2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چرا از هفت هفته قطع شد.

خوب عزیزم اگه قطع شده آمپولات و با یه شیاف تا 17 هفته استیبل بودی جای نگرانی نداره که..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه. انشاالله بسلامتی بگذرونی این ماهارو و صحیح و سالم بغلش بگیری😘😘😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنومم عزيزم خدا گل دخترت رو حفظ کنه  درد داشتن طبیعی؟  خیلی شکمم درد میکنه

عزیزم خوب من هر موقع خونریزی داشتم دردم داشتم.... 

حتی هر موقع دفع داشتم قبلش کمر و دلم درد میکرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره، خودش هم گفت بارداری نمیشه یسری مواد غذایی رو حذف کرد ولی گفت اینو صبحانه بخور ببینم چجوری میشه ...

ان شالله كه خيره عزيزم

عاره كلااا اسم رژيم مياااااد خيلي يجوري ميشم اولش بعدش سر ميشم اخه اون روز يكشنبه خودمم دكتر رفتم سرراه رفتم مغازه كلي شكلات  واشغالاي  خوشمزه خريدم هيم به اينا ميگم ايناااا بخوريد من راحت بشم😐😐

دوستای گلم خیلی برام عزیزین امروز که سراغمو می گرفتید و منتظر آزمایشم بودید نمی دونید با دیدن پیامات ...

سلام دوست گلم مبارک باشه عزیزم خوش خبرباشی همیشه.  مبارکت باشه این لحظه های شیرین ودلچسب  

التماس دعافراوان  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
یعنی هنوز قطع نکرده؟ برا من گفت از فردا ی روز درمیان کن تا دوهفته قطع کن.۱۷ هفته و۴ روز.شما چند هفته ...

عزیزم اصلا مقایسه نکن خوب شرایطت استیبله دیگه.... 

الهی هزاااار مرتبه شکر عزیزم 🤲🤲 الهی که بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت هم زایمان کنی گلم ...

سلامت باشی عزیزززززم

خیلی ممنونم ازت❤️🙏🏻 همچنین برای خودت انشالله بسلامتی زایمان کنی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شالله كه خيره عزيزم عاره كلااا اسم رژيم مياااااد خيلي يجوري ميشم اولش بعدش سر ميشم اخه اون روز ي ...

الهی عزیزم 😅😅😅

دیگه نخر که وسوسه هم نشی بخوری، خیلی دیگه ولع شیرینیجات داشتی یدونه خرما بذار توی دهنت کم کم مثل لواشک بذار آب بشه تو دهنت یعنی گاز نزن.

بعد غذا هم این کارو بکنی ولعت به شیرینی خیلی کم میشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم خوبه خوبم عالی ام😍😍 ممنونم بخاطر دعای قشنگت امروز یه دفعه ای بی بی زدم بعدم آزمایش دا ...

به بههههههههه

خدارو صد هزار بار شکررررررر ...مبااااارکهههه مبااااارکهههه😍😍😍😍🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗💚💚

خیلیییی خوشحال شدم دوستمممم...الهیییی به سللاامتی تااااا آخرررررر..خدا جواب اینهمه سختی داده...الهی شکررر

چقدددر امروز تو تایپیک خبرهای خوب بود ...چقدددرررر انرژی مثبت...الحمدلله ...خدا رو ب بزرگی و عظمتش قسم میدم ک این روزها رو قسمت تمام بچه ها کنه..

الهی آمین یا رب العالمین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من به شدت حالت تهوع دارم ببخشید همش مجبورم عق بزنم همینم باعث میشه خونریزی تشدید بشه یهو کلی خون بیا ...

آره عزیزم بی تاثیر نیست.... 

یادمه یکی از دوستامونم که با من هم دوره بود هم خونریزی داشت هم ویار خیلی شدید..... 

دکتر میگفت سعی کنی هر چی نمیتونی بخوری نخور بهتر از اینه بالا بیاری و بهت فشار بیاد.... 

احساس میکنی نخوری بالا نمیاری شاید یه مدت با سرم کنترل بشه.... 

عزیزم زنجیبل نمیگن تو بارداری خوب نیست این طور شنیدم انگار 

نه عزیزم خوبه.... 

حتی برا تهوع فکر کنم قرصی هست که زنجفیل داره.... 

برا تهوع بارداری خوبه.... 

البته خوب زیاده روی تو هیچی خوب نیست.... 

سلام فرزی جان خداروشکر مبارکت باشه عزيزم انشاالله که به سلامتی بغلش کنی گلم 😍😍😍 امروز تاپیک از ا ...

سلام عزیزززززززم

سلامت باشی گلم😍😍

لطف هیچ کدومتون رو فراموش نمیکنم

به امید روزی که روزانه ده ها خبر خوش داشته باشیم

بچه هایی ک درجریان روند درمان من بودن میدونن وقتی من مثبت شدم یعنی صددرصد همه ی بچه ها مثبت میشن و به ارزوشون میرسن

به امید اون روز🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

عزیزم فرزی جان بخدا که ته دلم برات روشن بود هی میخواستم بهت بگم بی بی بزنی ولی میترسیدم استرس بگیری خداروشکر عزیزم 

خیلی مبارکت باشه ان شاالله ادامه مسیرت برات هموار باشه به خوشی نی نیتو بغل بگیری 

بخدا که روزمو ساختی دختر😍😍😍😍

من ندارم دکتر گفت.میگم شما جفتت  چی بود لک یا خونریزی نداشتی؟ اگه قطع نکنم ضرر نداره؟

جفتم خلفی و لولایینگ بود یعنی پایین بود.

اوایل یه کم لک داشتم خیلی خیلی کم ولی با استراحت و مراعات و شیاف دیگه خدا روشکر قطع شد.

برای ضررش هم والا دکتر خودم (متخصص ای وی اف در پیامبران و مام) و دکتر پریناتولوژ میگفتن طبق شرایطت لازمه و ضرری نداره 

حتی دکتری که باهاش زایمان کردم هم گفت تا ۳۶ بذار بعدشم دیگه بی فایده ست. 

باز هم ببین‌نظر دکتر خودت  (طبق شرایطت )چیه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست