2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش، من بعد انتقال کارم حتی بیشتر از معمول هم بود، فقط جاروبرقی و طی نکشیدم، مابقی کاره ...

ممنون عزیزم.یکم خیالم راحت شد.نه نمیتونه جایی بره .

عزیزم شما از سرویس فرنگی استفاده کردید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام خواهر خوبی نینی خ‌وبه والله تعمین اجتماعی رو ریخته هنوز نرفته برا تکمیلی داره کاراشو انجام میده ...

بستگی ب بیمه تون هم داره شرایطش رو بپرس ماله من سامان بود میگفت مثل زایمان ک باید از زمان بیمه نه ماه باید بگذره تا برا زایمان و حساب کنن برای ای وی اف هم گفتن دوره انتظار داره اگه دیدی نشد همینجوری بیمه کن ازمایشا و دارو هارو میده

راستی دوقلو شدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم انوکسا رو با بیمه میگیرید یا ازاد قیمتهاشون رو لطفا بفرمایید با بیمه یا ازاد

شوهرم می گیره.الان خونه نیست ازش بپرسم..ولی چند ماه پیش که خودم رفتم بگیرم با بیمه  تامین دونه ای تقریبت سی، سی و پنج بود..ازادش رو گفت ۷۰..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام خوبین دوستان یک قبل انتقال قرص ال ای دی وامپول سینا فکت دادن برام میدونین این اپول رو چرا تجویز ...

خیلی از ماها تو سیکل انتقال سینافکت به همراه ال دی داشتیم برای اینه که کنترل سیکلت دست خود دکتر باشه میدن بهمون... نگران نباش همه چی خوب پیش میره انشاالله...

سلام نیکاد جونم من انا جون یه بار نوشت لیست گرفتم ولی فقط برایه خودمو نوشتم برا همسرم نیست اگه عکسش ...

سلام عزیزممم ممنون میشم اکه پیدا کردی برام بفرستی درمورد هزینه چی میدونی چقد هزینشه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گلی  آدرس دقیقشو میگی؟ قیمتاش مناسبتره؟

اره عزیزم قیمتاش خوبه همه چی داره یه مجموعه خییییلی بزرگه از ریز تا درشت داره. گوگل بزنی سیسمونی اقابزرگ کامل برات میاره ادرسشو بازار ارین هستش

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خیلی استراحت کن بخاطر جفتت، ان شاالله سر موعد به سلامتی زایمان کنی 🤲⁦❤️⁩

استراحتم

بدکتر گفتم خوراکم مثل سابق هست.پس افزایش وزنم از چیه؟

گفت حتما زیاد استراحت میکنی

😉

سلام عزیزم ممنون تو خوبی نی نی جون حالش خوب ..من بازم درگیر لکه بینی ام عزیزم😑😑😑

سلام عزیزم ..شاید لکه بینی بخاطر لک لانه گزینی باشه انشالله..از روز چندم لکه بینی داشتی؟ چند روزه ؟ در چ حد و چه رنگیه..من اصلا لک ندیدم و منفی شدم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢