2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
یادم انتقالی که مثبت شدم گفتم پاهام سرده یه کاربر اومد گفت شک نکن مثبتی مثبتم بودم علایم خ‌وبیه

جدی میگی ؟؟؟ اخه من هیچوقت اینجور نبودم. الانم حتی با اینکه پتو کشیدم روی پام ولی پاهام یخه. من فکر میکردم مال کم تحرکی هستش.

جدی میگی ؟؟؟ اخه من هیچوقت اینجور نبودم. الانم حتی با اینکه پتو کشیدم روی پام ولی پاهام یخه. من فکر ...

منم دقیقا همین بودم با وجود جوراب از روز دومم به بعد شروع شد انشالله خدا دلتو شاد کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هزینه های من برایه قبله ولی اگه بخوایی انجام بدی تو مام ۱۴ هزینه ی تخمک کشیه ۷۰۰هم سنو ویزیته د ...

یعنی حتما  باید بیشتر از یکی انتقال بدن ؟؟؟ حالا کدوم مرکز بهتره ؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم. واین که پروسه درمان چقدر زمان بره؟ چند ماه طول میکشه 

ممنونم عزیزم  ،دیگه با خدا حرف زدم یه نشونه بده اروم شم تا ازمایش صبر کنم توکل میکنم بهش ،ممنون ...

کوثر جان مبارکه قشنگ هاله اش معلومهههه. فردا صبح با ادرار اول صبح بزن پررنگ تر میشه. میگم روز دهم رو با روز انتقال حساب کردی یا بدون روز انتقال؟

سلام خواهر خوبی چه کار میکنی نه متاسفانه من منفی شدم در حال کاهش وزن و ورزشم پول دستم بیاد دوباره در ...

سلام‌عزیزم

قربونت‌دلت‌برم.خداگلهای‌زندگی‌توبرات‌حفظ‌کنه.

ناراحت‌نباش.مطمعن‌باش‌حکمتی‌توش‌بوده.

ماشالله‌دل‌بزرگی‌داری.من‌دومین‌پانچربه‌زوررفتم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ازمایش ها هم هست برایه خودتو همسرت به نظرم برایه هر دوره حدودی ۵۰ به بالا در بیاد

حالا اگه شانس بیاریم و همون بار اول بگیره.  چقدر احتمال بارداری هست تو هر دوره؟؟؟ شما تاالان کلا باتوجه به اینکه  سه بار انتقال داشتی چقدر خرج کردی؟

یعنی حتما  باید بیشتر از یکی انتقال بدن ؟؟؟ حالا کدوم مرکز بهتره ؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم. واین ...

به نظرم انتقال دادن یکی اشتباه اگرم بخوای یکی برات انتقال میدن ابن سینا قبلا خوب بود الان خییییلی ی نظم شدن مام تعریفشو شنیدم دکتر اسرافیلی اون تو مطبه اوم اینجا دوستان خیییلی رفتنو شکر خدا مثبت شدن عملاشو عرفان انجام میده جنین شناسشو نمیشناسم برایه همین دودلم برم پیشش اول با همسرت میری ازمایشهارو برات مینویسن بعد اول تا سوم پریودیت با جواب ازهات میری اگه مشکلی نداشته باشی همون سیکل داروهات‌و میدن سیزدهم سیکلت چند روز این ور واونور تر تخمک کشی میکنن اگه هایپر نشی(شکمت اب میاره تخمدانات زیاد فعال میشن پلیکیستیکا اونجوری میشن اکثرا)پوج روز بعد برات انتقال میدن حدودا ۴۵ تا ۵۰ روز طول میکشه گه هایپرم بشی سه تا پریود بعدی برات انتقال میدن 

مباركت باشه كوثر جون انشالله كه روز ب روز پررنگتر ميشه بيبيت😍 من امروز زدم منفيه منفي بود🥺 ديگه ...

فدات بشم عزیزم انشالله همه این حس خوبو داشته باشن 

انشاالله خودتم مامانی امروز روز ده بود توام؟

انشاالله که مثبتی گلم کلن زود بود برای بی بی یه دو روز صبر کن دوباره بزن پناه بر خدا 🤲🤲برات دعا میکنم خدا امید هیچکسو ناامید نکنه

کوثر جان مبارکه قشنگ هاله اش معلومهههه. فردا صبح با ادرار اول صبح بزن پررنگ تر میشه. میگم روز دهم رو ...

ممنونم جانم انشاالله قسمت همه ❤️دیگه صبر میکنم تا ازمایش انشالله 

من بدون روز انتقال میشه 10 روز وگرنه میشه 11 

به نظرم انتقال دادن یکی اشتباه اگرم بخوای یکی برات انتقال میدن ابن سینا قبلا خوب بود الان خییییلی ی ...

چون دوقلو به بالا واقعا سخته بارداری هم سخته و نگهداری از دوتا نوزادم سخته. دوست داشتم تو کرج انجام بدم که نزدیک باشه. حالا من اول راهم باید خیلی تحقیق کنم البته این دکترایی که شما معرفی کردیو تحقیق میکنم . به امید روزی که هم شما هم من به خواستمون برسیم

آره عزیزم نشون میده انشالله که مامان شدی اگه دلشو داری بی بی بذار 😍

میترسم والا .من تازه امروز پنجمین روزمه عذا گرفتم یازده روز دیگرو چجوری طاقت بیارم نمیگذره که روزا🥺🤦🤦