2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزيزم ميدونم ناراحتى داره اينكه سيكل عقب بيفته و انتظار پشت انتظار همه مون اينجا ميفهميمت و براى آر ...

عزیزم من ۱۶ همین ماه پریود شدم

دارو و آمپول گرفتم تا چهارشنبه پانکچر بشم

روز ۱۵ پریودم که امروزه پریود شدم

پس تو ۱۵ روز باز پریود شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  دکتر به جای فولیک اسید بهم کوالی فول داده  شما هم از این داشتید

سلام عزیزم من ی چند باری هس که اینو برام مینویسن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی سالم و سلامت این بارداریو بگذرونی و غلشون کنی . مرسی عزیزم‌.آسپرین و نوروبیون رو از چند وقت قبل ...

سلامت باشی گلم 

آسپرین از روزی که وارد سیکل شدم چهل روز قبل انتقال 

ولی نوربین خودم میزدم چجهار هفته قبل انتقال هر هفته ای یه دونه زدم 

عزیزم من ۱۶ همین ماه پریود شدم دارو و آمپول گرفتم تا چهارشنبه پانکچر بشم روز ۱۵ پریودم که امروزه پ ...

کیستی چیزی نداشتی خونریزی کنه🤔🤔

حتی تخمک ازاد هم شده باشه که ب این سرعت پریود نمیشی

عزیزم من ۱۶ همین ماه پریود شدم دارو و آمپول گرفتم تا چهارشنبه پانکچر بشم روز ۱۵ پریودم که امروزه پ ...

ب نظرم پريود نيست

بدنت واكنش داده حالا ب چ دليل بايد ببينى دكتر چى ميگع

شايدم بقول دوستمون كيست بوده پاره شده

بعدم هيچ غيرممكنى غيرممكن نيست خدارا چ ديدى ؟؟

نه ٤٠ سال زياده نه ذخيره پايين لاعلاج

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اتفاقا مبتدیا بهتر میزنن به نظر من....  چون با احتیاط و آروم میزنن....  برا منو همسرم می ...

اچ ام جی رو هم خودم ‌میتونم‌ بزنم ؟ از اینترنت یکم نگا کردم فکر میکنم زیادم سخت نباشه، یکی دو روز نیست که آخه واقعا باید آدم خودش بلد باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

احتمالا به خاطر عوارض داروها هستش

خیلی عوارض دارن این داروها😔😔

معجزه جان شما قبل انتقال فرتیل سی ام مصرف کردین ؟ 

نه عزيزم

من ازبهمن رژيم گرفتم كه لاغر كنم براعيد😁بعدشم خورد به ماه رمضون از لحاظ تغذيه كلا صفر بودم😐

سه تاب١٢ برام نوشت

با ب٦

اين سه تا رو تو دوهفته قبل انتقال بود

يماه ونيم قبل انتقالم با ال دي فوليك اسيد و امكا٣، كلسيم *دي رو خوردم البته نه ان تايم و هميشه