2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
دخترا میشه کار سبک انجام بدم؟یکم غذا بپزم همسرم یدفعه حالش بد شده دکترگفت ویروسه مثلا میخاست حواسش ...

به نظر من حداقل سه الی ۴  روز اول رو استراحت داشته باشین .ان شاالله خدا نی نی رو حفظ کنه😍😍 .هانیل جان هم خیلی استراحت نداشتن و مثبت شدن هر نیم ساعت استراحت داشته باشین .اینو گفتم اگه نتونستین استراحت نداشته باشین دچار استرس نشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها امروز دکتر برام ال دی نوشت با سینافکت  میخواستم از امروز ال دی رو شروع کنم که ماه ب ...

یک دونه تاثیر انچنانی نداره

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها امروز دکتر برام ال دی نوشت با سینافکت  میخواستم از امروز ال دی رو شروع کنم که ماه ب ...

منم دکتر یک ماه ال دی داده بود کارم به تاخیر افتاد گفت یک ماه دیگه هم‌بخور اشکال نداره ، ولی نمیدونم یکدونه خوردی میتونی قطع کنی یا نه از اون اطلاع ندارم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ت ...

مبارکتون باشه 😍😍انشالله خوش قدم باشه این فنچ عزیز 

زیر سایه مادر و پدر بزرگ شه آمین 🤲🤲

دخترا میشه کار سبک انجام بدم؟یکم غذا بپزم همسرم یدفعه حالش بد شده دکترگفت ویروسه مثلا میخاست حواسش ...

عزیزم سه روز اول رو رعایت کن سعی کن همه غذاهات آب پز باشه که زیاد سرپا نباشی ،ظرف هم دیگه بده به شوهرت بشوره سخت هست ولی چ کنی 

یا یه نفرو مثل مامانت اگه میتونه بیاد خونتون کمکت کنه 

در کل زیاد سرپا نباش 

سلام دوستای گلم منم روز ۱۹ خرداد ساعت ۸/۲۰ دقیقه دختر نازم زمینی شد برای همتون خیلی دعا کردم از ته ت ...

سلام عزیز دلم بسلامتی  مبارکتون باشه. ان شالله عروسیش 😍🥰

خدایا شکرت
چرا گفته پردنیزولون رو دوزش رو بیشتر کنی؟ یعنی بعدش چندتا بخوری؟

الان یه دونه میخورم انشالله بعد روزی دوتا

علتش رو نمیدونم

شاید علتش اینه که از زمان تشکیل قلب تا اخر سه ماهگی خود ایمنیم بالا میره باید دوز بالاتر بخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

غذاها رو آبپز بزار زیاد سرپا نمون بین کارها برو استراحت کن فقط خودتو خسته نکن و دولا راست نشو 

خدایا شکرت

ای جانم مبارک باشه🎉🎉🎉🎉🎉🎉

خدا حفظش کنه عزیزم😍❤👶

زایمانت چطوری بود؟ بی حسی کمر داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ممنون ازهمتون بهم دلگرمی دادین.  

چشم یکم پامیشم دوباره درازمیکشم خم وراست نمیشم.

راستی انوکسا چقدر درد داره شکمم خیلی دردگرفت  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد