2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان همدردم من خیلی توی وضعیت روحی بدی هستم..اشک چشمام خشک نمیشه تمومی نداره..بار دومه ک منفی ...

چه بسا خیرهایی که برای ما شر است و نمی‌دانیم و چه بسا شرهایی که برای ما خیر است و نمی‌دانیم.

عزیزم برآورده نشدن دعاهامون به معنای این نیست که خدا دوسمون ندارن یا صدامون رو نمیشنوه، گاهی خیر و مصلحت چیز دیگه ای هست، یا زمان دیگه ای یا مکان دیگه ای

دعا میکنم حکمت خدا با خواست قلبت یکی بشه و دامنت به اولاد سالم و صالح بزودی سبز بشه عزیز دلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

عزیز دلم خودت رو ناراحت نکن و استرس نداشته باش که اصلا برات خوب نیست کاملا درکت میکنم ولی قرار نیست همه علامت داشته خیلی از بچه ها اصلا هیچ علایمی نداشتن و مثبت بودن شما هم فقط اینو بگو که حتما مامان شدم 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره خیلی وقتا این نه نگفتن واقعا برام دردسر شده ، نه من نه همسرم بلد نیستیم نه بگیم ⁦☹️⁩ الهی عزیزم ...

من قبل بارداری نمی موندم ولی بعد بارداری بردن کلی دارو بالشت بارداریم سخت میشه دیگه مجبوری می مونم . بعضی شب هااومدن پیشم ولی شیفت کاری همسرمه. دیگه نمیشه مردمو همیشه گرفتار خودم بکنم

خدایا شکرت
من قبل بارداری نمی موندم ولی بعد بارداری بردن کلی دارو بالشت بارداریم سخت میشه دیگه مجبوری می مونم . ...

آره میفهمم عزیزم، خوبه دیگه بارداری از این لحاظ هم قوی‌ترت کرد 😍💪

الهی که همیشه سلامت و شاد باشی گلم 🌹

سلام دوستان همدردم من خیلی توی وضعیت روحی بدی هستم..اشک چشمام خشک نمیشه تمومی نداره..بار دومه ک منفی ...

الهی قربون  دل شکستت برم عزیزم. اشکم سرازیر شد. ی آن تمام سختیایی ک کشیدم با نوشتت از جلو چشام رد شد🥺😭

ولی ب خدایی خدا، خدا اینجوری نیس. خودش گفته حتی اونایی که از من روبرگردوندن اگه میدونستن چقد بهشون مشتاقم از شوق جون میدادن. فک کن ینی اشتیاق خدا ب یه بنده رویگردان ازش چ اندازه اس؟؟؟ اونوقت اندازه سرسوزنی مگه میتونه از مایی ک دایم داریم صداش میزنیم متنفر باشه؟؟؟ مگه میشه اصلا؟😃

هر وقت این فکر اومد تو سرت عزیز دلم، مطمئن باش ک شیطان داره وسوسه می کنه اینو . نذار به هدفش برسه.  ما تو اوج امتحاناو سختی ها هم تو آغوش و بغل خداییم🤩 و رهامون نمیکنه فقط داره با این رنج ها رشدمون میده که گذر کنیم و ب جاهای بهتری برسیم ان شاالله.😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزای دل هرکس پستمو دید از خدا بخاد  ب من روسیاهم نگاهی بندازه و منم قبل از مردنم حس مادری تجر ...

ان شاالله عزیزم ب زودی زوووود دل شاد بشید و ۱۲۰ سال زیر سایه تون بزرگ بشه و باعث افتخارتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واااای چقدرررر خندیدم  خدا خیرت بده😅😅😅

قربووونت. الهی همیشه خنده و شادی باشه😍

عزیزم تجربه مو گفتم که بدونی با شرایط خیلیییی بدتر از تو به جنین آسیبی نرسیده پس استرس نداشته باشی. ...

دوتا امپول باهم روزى دوتا شياف

روزى دوتا دوقاستون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخ که چقدر ننه گفتنات میچسبه همش منتظر بودم یه روزی به منم بگی😁 قربونت عزیزم خودت و عسلات و همسر ...

ای جااان عزززیزم😍😍😍❤️❤️الهی بسلامتی بغلش کنی😍

خداياشكرت....❤️ 
دوتا امپول باهم روزى دوتا شياف روزى دوتا دوقاستون

خب به نظرم داروهات به اندازه کافی هست. دیگه نگران نباش راحت بگیر بخواب بذار کوچولو هم راحت بخوابه، یکم سخته استرس نداشته باشی می‌دونم اما بدون شما تنها نیستی، خیلی‌هاااا خونریزی داشتن و شکر خدا الان بچه شون چند سالشه، مثل آنا جون، خدا شما و فرشته کوچولو رو در پناه خودش حفظ کنه 🥰🤲

نسرين جان ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته شماره اورژانس هم ديگه جواب نميده ديروقت شده بهم بگيد چيكا ...

فریناز جان نگران نباش خودتون دیدین که هماتوم شایع هست و اکثر بچه ها یا دارن یا داشتن پس اصلا استرس نداشته باش و فقط استراحت کن و تنها برای دستشویی از جات بلند شو ان شاالله خیلی زود هماتومت جذب میشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...