2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
نه همسرم هم مشکلی نداره.. دکتر اسرافیلی کارشون خیلی خوبه؟؟؟ یعنی مطمئن هستن واسه تعیین جنسیت؟ چون هز ...

خدارو شکر . والا من که فعلا انتقال ندادم .ولی خب تو مطب خیلیا رو دیدم که بار اول مثبت شدن .  ببین فقط دکتر تاثیر نداره که 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس به جز دکتر چیا تاثیر داره

اول اینکه خدا باید بخواد  . دوم اینکه بدن خودت آمادگی داشته باشه .و به داروها خوب واکنش نشون بده . اضافه وزن نداشته باشی . اعصاب آروم و..... 

ولش کن منم ۳ روز بعدش انجام میدم،الان اون بارداری شما جیشد ؟ به دنیا اومد به امید خدا؟

من دوبار انتقال دادم

يكيش بالاي سرمه داره مقاومت ميكنه كه نخااااااااابه از ٩ صبحم بيداره😁ان شالله قسمت همه بچه هاي تاپيك

الان بارداري دومم هست

اول اینکه خدا باید بخواد  . دوم اینکه بدن خودت آمادگی داشته باشه .و به داروها خوب واکنش نشون بد ...

پنج ماهه اسلیو کردم وزنم داره میاد پایین. ان شاءالله خدا هم میخواد. بعد کلا هزینش چقدره 

من دوبار انتقال دادم يكيش بالاي سرمه داره مقاومت ميكنه كه نخااااااااابه از ٩ صبحم بيداره😁ان شالله ...

معجزه جان از چند ماه قبل انتقال باید قند و شکر و مواد نگهدارنده دار حذف بشن ؟