2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه نه دكترت پروفسوره هااا حتما باهش مطرح كن شايد سونويي كه تو شهر خودتون دادي تشخيص اشتباه بوده ان ...

قربونت برم مهربونم.

امیدوارم....مرسی بابت دلگرمیت...خدا فرشته هاتو برات نگه داره🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم بله گلم گفتم دکتر گفته مشکوکی چند روز پیش سونو کرد کاملا مطمئن شد میگه درمان قطعی نداره ...

کآش دکتر رو عوض کنین...از چن تا دکتر دیگه مشورت بگیرین

آره ب منم گفتن درمانی نداره جز یا ئسگی..هنوز پیش دکتر خودم نرفتم..نمیدونم نظر اون چیه

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما فردا میری سونو بتات چند بود من دیروز رفتم ساک وکیسه زرده رودید گفت دوهفته دیگه بیا راستی بچه ات ...

بتا اول روز ١٤ بودش ١٠٠١ تكرار بتام تو روز١٧ ٣٠٢٥ بود

مباركت باشه ساك و  كيسه زرده رو ديدى عزيزم

خوش بحالت از نگرانى درومدى دكتر من انگار دوتا سونو رو يكى كرده براى من ك همه رو باهم ببينه

رو چ حسابى ميگى پسره🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم وقتت بخیر، انشاالله فردا به سلامتی بری صدای قلب نی نی قشنگتو بشنوی و بیایی ما رو هم خوشحال ...

سلام نسرين جون

مرسى دورت بگردم

خدا دوتا تو دليتو برات حفظ كنه ان شاالله😘😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بتا اول روز ١٤ بودش ١٠٠١ تكرار بتام تو روز١٧ ٣٠٢٥ بود مباركت باشه ساك و  كيسه زرده رو ديد ...

همینجوری حدس میزنم عزیزم ایشالله فردا میری یه بارکی میشه برات من باید دوهفته دیگه برم راستی شما دکتر بارداریت کیه کدوم مرکز

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ششما دکترتون درمانی براتون انجام ندادن عزیزم؟؟؟ راه حلی؟دارویی؟ آخه مگه میشه درمانی نداشته باشه!!! ...

عزیزم اگه منظورت ادنومیوزه اون طور که من یه بار از صحبتهای خانم دکتر متوجه شدم فعلا جراحی که نداره حالا شاید با داروهای سرکوب فقط بتونن کنترلش کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان روز ۱۳ انتقال بتام ۵ بود  دیگه داروهامو قطع کنم؟ دل درد شدید پریود دارم

عزیزم حتما تکرار کن.... 

داروهات رو قطع نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها تاحالا کسی سروم اینترالیپید رو به این روش تزریق کرده که 8سیسی از اینترالیپید با 250سیسی نرمال سالین مخلوط بشه و تزریق بشه؟

من بقیه سرومم اینترالیپیدم مونده چیکارش کنم

همینجوری حدس میزنم عزیزم ایشالله فردا میری یه بارکی میشه برات من باید دوهفته دیگه برم راستی شما دکتر ...

هرچى باشه قدمش رو چشمم اما ان شاالله حدست اشتباه باشه🤪🤪

من تهران نيستم عزيزدلم

گل پسرمون ٣ ساله و ٥ ماهشه والا از ٥ ماهگي بخاطر رفلاكسش غذاي كمكي شروع كردم ولي بد ضايع شدم نخورد ...

میفهمم واقعا سخته.... 

فرشته هات تقریبا هم سن بچه های من هستن.... 

من خدارو شکر اذیت نشدم اما خوب من اصلا به زور ندادم بهشون..... 

معمولا بچه ای که عادت میکنه با زور و کلک غذا بهش بدی شرطی میشه به این مدلی غذا دادن.... 

انشالله رو روال بیفتن....

سلام آنا جانم..خوبی عزیزم  فرشته های قشنگت خوبن؟؟؟ عزیزم ی سوال دارم..شما اطلاعی در مورد آدنو ...

فدات عزیزم.... 

شکر خوبیم.... 

عزیزم اطلاعاتم کلیه.... 

تا جایی که من میدونم وقتی سلولهای دیواره رحم جایی غیر رحم رشد کنن مثل روی تخمدان، لگن و.... میشه آندومتریوز..... 

اما اگه داخل گوشت دیواره رحم نفوذ کنه میشه آدنومیوز.... 

والا من یه بار یه بحثی رو گوش میکردم..

دکتر میگفت فعلا جراحی نداره اما فعلا با دارو تا یه حدی مهار و کنترل میشه....

کلینیک آندومتریوز ابن سینا رفتی؟ 

توکل بر خدا، ان شاالله همه بارداری راحتی داشته باشن و بعضیااااااا 🤪 که اسم نمیارم حالا ولی دنبال عل ...

😂😂😂😂😉😉😉😉

دوستان برای حالت تهوع یا ضعف چه بیسکویتی خوبه  سحر جان شما چی میخوردی میشه اسمش رو بگی

عزیزم من نون سنگک میخریدم تیکه تیکه میکردم بعد خشک میکردم و نگه میداشتم.... 

به نظرم بهترین و سالمترین بیسکوییته.... 

😉😉😉😉