2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
هماتومه عزیزم اکثر ای وی افی ها دارن. ان شالله میری سونو  قلبشم می بینی مثل من  که سوپرایز ...

نه قلبش تشكيل نشده بود فقط قطب جنينى رو ديد

شش هفته كاملم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😢😢😢آخه همه از روزهای اول داشتن ..باشه قربونت برم بخدا که انقدر برام دعا میکنین حالم همین طوری خوب ...

دورت بگردم اينقدر ب خودت استرس نده تا ى انتقال خوب داشته باشى و مثمرثمر

اين استرسا تبديل ميشه ب اينى ك من هستم

تورو خدا دنبال علائم نباش

فقط خودتو سرگرم كن و از خدا بخواه خيرت باشه هرچى هست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانيل جان  ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته شياف روزى دوتا دارم امپولم روزى دوتا باهم فقط بهم ...

انوکسا و آسپرین قطع کن. فقط برای سرویس بلند شو. همسرت صبحانه پیشت بزاره بره. فکر کنم باید اطلاع بدی یکی بیاد پیشت. ناهار هم ابپز همین الان بزاره. فعلا ایتا رو انحام بده تا دکتر آنلاین بشه

خدایا شکرت
خواهر های عزیزم من بازم هیچی علایم ندارم 😭😭😭😭😭تو رو خدا داریم به وقت اذان نزدیک میشیم بازم برام ...

عزیزم اصلا مثبت و منفی شدن ب علائم نیست من همه علائمی داشتم طوریکه میگفتم مثبتم دیگه این دفعه ولی منفی شدم ...درد تخمدان و تیرکشیدن زیر دل و نفخ و کمردرد و تهوع حتی طوریکه قبلا از پیاز داغ خوشم میومد ولی روز هشتم از بوی پیاز داغ حالم بدشد خود بخود بلندشدم رفتم توی حیاط ..ولی همش الکی بود ..امیدوارم شما مثبت بشی🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
چرا قبول کردی باید یه بهونه میاوردی من اوایل میگفتم سرما خوردم کسی نیاد خونم

خانواده همسر من اونجوری نیستن که قبول نکنن 😅 مادر شوهرم بهشون گفته اوایل بارداریشه تهوع اینا داره سختشه، گفتن وعده غذایی نمیریم فقط یه سر می‌زنیم بهشون 😁

البته از محبتشونه ها ، نمیدونن که شرایط من یکم حساستر از بارداری معمولیه منم که کلااااااا نه بلد نیستم بگم 😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انوکسا و آسپرین قطع کن. فقط برای سرویس بلند شو. همسرت صبحانه پیشت بزاره بره. فکر کنم باید اطلاع بدی ...

اسپرين ندارم

انوكسارو قطع ميكنم

اره گفتم ب شوهرم ك احتمالا فردا ب مامانم خبر بدم ك بياد ديگه

ناهار فردارو دارم

اگه نمی تونه غذا درست کنه   از بیرون غذا خانگی بگیر

باشه عزيزم

مرسى❤️❤️

خانواده همسر من اونجوری نیستن که قبول نکنن 😅 مادر شوهرم بهشون گفته اوایل بارداریشه تهوع اینا داره س ...

یاد بگیر نه گفتن بخاطر شرایط خودت منم برام پیش می اومد اگه به من میگفتن کنسل میکردم ولی همسرم نه گفتن بلد نیست. و واقعا کاری نمیکردم تهش می گفتن خونش تمییز نبود اصلا تو این شرایط خودتو اذیت  نکن دختر بسختی به اینجا رسیدیم. منم دوز دوم بتا زدم سرم منگه گشنم میشه باور می کنی امروز عصر بخاطر غذا گریه کردم. کورتون گرسنگی هم میاره امشب تنها هم هستم خدا خودش کمکون کنه

خدایا شکرت
هانيل جان  ٥٠-٧٥ درصد ساك رو هماتوم گرفته شياف روزى دوتا دارم امپولم روزى دوتا باهم فقط بهم ...

الهی عزیزم، من بارداری قبلیم هفته ۲۰ فهمیدم هماتوم دارم اونم خیلییییی بزرگ بود، موقع دفعش خونریزی وحشتناااااااااااک افتادم جوری که ۲ واحد خون بهم تزریق کردن !!

ولی شما که اوایل بارداری هستی حجم هماتوم اونقدر بزرگ نمیشه، کلا خود ساک الان حدودا ۵ سانته ، حالا هماتومت میشه حدودا ۳ سانت، استراحت مطلق مطلق داشته باش خونریزیت بیشتر نشه، خودتو آروم کن، من با اون حجم خونریزی که دکترا به مامانم گفته بودن دخترت نمی‌مونه بچم صحیح و سلامت بود، یعنی اصلا کوچکترین آسیبی بهش وارد نشده بود فقط خودم در معرض خطر بودم، پس استرس رو از خودت دور کن و با استراحت و آرامش سعی کن این دوران رو به خوبی بگذرونی. آسپرین و آنوکسا رو هم قطع کردی خونریزیت کمتر میشه.

ان شاالله که صحیح و سلامت بغل بگیری فرشته کوچولوت رو 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مادر شوهرم می‌دونه باردارم ولی از آی وی اف و اینا هیچی نمیدونن، واسه وعده غذایی نیومدن ولی واسه همون ...

آخ گفتی منم اینجوریم😅🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

گفت ديروز صداى قلب رو شنيدى گفتم دكتر گفته ده روز ديگه برم سونو قلب تشكيل نشده

گفت اره منم نميبينم پس اين چيه نوشته فعاليت قلبى ب صورت نرمال ديده ميشود؟؟؟؟

سلام دوستان همدردم من خیلی توی وضعیت روحی بدی هستم..اشک چشمام خشک نمیشه تمومی نداره..بار دومه ک منفی شدم ..هرکاری میکنم دلم آروم نمیگیره ..نه از درد جای آمپولام دلم میسوزه ن از روزای توی خونه موندنم ب امید مثبت شدن ..ن از هزینه هاش ن از هرسختی دیگش فقط فقط چیزی ک از ذهنم نمیره و عذابم میده اینه ک خدا منو دوست نداره از من متنفره ..خیلی صداش زدم اسم الله از زبونم نیفتاد این توی یکماه گذشته تا روزی ک منفی شدم 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢