2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزای دلم  عشقا میگم این بی حالی ربطی به لایه گزینی داره من غروبها خیلی بیحال میشم انگار ...

الهی که مامان شدی عزیزم به ف.ا.ل نیک بگیر و آن شالله با بتای عالی خوشحالمون کنی عزیزم الهی آمین 🤲🤲🤲🤲

فداتشم آرههههه تصویری تماس گرفتیم وقتی شوهرم گفت دارین دوباره مامانبزرگ میشین اینقدر گریه کرررررد🥺 ...

ای جانم خدارو هزار مرتبه شکر 

مبارکتون باشه انشالله 

انشالله که مانا باشه 🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خدارو هزار مرتبه شکر  مبارکتون باشه انشالله  انشالله که مانا باشه 🤲🤲🤲

ممنونم عزیزم

خدا عزیزای همه رو حفظ کنه❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدایا شکرت🧿 اشک شوق بوده مبارکت باشه

😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی که مامان شدی عزیزم به ف.ا.ل نیک بگیر و آن شالله با بتای عالی خوشحالمون کنی عزیزم الهی آمین 🤲🤲 ...

فدات بشم محلا جان خدا خودش کمک کنه خیلی خوشحالم که هستین و بهم دلداری میدین خدا حاجت دلتو بده الهی آمین ❤️❤️

دوستان من تازه اومدم تو جمعتون یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. میخواستم بدونم تا زمانی ک آمپول های بعد انتقال رو ادامه بدیم اگه باردار نباشیم پریود نمیشم ؟

https://www.instagram.com/tv/CfJsszxovoi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@مامانمحمدمحمد   تعیین جنسیت پسر رو ببین چی میگه

دوستان من تازه اومدم تو جمعتون یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. میخواستم بدونم تا زما ...

خوش اومدی

عزیزم بعضی از دوستانمون میگن انتقالشون ک منفی شده با وجود امپول و دارو پریود شدن یعنی قطع نکرده بودن هنوز

فدات شم عزیزم مرسی ممنون بابت دعا ی قشنگت الهی آمین الهی که شما هم بسلامتی اینبار مامان شدی و نه ماه ...

فدات شم محلا جون خیلی شرمنده ام می‌کنی .. انشاالله سپردم به خدا خودش برام معجزه کنه .. انشاالله شما هم فردا خوش خبر میای و ضخامتت خوب شده باشه عزیزم..منم برای حاجت شما یه دور صلوات میفرستم 🤲♥️

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
الهی آمین به حق این روز الهی همین دهات مستجاب بشه و کلی ذوق کنی عزیزم.،🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

انشاالله محلا جون قربون دل مهربونت برم😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان منم روز ۷م انتقالم هست دردهای خیلی زیادی دارم پیش خودم میگم حتما لانه گزینیه ولی خب میت ...

سلام عزیزم بسلامتی

ان شاالله ک خبرهای خوبی تو راهه

منم از هشت و نه انتقالم دردهای پریودیم شروع شد درست زمان پریود

اما شکر خدا مثبت شدم

اینم بگم این دردها ادامه دار میشه و خیلی وقتا میاد سراغت پس استرس نگیر