2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معجزه جان از چند ماه قبل انتقال باید قند و شکر و مواد نگهدارنده دار حذف بشن ؟ 

من چون همسرم راضي نميشد انتقال بدم گفتم بخودم برسم تا عيد وزن كنم دقيقاا از ٢٢ بهمن شكلات و شيريني و بيسكوييت اينار حذف كردم نون و برنجم خيلي كم ميخوردم كه تا عيد بشم ٥٠ كيلو بعد يهو همسرم راضي شد رفتم تو سيكل

وتقريبااا بخاي حساب كني شد سه ماه قبل انتقال كه كاملا هم اتفاقي بود

دکترم گفت ۳ روز بعدش بده،چیکار کنم الان؟تو رو خدا برام دعا کن این بچه موندگار باشه سالم به ثمر برسه

خب پس همون ۳ روز بعد تکرار کن.

چشم عزیزم برات ۵ تا آیت الکرسی میخونم.

۱۴۰۰ تا صلوات نذر خانم رقیه و ۱۰۰۰ تا صلوات نذر خانم ام البنین بکن ان شاالله که حافظ جنینات باشن 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من مشکل معده ام دارم همینجوری انشاالله بارداربشم فکرکنم ازدست معدم و معده درد اسیرم🤦

نه خدا نکنه، با همون پنتوپرازول فکر کنم آروم بشه معده ت 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من چون همسرم راضي نميشد انتقال بدم گفتم بخودم برسم تا عيد وزن كنم دقيقاا از ٢٢ بهمن شكلات و شيريني و ...

مرسی عزیزم . منم  احتمالا مهر لنتقال دارم پس قطع کنم از الان . خیلی سخته . دخترم عاشق نون خامه ای و پشمک و ایناس . برا اون که میگیرم خودمم میخورم . پس قطع میکنم . عزیزم  شما قبل انتقال مولتی ویتامین چی خوردی ؟ از چه برندی بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
پنج ماهه اسلیو کردم وزنم داره میاد پایین. ان شاءالله خدا هم میخواد. بعد کلا هزینش چقدره 

پانکچر ۱۱ تومن شده . انتقال ۴ تومن . تعیین جنسیت ۴ تا جنین حدود ۹ تومن .( ۸ تا جنین ۱۸ تومن )  آزمایشهای کاریوتایپ ۲و خورده ای شده 

داروها رو هم الان نمیدونم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . منم  احتمالا مهر لنتقال دارم پس قطع کنم از الان . خیلی سخته . دخترم عاشق نون خامه ...

عاره لا مصب منم كلا با قنديجات زندم

عاره كم كم شروع كن اولش سخته  بعدش سر ميشي،

من مولتي نداد دكتر فقط امگا داشتم فوليك اسيد و كلسيم +d

سه تاشم ايراني البته من با شروع ال دي خوردم چون قبلش همسر راضي نبود، ولي يادمه سر پسرم مولتي ول ومن ميخوردم بخاطر همين خودم سر خود پرگنتال گرفتم ١٤ روز خوردم  مولتي خوردنم همون شد 

دوستانی که آمپول آنوکسا میزنن لطفا بگید چجوری میزنید دردتون نمیگیره،برای من خیلی میسوزه میزنم،به نظر ...

بین اون سوزش ر همه داریم،خپ تحمل فقط راه چارشه!👶

حالا فقط نه ماه تزریق نیست،😂بعدفارغ شدن هم تا۴۰ روز باید از یق کنی اگرسزارینی باشی😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بعله تا ٢١ تير صبر كن قبلشم خدودا هفته ديگه براي اينكه داخل رحميش و كيسه زرده ايناااا رو ببينن يه سو ...

اخه الان بتای بقیه رو میبینم مقایسه میکنم تو روز ۱۳،۱۵ رو هزار دو هزار بتاشون اما من اینطوری