2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم ببخشی من جواب میدم . برای تعیین جنسیت اصلا بیمه هزینه ای نمیده اگرم بخوای نگی که تعیین جنسیت ک ...

ای بابا قضیه فرق کرد که...  اخه من مشکل ناباروری ندارم فقط به خاطر تعیین جنسیت میخوام برم. میشه بیشتر توصیح بدی.  کجا برم پیش کدوم دکتر برم که کار بلد باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا میشه روز ۲۰ انتقالم ،فردا انجام بدم؟

آره عزیزم آخرین بار روز ۱۸ آزمایش دادی روز ۲۰ دوباره آزمایش بده باید بین ۶۰ تا ۱۰۰ درصد رشد داشته باشه.

ان شاالله که فردا خوش خبری عزیزم، برات آیت الکرسی میخونم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای بابا قضیه فرق کرد که...  اخه من مشکل ناباروری ندارم فقط به خاطر تعیین جنسیت میخوام برم. میشه ...

شوهرت مشکل نداره ؟ 

بازم برو بیمه . من دکتر اسرافیلی رو برای تعیین جنسیت انتخاب کردم . فعلا انتقال ندادم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من رو روز ١٨ ام سونو كرد در حدي گفت داخل رحميه ولي چيز ديگه راجع به كيسه اينا نگفت

من میترسم برم،عزیزم الان شما بچت به دنیا اومده یا بارداری،قلبش همه چیش تشکیل شد مشکلی نبود؟

شوهرت مشکل نداره ؟  بازم برو بیمه . من دکتر اسرافیلی رو برای تعیین جنسیت انتخاب کردم . فعلا ان ...

نه همسرم هم مشکلی نداره.. دکتر اسرافیلی کارشون خیلی خوبه؟؟؟ یعنی مطمئن هستن واسه تعیین جنسیت؟ چون هزینه بالاست میخوام بار اول بگیره

منم اخرین ازمایشن روز ۱۸ بود،۲۱ انتقالم بدم ازمایش بعدیمو

فردا هم ميتوني ولي دكتر من كه انگار بتاي بالاي هزار بهش ميچسبيد

براي همين گفت بيشتر از دوروز برو كه بيشتر بره بالا وگرنه دوروز برا مقايسه رشد بتا كافيه

آره عزیزم آخرین بار روز ۱۸ آزمایش دادی روز ۲۰ دوباره آزمایش بده باید بین ۶۰ تا ۱۰۰ درصد رشد داشته با ...

دکترم گفت ۳ روز بعدش بده،چیکار کنم الان؟تو رو خدا برام دعا کن این بچه موندگار باشه سالم به ثمر برسه

من میترسم برم،عزیزم الان شما بچت به دنیا اومده یا بارداری،قلبش همه چیش تشکیل شد مشکلی نبود؟

نه گلم تازه دوهفتس قلبش تشكيل شده نگران نبااااااش ان شالله كه مشكلي نيست براي سلامتيشون ٧٠ تا حمد بخون

فردا هم ميتوني ولي دكتر من كه انگار بتاي بالاي هزار بهش ميچسبيد براي همين گفت بيشتر از دوروز برو كه ...

ولش کن منم ۳ روز بعدش انجام میدم،الان اون بارداری شما جیشد ؟ به دنیا اومد به امید خدا؟