2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست

وای بچه ها من کلی انرژی میگیرم از شادی کردناتون برای هم دیگه.یعنی حس میکنم واقعا از ته دلتون شادمشین  

خدا شادیهامون بیشترین تو دلتون صلوات      

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه‌ها خوبین خواستم بگم منم سورپرایز شدم دو تا جنینن تو دوتا کیسه جدا بود منتها پشت هم بودن اون ...

ای جانم عزیزم مبارکت باشه.... 

به سلامتی بغلشون کنین عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست گلم مبارک باشه عزیزم خوش خبرباشی همیشه. مبارکت باشه این لحظه های شیرین ودلچسب &nbs ...

سلامت باشی عزیز مهربون

انشالله به زودی زود قسمتت میشه عزیزم🥰😘🙏🏻

ما هم مشکلمون اسپرم بود و بی نهایت ناامید بودم اصلا فکر نمیکردم این روزو ببینم

انشالله لطف خدا شامل حالت بشه و به زودی آرزوت براورده بشه😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلامت باشی عزیز مهربون انشالله به زودی زود قسمتت میشه عزیزم🥰😘🙏🏻 ما هم مشکلمون اسپرم بود و بی ن ...

فدای مهربونی هاتون ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من دير ازدواج كردم مشغول سامان دادن خواهر و برادرا و نگهداري از مادر خدا بيامرزم بودم. حالا ر ...

عزیزم بودن از دوستان با ذخیره پایینم مامان شدن.... 

مگه ذخیرت چنده؟ 

تا حالا ترای کردی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فرزی جان بخدا که ته دلم برات روشن بود هی میخواستم بهت بگم بی بی بزنی ولی میترسیدم استرس بگیری ...

قربونت برم عزیزم

هانی جونم شما که نفست حقه😘😘 بیشتر از همه بهم امید دادی انشالله به زودی این طعم شیرین رو میچشی😍😍منم قابل باشم با تمام وجودم برات دعا میکنم میدونم تو بهترین زمان آرزوت برآورده میشه🤲🏻❤️🧿

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی عزیزم 😅😅😅 دیگه نخر که وسوسه هم نشی بخوری، خیلی دیگه ولع شیرینیجات داشتی یدونه خرما بذار توی ...

ميدوني از كي مغازه نرفتم😑دروغ نگفته باشم بعد كرونا كه كلا نرفتم قبلش نوزادي و حاملگي شايد به ندرت رفته بودم،همش ميگم اينو بخر اونو بخر ولي اينجوري خودم راحت ميديدم خيلي شيك ولي قسمت نشد بخوريم😅خرما ومويزم قندش زيادي بالاس؟

آره واقعا راست میگی  پس تا روز ۱۲ نمیزنم  اینجوری بیشتر نگران میشم انشالله که به سلامت ...

عاره كلا ازمايش زود دادنم من امتحان كردم اونم خوب نيس بااينكه مثبت بودم عددش كم بود هي باعث نگراني ميشه

من دكتر فروتن بيمارستان بهمن عزيزم

ميدوني از كي مغازه نرفتم😑دروغ نگفته باشم بعد كرونا كه كلا نرفتم قبلش نوزادي و حاملگي شايد به ندرت ر ...

الهی، حالا ان شاالله دو سه هفته دیگه با خیال راحت میری خرید می‌کنی.

مویز آره ولی خرما نه، البته بیشتر از روزی چهار تا نخور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم عزیزم هانی جونم شما که نفست حقه😘😘 بیشتر از همه بهم امید دادی انشالله به زودی این طعم ش ...

جانم مرسی عزیزی 

بالاخره نوبت به همه میرسه امروزم نوبت شادی شماست 

واسه نی نیمون صدقه کنار بزار عزیزم😍

قربونت برم عزیزم هانی جونم شما که نفست حقه😘😘 بیشتر از همه بهم امید دادی انشالله به زودی این طعم ش ...

شما انتقال چندمت بود؟؟؟

من روز دوازده تمام بتام٢٠٠ بودم ان شالله كه براي شماااااا يدوقلو ناز و سالم باشه

سر پسرم روز چهارده،٤٥٠ بود

من 46 ساله هستم ولي تازه ازدواج كردم 20 ماهه. خيلي نااميد شدم ديگه . دكترها وقتي مي بينن سنت بالاست ...

عزیزم خوب داروهای بهتر انتخاب بشه شاید بهتر جواب بدن تخمدانات..... 

الهی، حالا ان شاالله دو سه هفته دیگه با خیال راحت میری خرید می‌کنی. مویز آره ولی خرما نه، البته بیش ...

ان شالله همش به بعد زايمان فكر ميكنم كه خيلي رعايت ميخاد انقد حريص ميشم كه نگو،

حالا ان شالله فردا وقت دكتر غدد دارم برم ببينم چي ميگه

ان شالله بهترين تصميم رو ميگيرن دكترااا و خيره براي هممون

سارا جونم اون داروخونه که گفتی ممکنه چرخشی داشته باشه رو بهم میگی؟ من چرخشی رو ۳۵۰خریدم این ماه اونج ...

من ۲۸۰ خریدم عزیزم. ببین بزن گوگل داروکالا بعد توی واتساپ یا توی اینستا پیام بده بهشون زنگ نزن زنگ بزنی میگه ندارم.

این داروخونه دقیقا روبه روی بیمارستانه آرش هست. اگه نداشت یه جا دیگه هم داره ۳۳۰ میده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی برات خوشحالم خداروشکر 😍😍😍مبارکت باشه جانم 

سلامت باشی گلم

انشالله همین روزا نوبت شما میشه عزیزم 👶❤ منتظر خبر خوشت هستم