2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
الان ب مطب پيام دادم گفتم دو روزه لكه بينى و خونريزى ندارم امپولم رو شروع كنم گفت نه نياز نيست

عزيزم بعد دوروز زوده من الان دو هفته آسپرین قطع کردم دکتر گفت 12 تیر سونو شو بعد مجددا میگم بخوری یا نه 

چون شاید هماتومت کامل دفع نشده باشه یا جذب بخوری بازم خدایی نکرده بیوفتی لکه بینی 

پس عجله نکن

سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ته دلم ❤️ فقط اومدم بگم من رعایت نکردم خیلی سرمو تکون دادم خیلی سردرد داشتم حتما رعایت کنین از شیردوش برقی هم استفاده کنین که شیرتون راه بیفته ایشالا قسمت تک تکتون❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ب مطب پيام دادم گفتم دو روزه لكه بينى و خونريزى ندارم امپولم رو شروع كنم گفت نه نياز نيست

آهان خب نمی‌دونم دیگه شاید کلا نیاز نباشه ولی حالا یکم دیگه نگهشون دار ضرر ندارد که.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ت ...

سلام به روی ماهت عزیز دلممممم، به سلاااامتی و مبارکی ان شاالله، چشم و دلتون روشن 😍 الهی که نامدار و خوشبخت و عاقبت بخیر باشه زیر سایه امام و زمان و پدر و مادرش 🤲⁦❤️⁩

عزیزم متوجه نشدم منظورت از اینکه گفتی سرت رو زیاد تکون دادی یعنی چی؟ 🤔🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میترسم والا .من تازه امروز پنجمین روزمه عذا گرفتم یازده روز دیگرو چجوری طاقت بیارم نمیگذره که روزا🥺 ...

خودتو سرگرم کن سعی کن فیلم ببینی قرآن بخونی بازی توی گوشی اگه داری انجام بده انشالله خوش خبر بیای

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام به روی ماهت عزیز دلممممم، به سلاااامتی و مبارکی ان شاالله، چشم و دلتون روشن 😍 الهی که نامدار و ...

ممنونم عزیزدلم 

ببین بعد از سزارین سرتو اصلا تکون نده از همونجا که برات بی حسی زدن خودتو کنترل کن سرتو بالا نگه دار اصلا تکون نده من همش حرف زدم و سرمو خیلی تکون دادم از سردرد مردم اونجا پرستارا هم بهم گفتن گوش ندادم همش استرس داشتم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ان شالله اينسريطجيگيرشو نكه ميداري يادگاري تازماني كه خودشون بخان🤲😍😍 دليل اينكه فاصله زياد انداخ ...

انشالله الهی آمین جیگریشم نگه داشتم اما فسقلم بی معرفت بود زود از پیشم رفت.

بله من چون کیست آندومتریوز دارم قبلش آمپول میزنم که تا چند ماه پری نمیشم. اسفند هم که سقط شد گفتم حداقل یه ۶ ماه فاصله بندازم 

سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ت ...

مبارکه عزیزم ایشالله موفقیتاشو ببینی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
نمیدونم والا سپردم به خدا انشاالله که اینا نشانه های خوبی هستن 🤲🌹😍انشاالله به وقت اذان همه منتظرا ...

الهی آمین عزیزم❤

توکل به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دخترا میشه کار سبک انجام بدم؟یکم غذا بپزم

همسرم یدفعه حالش بد شده دکترگفت ویروسه مثلا میخاست حواسش به من باشه خودش مریض شد  امروز انتقال دادم.ولی پاشدم یکم غذا گذاشتم بینش دراز میکشم.خدا خودش کمکم کنه  

خیلی دعا کنید برام که صحیح وسالم برام بمونن   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام عزیز دلم بسلامتی  مبارکتون باشه. ان شالله عروسیش 😍🥰

خدایا شکرت
من برای ادامه ی داروها پنجشنبه تماس گرفتم مرکز بهم گفتن شنبه زنگ بزن. امروز بهم گفتن نسخه کردن داروه ...

چرا گفته پردنیزولون رو دوزش رو بیشتر کنی؟ یعنی بعدش چندتا بخوری؟

سلام بچه ها امروز دکتر برام ال دی نوشت با سینافکت  میخواستم از امروز ال دی رو شروع کنم که ماه بعد پانکچر کنم ولی شوهرم میگه باشه ماه بعدیش که بیشتر تقویت بشه حالا من امروز یه دونه ال دی خوردم اشکالی نداره از فردا دیگه نخورم مشکلی پیش نمیاد ؟

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک باشه 😍😍😍 به سلامتی ان شاالله 😍😍😍چشم و دلت روشن باشه مامان جون😍😍 ان شاالله زیر سایه شما و پدرش خوشبخت و سعادتمند بشه  فرشته کوچلوتون 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...