2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوست دارم بوشو و اينكه تو غذا ك بو نميده ديگه همون لحظه م درشو واكنى بوداره

چه خوب 😊 ولی من رو خیلی اذیت میکنم ولی حالا استفاده میکنم کم کم بهش عادت میکنم 😊😊 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اي جووووووونم چه لحظه سخت و نفس گيري بوده براي هردوووتن😀به شيريني بعدش خيلي ميارزيده ان شالله كه ٨ ...

ممنومم عزيزم انشالله شما هم نی نی عزیزت رو سلامت بغل کنی و لذت ببری و خدا یه دوقلو خوشگل هم بعدا نصیبت کنه 

دیگع وایمیستم ازمایش بدم ببینم چطوریه 

سلام گلم وقتت بخیر، انشاالله فردا به سلامتی بری صدای قلب نی نی قشنگتو بشنوی و بیایی ما رو هم خوشحال کنی 

برای آرامشت و برای شنیدن بهترین صدای دنیا صدات صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

فردا منتظر خبرهای خوش هستم 

ب نظرم پريود نيست بدنت واكنش داده حالا ب چ دليل بايد ببينى دكتر چى ميگع شايدم بقول دوستمون كيست بو ...

سلام گلم وقتت بخیر، انشاالله فردا به سلامتی بری صدای قلب نی نی قشنگتو بشنوی و بیایی ما رو هم خوشحال کنی 

برای آرامشت و برای شنیدن بهترین صدای دنیا صدات صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

فردا منتظر خبرهای خوش هستم 

نه عزيزم من ازبهمن رژيم گرفتم كه لاغر كنم براعيد😁بعدشم خورد به ماه رمضون از لحاظ تغذيه كلا صفر بود ...

مرسی عزیزم . ممنون. من نمیدونم بگیرم فرتیل سی یا نه ؟ دکتر برام‌نوشت گفتم گیر نمیاد گفت پس پرگمام بگیر . پرگمام گرفتم . الان به نظرت اونم بگیرم ؟

خدای من خدای معجزه هاست .