2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
کدو حلوایی خودش قند داره. کدو سبز قند پایین میاره تو ماست میشه خورد میشه با پیاز داغ تفت  داد ب ...

ديگه اخراي ٧ روزي ديگه نه؟؟؟'من دقيقااااا بعدامپول بتاا بخاطر زايمان زودرس كه تكوناشوووو بفهمم هر روز يبستني

يه راني يه هوبي ميخوردم😢😢بيخبري وخوش خبري😐😅

از الان بايد حواسم به اونجاهم باشه

ممنونم كه گفتي اصلاااا نميدونستم🥰

قربونت برم عزیزم. ما فقط اینجا رو داریم که از دغدغه هامون بگیم. انشالله اخر هفته همه با خبرای خوش بی ...

بدنا متفاووووته من يادمه دوتا پريود بعد مثب شدنم موقعش كه ميشد قشنگ علايم پريودي ميگرفتم ولي بعدش نه خداروشكر

ان شالله كه نشووووونه خوبيه و مامان شدي رفت🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگه اخراي ٧ روزي ديگه نه؟؟؟'من دقيقااااا بعدامپول بتاا بخاطر زايمان زودرس كه تكوناشوووو بفهمم هر رو ...

۵ روز گذشته دو روز دیگه مونده . واقعا بیخبری خوش خبری

خدایا شکرت
۵ روز گذشته دو روز دیگه مونده . واقعا بیخبری خوش خبری

سلام شوره جون خوبی؟عزیزم میشه لطف کنی اگه یادت مونده لیست آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بهم بگی یادداشت کنم میخوام انجام بدم؟؟چون میخوام کامل انجام بدم این سری بعد انتقال بدم از بچه ها پرسیدم فک کنم کسی نمیدونست جواب ندادن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
حالا اگه شانس بیاریم و همون بار اول بگیره.  چقدر احتمال بارداری هست تو هر دوره؟؟؟ شما تاالان کل ...

۳۰ تا ۴۰ درصد در بهترین حالت تا الان حدودی ۱۰۰تومن و دست خالی والله دیگه پولم ته کشیده پولی برام نمونده در حال کاهشوزنم چون پلی کیستیکم ببینم خدا از یه جایی میرسونه داریمم بیمه تکمیلیم جور میکنیم 

سلام خواهر خوبی چه کار میکنی نه متاسفانه من منفی شدم در حال کاهش وزن و ورزشم پول دستم بیاد دوباره در ...

سلام پروانه جون حوبی دلم برات تنگ شده چه بیمه تکمیلی انجام میدید من میخواستم برا نازایی بگیرم میگفت نه ماه دوره انتظار داره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام شوره جون خوبی؟عزیزم میشه لطف کنی اگه یادت مونده لیست آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بهم بگی یادداش ...

سلام نیکاد جونم من انا جون یه بار نوشت لیست گرفتم ولی فقط برایه خودمو نوشتم برا همسرم نیست اگه عکسش بیاد میزارم برات

سلام پروانه جون حوبی دلم برات تنگ شده چه بیمه تکمیلی انجام میدید من میخواستم برا نازایی بگیرم میگفت ...

سلام خواهر خوبی نینی خ‌وبه والله تعمین اجتماعی رو ریخته هنوز نرفته برا تکمیلی داره کاراشو انجام میده 

یعنی باید نه ماه از بیمه بگزره یا اینکه نه ماه از اقدام به بارداری اگه اونجوری باشه که هیچ دیگه

خوب معلومه تسلیم میشدم الان ۹۹ درصد دو تا فرشته مو نداشتم....  شاید بگی خوب دومی که معجزه بود. ...

انشالله خداکنه منم بالاخره نتیجه بگیرم... حاضرم تلاش کنم ولی بدونم اخرش مادرمیشم. 

اره وایعاراست میگی خداخودش تواین راه صبروتحمل بده فقط

سلام بچه هاخوبین.من امروز رفتم انتقال دادم.

خیلی دعاکنید.  

دکتر جنینا نشونم داد تو مانیتور بعد انتقال   

وای اصلا یه حسی بود.خدایا شکرت ان شاءالله بمونن تا۹ماه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد