2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
🙈🙈🙈🙈باشه باشه سحر جون می‌دونم الان نیکاد جان هم گفتن از روز هشت انتقال داشتن میگم اگه پشتوانه اش ...

عزيزم حتما مثبت ميشى ب اميدخدا😍😍

نى نى هات مثه نى نى من ساكت و مظلومن و مامانشون رو اذيت نميكنن🥰

منم بى علامت دارم ميرم جلو و درسته استرس داره اما خودش ى موهبته واقعا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان وقت بخیر، من تازه میخوام برم مشاوره برای آی وی اف، نازا نیستم ولی استرس نمیذاره باردار ب ...

ان شاالله بسلامتى وارد سيكل بشين و موفق بشين

در اصل نابارورى ناشناخته دارين صرفا استرس نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
واقعا؟؟ يعنى شده حساسيت سينه هات هم بره و برگرده؟ تو دوقلو هم دارى خب كم و زياد شدنش معلوم تره نه؟

اره الان ک یه هفته اس سینم حساس نیس 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آنقدر به خودت انرژی منفی میدی و همش میگی می‌دونم نمیشه و منفیه و این حرفا باور کن ملکه ی ذهنت شده، ذ ...

باشه عزیزم باور کن تجربه های تلخم باعث میشه این افکار بیاد شاید اگه بار اولم بود خیلی راحت تر می‌گرفتم و این که سحر جان اگه منم از اول چند تا علایم داشتم تیرکشیدنی درد پریودی این فکرها نمیومد تو ذهنم آرامش بیشتری داشتم ..من که اوایل انتقال همش امیدواری و حرف زدن با نی نی ها و منتظرم که یه نشونه ای بیاد وقتی نمیاد میترسم خوب ..چشم همش فکرای خوب خوب میکنم و میگم خدا برام معجزه می‌کنه و این سری برخلاف گذشته مامان شدم قربونت برم😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
واقعا؟؟ يعنى شده حساسيت سينه هات هم بره و برگرده؟ تو دوقلو هم دارى خب كم و زياد شدنش معلوم تره نه؟

البته بهت حق میدم نگرانی ولی من برا تشکیل قلب نگران بودم تشکیل ک شد خیالم راحت شد حتی بعضی روزا با اینکه حالم خراب بود خوشحال بودم علائم دارم 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم الان که سیکلم کنسل شد . من تهران نیستم عزیزم اگر نیاز شد میشه براتون کارت به کارت کنم برا ...

عه چرا عزيزم

من كلى برات دعاكردم 

اره الان ک یه هفته اس سینم حساس نیس 

خب خب دلم آروم تر شد 🤣

خداخيرت بده

مرسی عزیزم الان که سیکلم کنسل شد . من تهران نیستم عزیزم اگر نیاز شد میشه براتون کارت به کارت کنم برا ...

محلا جون عزیزم متاسفم سیکلت کنسل شده .. الان کی میخوای دوباره باز شروع کنی؟فقژ از خدا میخوام بهترین زمان ممکن که حتما مامان میشی باشه حالا چند ماه این ور یا اون ور زیاد فرق نداره

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منظورم این بود زودتر میرفتی برای دیدن ساک و جنین و بعد هم قلب حالا عیب نداره همه رو میری با هم میبین ...

نسرین جون تو تا آخربارداری میخوایی بری بیمارستان رویان؟من میگم سخته رفت وآمدبه اونجا هم اینکه شلوغه.اگه دکترقبول کنه میخوام همینجاتو کرج برم دکترزنان.

عزیزم منم ک گفتم چند روز لکه بینی داشتم حتی مثبت هم شدم بیشترم شد 

آره عزیزم از پیامتون شات هم گرفتم هی میخونم😅😅امروز چند نفر گفتن که مثل من بودن و مثبت شدن انشاالله که یه نشونه است از طرف خدا برای من ..قربونت مرسی که همش بهم روحیه میدین

سلام به همه ی خانمای عزیز،منم فرداباروزانتقالم میشه چهارده روز،فرداصبح می‌خوام برم آزمایش بدم،دفعه ی ...

عزیزم حتما بیا خبرشو بده البته من میدونم شما مامان شدین

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
نسرین جون تو تا آخربارداری میخوایی بری بیمارستان رویان؟من میگم سخته رفت وآمدبه اونجا هم اینکه شلوغه. ...

سلام ذر چ حالى چراخبرى ازت نيست؟

سلام من جنین دارم و می خوام انتقال بدم ماه اول دکتر بهم داره داد استرادیول که ضخامت شد هفت و نیم و به تعطیلات عید فطر می خورد و سونوی بعدی گفت هموژن شده آندومتر و انتقال نداد بعد از دو ماه سیکل طبیعی رفتم ضخامت شش و نیم گفت خوب نیست و کنسل کرد الان گفته سیکل لانگ بریم من از روز دوم پریودی باید قرض ال دی بخورم شما از چه روشی برای انتقال استفاده کردید و اصلا سیکل لانگ چیه