق نباشه ولی زیاد سرپا واینستا کاره خونه همیشه هست مخصوصا هفته اول 

عزیزم دیگه بی بی چک نزدی ؟میری ازمایش گاه تیتر بتا میدی عددی ک میزنه باید از رنج ازمایشگاه بالاتر با ...

ن گلم واقعیتش دیگه دل نداشتم بزنم 

بهم از مرکز دوتا ازمایش داده یکی چهارشنبه گفتن اگه باردار بودیم تکرارش میشه شنبه 

همینجا میفرستم بهم بگین من اصلن سر در نمیارم 🥺

ن گلم واقعیتش دیگه دل نداشتم بزنم  بهم از مرکز دوتا ازمایش داده یکی چهارشنبه گفتن اگه باردار ب ...

الان روزه چندمه مطمئن باش مثبته تازه خودتم متوجه میشی 😍

نترس بی بی ات هاله انداخته تازه الان هم بزنی پررنگ تر شده 

خونه ندارم بزنم ،خدا خودش کمک کنه ،نی نی نازتو حفظ کنه برات

یه چیز بپرسم الان عدد بتا از چند باید بالاتر باشه باردار باشیم؟