2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
ان شاالله همشون مثبت بشن 🌷🌷❤❤❤

ان شالله

راديس جونم اين ماه ميري تو سيكل ان شالله ؟؟خيالت بابت عارفي راحت ديروز پي روز يه فيلم ديدم تو اينستااا يكي مثبت شده بود منظورم فكر جنين شناس اينارو نكن اگرم بوده حل شده

دوستم گروه عارفي رو خواسته من متاسفانه هفته پيش چون پايين رفتم يادم رفت بپرسم اصلا

ميشه لينكشو بهم بدي بهش بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم طبيعيه گردش خون توى رحمته البته اگر بعدا ديگه نداشتى اين حالتو نگران نباش من فقط همون موقع ق ...

من اصلن نداشتم الانم یکم زیاد سرپا باشم دراز میکشم این طور میشم باز زود رد میشه امروز خیلی واضحه دو و سه بار زد قشنگ حس کردم از شکمم معلوم بود بنظرت این بده؟؟

۰_۱  داریم نوارش پیدا نمیشه نخر. اوان گرفتیم ایرانی نوارش هست ولی مثل اونا دقیق نیست درصد خطا د ...

وست همس م قرار بود امرو بياره كفته عه وااا تموم كرديم😒😒باز بايد ديجي سفارش بدم خداكنه زود دستم برسه☹️

نه گلم ربط به مثبت شدن داره چون گردش خون در رحم بالا میره چنین حسی داریم 

راست میگی هوف خیلی استرس داشتم ممنونم واقعان ❤️

همش فکر میکردم توهم زدم تا امروز قشنگ دیدم زیر شکمم دو و سه بار بالا پایین شد 

نه بازم باید رعایت بشه، مثلا برنج و نون و ماکارونی و اینا سهمیه بندی میشن، مثلا ۸ تا قاشق برنج در رو ...

اهااااا خداكنه اين بچم الرژي نداشته باشه توان دوسال رژيمووو ندارم ديگه☹️گرچه اونموقع هم ادم دلش نمياد بچه اي كه تنها پناهش تويي با خوردن تووو اذيت بشه حاضري از همه چيزت بزني فقط اذيت نشه ولي فكرشم ضعف مياره واسم😅😅

دكتر ديشب چي گفت؟

نه منظورم تکون خوردن بچه نیست.منظورم اینه که دست بزاری چیزی قلمبه ای مثلا زیردلت حس کنی.😊

اها فعلا كه زوده گرچه از داخل گاهي من حس ميكنم سمت چپم يچيزيه بااينكه ميگن بارداري دوم ادم راحتتراز اول متوجه ميشه ولي هميشگي نيست اصلاا