2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهااااا خداكنه اين بچم الرژي نداشته باشه توان دوسال رژيمووو ندارم ديگه☹️گرچه اونموقع هم ادم دلش نميا ...

الهی عزیزم، ان شاالله که آلرژی نداره گلم.

گفت فعلا نیاز به دارو نداری تخت نظر متخصص تغذیه باش، توی خونه هم خودم چک کنم قندمو، دستگاهمم تند تند تنظیم کنم، ماه بعد دوباره آزمایش بدم. حالا توکل بر خدا ان شاالله که خیره 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم برو متخص تغذیه بهت رژیم میده منم قندم بالاست روزی دوتا متفورمین میخورم ولی بیشتر سعی کن غذاهای ...

تو این مدت خیلی شیرینی خوردم مخصوصا بستنی اونم ار بس استرس وروجک رو دارم ببینم تکون میخوره.مرسی عزیزم از راهنماییت

دخترا جنین بلاست روز چندم بی بی چک بزنیم مشخص میشه    

بذار دو روز بگذره از انتقالت بعد به فکر بی بی چک باش بچه 🤣🤣😂😂

روز دهم به بعد بزن به نظرم.

سلام من جنین دارم و می خوام انتقال بدم ماه اول دکتر بهم داره داد استرادیول که ضخامت شد هفت و نیم و ب ...

من سيكلم لانگ بود عزيزم وبارداز شدم خداروشكر

از روز سوم اريودي ال ديم شروع شد از روز١٨ روزي٥٠ تا سينافكت بعد كه ال دي تموم شد ٤ روز بعدش پريود شدم رفتم سونو سينافكت شد٢٥ واحد و استراديول سه تا دادن هر ٨ ساعت و استرومارين١/٢٥ روزي يكي

بعد روز يازدهم باز سونو شدم استراديول شد٤ تا و سينافكتتا رتا٤ روز قبل انتقال جنين داشتم روزي كه سينافكت اخرو زدم پروژسترون وانوكساپارين شروع شد البته جنينام ٤ روزه بود من چهارشنبه انتقال داشتم از شنبه اين دوتا داروم شروع شد بعد انتقال استرو مارينم قطع شدولي بقيش بود ديگه

بازم سوالي بود درخدمتم عزيزم💋ان شالله اينسري مثبت ميشين و ختم ميشه به بچه هاي سالم و صالح

بچه ها منم ازمايش دادم بتام كمتراز نبم بود يني منفي ديگه امروز روز ١٢ انتقالم ميشه مطمئنا قرار نيس ز ...

متاسفم عزیزم ... 💔

الهی که خدا خیلیییی زود به بهترین شکل ممکن دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کنه 🤲🌹

تمام بررسیهای لازم رو انجام بده مثل ایمنی و انعقادی ، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

الهی عزیزم، ان شاالله که آلرژی نداره گلم. گفت فعلا نیاز به دارو نداری تخت نظر متخصص تغذیه باش، توی ...

خداروهزارمرتبه شكر منم دستگاهم برسه رژيمو شروع كنم

بنظرت رژيمو اول بدم بگيرم تا دستگاهم برسه يا نه فايده نداره اينجوري عوض دوهفته فك كنم سه هفته بشه رژيمم😅

متاسفم عزیزم ... 💔 الهی که خدا خیلیییی زود به بهترین شکل ممکن دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کن ...

هانيل جون خودت ك مام ميري ميدوني اصلا ب ايمني اينا اهميت نميدن البته من هم انوكسا داشتم هم  روزي نصف پردنيزلون واقعا نميدونم ديگه بايد چيكار كنم

شايد اينسري ب ي دكتر ديگه انتقال بدم

ي بار با نصر انتقاال دادم دوبارم با لاهوتي

منم کزاز نزدم اصلا ب نگفتن

نمیدونم چرا دکتر ها تا نپرسی بهت نمیگن

من خودم پرسیدم و گفت بزن

روگام رو هم خودم یادش انداختم و برام نوشت

باورت نمیشه تمام سوالات رو توی کاغذ مینویسم و میپرسم

بعد داروهامو میگم و مینویسهب

مثلا پماد آنتی همورئید و شیاف گلیسرین 

داروهایی که تموم شدن رو میگم مینویسه

کارش فقط اینه که سونو رو نگاه کنه و جلسه بعدی رو تعیین کنه

امپول بتا رو هم نوشت .گفتم یه ازمایش قند هم بنویس 

گفت پس سه روز بعد از امپول بتا برو 

😉

بچه ها منم ازمايش دادم بتام كمتراز نبم بود يني منفي ديگه امروز روز ١٢ انتقالم ميشه مطمئنا قرار نيس ز ...

عزيزم بازم جنين داري؟؟؟

ان شالله اينسري مثبت ميشين و تا اخرش بخوشي طي ميشه

ميدونم خيلي جمله سنگينه ولي باور كن گاهي همين منفي اول كار خيلي خيلي بهتر از اتفاقاي ديگست يعني ادم مجبوره اينجوري نيگا كنه به قضيه تا بتوووونه اروم بگيره قطعااا خدا فقط خير بندشووو ميخاد، ان شالله خود خداا معجزشووو نشونت بده🙏🌹

عزيزم بازم جنين داري؟؟؟ ان شالله اينسري مثبت ميشين و تا اخرش بخوشي طي ميشه ميدونم خيلي جمله سنگينه ...

مرسي عزيزمم اره واقعا ادم نميدونه حكمت خدا چيه

انشالله كه واسه شما همه چي عالي پيش بره❤️🌹

نمیدونم چرا دکتر ها تا نپرسی بهت نمیگن من خودم پرسیدم و گفت بزن روگام رو هم خودم یادش انداختم و بر ...

همشون همينن😂

پس قبل امپول يكم قندارو رعايت كن مثل شوره جان كه انشالله بسلامت بگذروني اين مرحله رو

خداروهزارمرتبه شكر منم دستگاهم برسه رژيمو شروع كنم بنظرت رژيمو اول بدم بگيرم تا دستگاهم برسه يا نه ...

بهونه نیاااار دختر خوب رژیم چه ربطی به دستگاه داره ؟ 😂🤣😂

رژیمتو شروع کن از همین الان، فقط حتما تحت نظر متخصص تغذیه باش که تمام مواد غذایی کامل به بدنت برسه، حالا دستگاهتم رسید تند تند قندتو چک کن، هم ناشتا هم ۲ ساعت بعد از غذا.