2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینجوری تا یک هفته دوام نمیارم عزيزم خیلی اوضاعم بد 

یه قرص ضد تهوع هست فک کنم اسمش دمیترون بود..دکترت رو بگو احتمال زیاد بهت بده.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

سلام بچه ها خوبین

ی سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید اگه اطلاع دارید

من ۲۶ اردیبهشت انتقال جنین داشتم

دوهفته بعدش ازمایشم مثبت شد و بعد یک هفته ینی ۱۶ خرداد یک لخته دفع کردم و لکه بینی داشتم رفتم سونو دکتر گفت ساک حاملگی پایین اومده و هماتومم داری احتمالا سقط میشه اما برو ۱۰ روز دیگه سونو تکرار کن(سن حاملگی رو ۴ هفته و ۵ روز زده بود)

من لکه بینیم قطع شد

و شنبه رفتم سونو نه خبری از هماتوم بود نه ساک پایین اما گفت جنینو به سختی میبینم و قلبشم تشکیل نشده(سن حاملگی شد ۷ هفته و سه روز)

باز گفت یک هفته دیگه تکرار کن

بنظرتون تا هفته دیگه قلب جنین تشکیل میشه؟

و اینکه تصمیم دارم هفته دیگه یک مرکز دیگه برم برا سونو با خودم میگم این دو بار سونو کرده هر دفعه یه چیزی گفته شاید بلد نیس

خداروشکر واقعا  شرایط همسر منم مث شماس چقد امیدوار کننده بود برام  چن تا جنین داشتی کدوم ...

آره عزیزم خیلی غافلگیر شدم و هر لحظه برا رشد جنین خودم و دوستان و باردار شدن تک تک شما دوستای گلم دعا میکنم

فکر میکردم غیرممکنه ولی واقعا نبود

من انتقال اخر برام سه تا جنین بلاست انتقال دادن

رویان میرم عزیزم

یادم هست شرایط همسرت شبیه همسرم هست

انشالله به زودی قسمتت میشه خوشالم ک باعث امیدواریت بشم 🤲🏻 چون خودمم تو همین شرایط بودم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم خیلی غافلگیر شدم و هر لحظه برا رشد جنین خودم و دوستان و باردار شدن تک تک شما دوستای گلم دع ...

خداروشکر عزبزم دقیقا منم همین حالو دارم همش میگردم ببینم کسی بوده با شرایط من جواب گرفته باشه 

ایشالا دوقلو باشن 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مامان رقیه مهربون چطوره؟؟ خوبی مامانی؟؟؟ دست نی نی هارو گرفتی برگشتی شهرتون بسلامتی؟؟😍😍😍😍

سلام فریناز جون قربونت برم مامان بانشاط و پرانرژی 🤩🤩😍آره دیروز اومدیم خونه عزیزم ..الآنم درگیر لکه بینیم 😅😅روزهای انتظار دیر میگذره روز که تموم نمیشع

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام بچه ها خوبین ی سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید اگه اطلاع دارید من ۲۶ اردیبهشت انتقال جنی ...

اره عزیزم برو یجا که مطمئنه تو بعضی از جنینا قلب دیر تشکیل میشه نگران نباش

خداروشکر عزبزم دقیقا منم همین حالو دارم همش میگردم ببینم کسی بوده با شرایط من جواب گرفته باشه  ...

فدای تو

الهی آمین😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
😍😍فکر نکنما آخه بتام با شما خیلی فرق داره  منم اگه دیدم بهم سخت میگذره میرم انشالله از تغذی ...

من تقریبا میخورم همه چی البته اگه بتونم ادویه از همون اول یعنی قبل انتقال کلا فقط زردچوبه تو غذاهام میریختم الانم همونه ولی ادویه دار هم میخورم میوه و سبزیجات میخورم یبوست نگیرم شیریادم باشه میخورم تو هم بخور دیگع با قبل فرق کرده باید کلسیم برسه حالم بد شه بیسکویت میخورم انبه چند روز یه بار میخورم پشت هم خیلی گرمع جیگر و آب هویج اصلا نخوردم ولی کلا میتونی همه چی بخوری حتی فلفل کم ولی در حد اعتدال 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دکترم نداد و گفت چیزی نخور فقط ب۶ داده بهم  بوی غذا بهم میخوره دور از جونتون میمیرم و زنده میش ...

با نون خشک و بیسکوییت چطوری مخصوصا من وقتی گشنمه حالم بدتر میشه و بالا میارم تو هم اینجوری ؟نسبت ب غذاهای ابکی هم حالم بهتره امروز مثلا اش جو پختم اب قلم هم ریختم توش خوردم دیروزم انگار اسید بالا میوردم امروز گلوم و معدم همش انگار زخم بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من کم میخورم عزيزم  من از تاریخ پریودم حساب کردم با سونو یک روز اختلاف داشتم عزيزم  اولی ...

من ۳۱ اردیبهشت شروع اخرین پریودم بود. وای گوگل کردم ۴هفته و ۳ روز شد😍😍

من تقریبا میخورم همه چی البته اگه بتونم ادویه از همون اول یعنی قبل انتقال کلا فقط زردچوبه تو غذاهام ...

عزیزم من هویج کنار مرغ و گوشت میپزم میخورم خوب نیست؟یعنی نخورم