2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من شهرستانم گفتم فعلا این دوماه که نمیتونم برم تو‌سیکل ازمایشات ایمنی و انعقادی رو‌بدم تو شهر خودم ب ...

سلام نیکاد جان خوبی عزيزم 

به نظر من تو شهر خودت برو دکتر بگو برات بنویسه کامل بده بیار با خودت که اومدنی رویان کارت زود راه بیوفته و معطلی نداشته باشی 

ولی تمام آزمایشات رو انجام بده عزیز که کامل باشه 

انشالله که این سری مامان خانم میشی و ما رو هم خوشحال میکنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایش ایمنی و انقعادی دادین ؟کسهای که سقط مکرر دارن باید این ازمایش انجام بدن تا مشکلشون بررسی بشه& ...

بله عزیزم همه راها رفتم همه داروهارو گرفتم ولی باز سقط شده

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
رقیه جان من روز شماری میکنم بری ازمایش بدی خوشحالمون کنی😍🌹

قربونت برم ممنون عزیزم دیگ پس فردا میرم به امید خدا .. بازم برام دعا کن فدات شم انشاالله شما هم تا یه هفته ی دیگ با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی به حق بزرگی خدا😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم ممنون انشاالله توام مثبتی این سری با بتای بالا بیای خوشحالمون کنی

انشاالله فدات عزیزم 😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات بشم دکترتو عوض کردی؟نگفتن مشکل چیه؟

بله عوض کردم والا گفتن مشکل انعقادی ایمنی داری باز باردارو دوبار سقط شد یکیش هنوز تو شکممه نیوفتاده هنوز قلبش تشکیل نشده گفت باید ای وی اف کنی اگر میخای شاید مشکل کروموزومی باشه

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
قربونت برم ممنون عزیزم دیگ پس فردا میرم به امید خدا .. بازم برام دعا کن فدات شم انشاالله شما هم تا ی ...

سلام رقیه عزيزم 

خوبی گلم 

انشالله که میری و میایی با یه بتاي خووووب خوشحالمون میکنی 🤲🤲😍😍

رقیه جان سلام چطوری برات پیام دادم ندیدی انگار  خوبی عزیزم ؟

سلام کوثر جان قربونت برم الان رفتم چک کردم ندیدم پیامت رو ..فدات شم از دیروز دیگ لکه بینی ندارم سه روز داشتم در حد ترشحات و دیگ قط شد ..برام بازم دعا کن خواهر ..

بله عوض کردم والا گفتن مشکل انعقادی ایمنی داری باز باردارو دوبار سقط شد یکیش هنوز تو شکممه نیوفتاده ...

مشکل کروموزومی بازم با آی وی اف پیش میاد عزیزم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عوض کردم والا گفتن مشکل انعقادی ایمنی داری باز باردارو دوبار سقط شد یکیش هنوز تو شکممه نیوفتاده ...

متاسفم عزیزم خیلی سخته واقعان امیدوارم به زودی زود مامان بشی بنظرم برو یه مرکز خوب و تمام ازمایش ها رو همراه خودت ببر و اساسی مشکلتو حل کنن شما که این جوری باردار میشین شاید با یه ای وی اف بارداری بدون سقطی داشته باشی 

خدا بزرگه

سلام رقیه عزيزم  خوبی گلم  انشالله که میری و میایی با یه بتاي خووووب خوشحالمون میکنی 🤲 ..

انشاالله ممنونم نسرین جان به امید خدا و دعای شما دوستان عزیزم میرم و منتظر معجزه خدا هستم..نسرین جون  انشاالله شما هم حالت خیلی زود خوب میشه و این دوران عق زدن رو هم زودی سر می‌کنی و میری مراحل بعدی بارداری.. برای شما چون دوقلو اذیتتون بیشتر انگار یکی شیفت صبح کار می‌کنه یکی شب😅😅😅