2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
عزيزم بازم جنين داري؟؟؟ ان شالله اينسري مثبت ميشين و تا اخرش بخوشي طي ميشه ميدونم خيلي جمله سنگينه ...

دارم جنين بازم ولي با مورفو صفر شوهرم تشكيل شده بنظرت تاثير داره روو منفي شدنام؟

همش مبگم نكنه اسپرم ضعيفه جنين نميگيره

من طبيعي خيلي زود حامله ميشدم ولي ي بار خارج رحمي شد و ي لولم بسته شد ي بارم ك هفته ٢٣ كيسه آيم پاره شد ي بارم باز باردار شدم ولي ١٠ هفته ايست قلبي شد ديگه ميترسم طبيعي اقدام كنم راستش

هانيل جون خودت ك مام ميري ميدوني اصلا ب ايمني اينا اهميت نميدن البته من هم انوكسا داشتم هم  روز ...

والا من چون قبلا یه بارداری تا ۲۸ هفته داشتم دکترم گفت نیازی به آزمایش ایمنی نیست ، حالا دیگه نمی‌دونم جریان چبه، انتقال قبلیم آنوکسا نداشتم که افت بتا داشتم و دفع شد، ایندفعه آسپرین و آنوکسا اضافه کرد، حالا شما به اصرار خودت بگو برات آزمایشات ایمنی انعقادی رو کامل بنویسن، بالاخره حتما یه چیزی مانع میشه دیگه.

جنین بازم داری؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محلا جان خيلي متاسفم سيكلت كنسل شده من فقط همين يتيكه از پيامتو ديدم بعدش هرچي گشتم پيامت رو كامل بخونم پيداش نكردم

ولي اينوووووو بدون شايد قطعااااا خدا خيلي دوست داشته ميخاسته يه زماني بري سيكل،كه با اون انتقال  باردار بشي اونم يه بارداري عالي و بچه هاي سالم و صالح به اميد خدااااا

ان شالله بهترينااااا در ارنتظارته و به زودي خبر بارداريتووو بدي عزيزم

خداروشکر من هم خوبم. فعلا یک مدت دارم تجدید قوا می کنم تا مجدد شروع کنم. شما چکار می کنی؟

منم هیچکار فعلا دکترم‌چیزی نداده گفته متفورمین را ادامه بدم.یسری ازمایش هم میخوام شوهرم انجام بده ببریم اورولوژ تقویتی بده.نمیدونم چکارکنم دوباره همینجا ادامه بدم با دکترای خودمون یانه تهران اومدن هم سخته برام

یا رب العالمین
دارم جنين بازم ولي با مورفو صفر شوهرم تشكيل شده بنظرت تاثير داره روو منفي شدنام؟ همش مبگم نكنه اسپر ...

عزیزم معمولا بخاطر مشکلات کروموزومی جنین ضعیف میشه یا مثلا توی هفته های پایین سقط میشه، پیشنهاد pgd ندادن بهت؟ 

وقتی خودت طبیعی باردار میشی پس مشکل از رحم شما نیست، قطعا یا از تخمکه یا اسپرم که جنین ضعیف میشه، ضعف جنین هم ربطی به مورفو نداره dfi همسرت خوب بود؟

دارم جنين بازم ولي با مورفو صفر شوهرم تشكيل شده بنظرت تاثير داره روو منفي شدنام؟ همش مبگم نكنه اسپر ...

احتمالش هست ولي بالايي بخواد همون ضعيف تا اخر محكم ميچسبه بدلت،

توقف رشدم ميتونه يكي از علتاش ضعيف بودن جنين باااشه و لي احتمالاي ديگه كه مرتبط به خود مادرم باشه ميشه مثل مشكلات ايمني و انعقادي

شايد تو بارداري طبيعيم بايد انوكسااا يا دارهاي ايمني روو استفاده كنين

كاش دكترا انقد وقت بزارن ادم بتونه همون طبيعي روو پيش بره

دكترت طبيعي با دادن دارو هااا رو قبول نداره؟؟؟

منم هیچکار فعلا دکترم‌چیزی نداده گفته متفورمین را ادامه بدم.یسری ازمایش هم میخوام شوهرم انجام بده بب ...

سلام عزيزم خووووبي خيلي به يادت بودم ولي بلد نيستم تگ كنم ان شالله اينسري همه چي تا اخرش عالي پيش ميره عزيزم🤲

عزیزم معمولا بخاطر مشکلات کروموزومی جنین ضعیف میشه یا مثلا توی هفته های پایین سقط میشه، پیشنهاد pgd ...

دي اف اي ٣٢ بودش همون موقع ك پانكچر شدم بني ي ماه قبلش البته

اره واقعا توو مام اصلا بررسي نميكنن

بهونه نیاااار دختر خوب رژیم چه ربطی به دستگاه داره ؟ 😂🤣😂 رژیمتو شروع کن از همین الان، فقط حتما ت ...

بابا دكتره گفت رژيم گرفتي روزي ٤ بار قندتو هر روز چكًن يادداشت كن تا دوهفته، بعد بيااا گفتم يوقت رژيمو بگيرم هي دكتر تغذيه بخاد ازم راجع به قند سوال كنه منم كه دستگاه ندارم ضايع بشم

پس ربطي نداره؟

بابا دكتره گفت رژيم گرفتي روزي ٤ بار قندتو هر روز چكًن يادداشت كن تا دوهفته، بعد بيااا گفتم يوقت رژي ...

نه همون قند آزمایشات رو بگو بهش با توجه به همون بهت رژیم میده، بعدش با دستگاه چک کن ، روزی ۲ بار هم کافیه به نظرم 🤔

دي اف اي ٣٢ بودش همون موقع ك پانكچر شدم بني ي ماه قبلش البته اره واقعا توو مام اصلا بررسي نميكنن

حالا ایندفعه بگو برات آزمایشات ایمنی انعقادی رو کامل بنویسن، pgd هم به نظرم بعد از ۳ انتقال منفی و دو بار سقط خیلی منطقیه، باهاشون مطرح کن.

سلام عزيزم وقتت بخیر ممنونم  کارات به کجا رسید  منفی شد متاسفانه

قربونت

من‌فعلا‌هیچی

پریودشم‌‌برم‌دکترویزیت‌کنه‌.ببینم‌براکی‌نوبت‌عمل‌میده

لاپراکنه‌باید.

انشالله‌خداخودش‌پروانه‌جون‌سورپرایزکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻