2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
عزیزم من هویج کنار مرغ و گوشت میپزم میخورم خوب نیست؟یعنی نخورم 

کمش اشکال نداره ولی فعلا تا مثبت شدنت نخوری بهتره خوردی هم با یه ذره مشکلی پیش نمیاد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شبتون بخیر دوستان من دارم گلو درد میگیرم چیکار میتونم بکنم داروام که نمیتونم مصرف کنم🤦

عزیزم آب نمک قر قره کن و آب ولرم زیاد بخور .. انشاالله زودی خوب میشی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
با نون خشک و بیسکوییت چطوری مخصوصا من وقتی گشنمه حالم بدتر میشه و بالا میارم تو هم اینجوری ؟نسبت ب غ ...

منم مثل خودتم انگار گلوم زخم شده 

آبکی که اصلا نمیتونم غذای خشک 

بیسکویت مادر میخورم فقط 

امروز از میوه هم افتادم نتونستم بخورم 

ترجیح میدم گشنه باشم

بوی هر غذایی بهم میخوره عق میزنم 

منم مثل خودتم انگار گلوم زخم شده  آبکی که اصلا نمیتونم غذای خشک  بیسکویت مادر میخورم فقط ...

میگن سه ماهه اول مشکل نداره از ماههای بعد بچه از ادم تغذیه میکنه ان شاالله تا اون موقع ویارت هم تموم شه ببین با هر چی راحتی همونو بخور کشک هم خوبه راستی هم برا تهوع 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بهش گفتم همون موقع گفت سعی کن مدارا کنی و قرص ب۶ داد بهم 

پس چاره نیست دیگه، خودت مواد غذایی و خوراکی‌های مختلف رو امتحان کن ببین کدوم حالتو بهتر می‌کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها من الان دو سه روزه می‌خوام شیاف بذارم کامل نمیره داخل، قبلا مثلا تا یک بند انگشت حداقل می‌رفت داخل ولی الان انگار جلوش بسته س، یکمم که فشار میدم دردم میگیره، هیچ نصف بند انگشت هم داخل نمیره یه حالتی مثل لب به لب با دهانه واژنم میشه، این طبیعیه؟

سلام خوبین دوستان یک قبل انتقال قرص ال ای دی وامپول سینا فکت دادن برام میدونین این اپول رو چرا تجویز میدن البته من بخاط داروی های پانجکر وکیست تشکیل شده بود واز قبل هم کیست داشتم قبل پانچکر که با یک دوره ال ای دی رفع شده کسی تجربه داره در مورد سینافکت ؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
منم مثل خودتم انگار گلوم زخم شده  آبکی که اصلا نمیتونم غذای خشک  بیسکویت مادر میخورم فقط ...

عزیزم ببین اگر امکانش هست بیرون از خونه غذا رو برات درست کنن، وقتی سرد شد بیارن که حداقل بو رو داشته باشه، من خودم کله جوش، آبدوغ خیار، آبگوشت، اینا رو راحتتر میخورم، غذا رو بذار کامل سرد بشه امتحان کن ببین میتونی بخوری؟ 

یبار iuiداشتم که موقع انتقالش خیلی درد شد که دکترم که احتمال چسبندگی دارم الان برای ivfدکترم رو عوض کنم اینو بگم عکس رنگیم هیچ مشکلی نداشت میترسم بخاطر درد که داشتم برای حین انتقال مشکل پیش بیاد احتمالش هست بنظرتون چکار کنم میترسم زیاد منقبض بشم وجنین دفع بشه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم من هویج کنار مرغ و گوشت میپزم میخورم خوب نیست؟یعنی نخورم 

چرا عزیزم اتفاقا هویج خیلی هم خوبه مقدار کمش.

آب هویج در حجم بالا ضرر داره مثلا یهو چند تا لیوان بخوری.