2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستم خوبین؟؟ شما هم آدنومیوز دارین؟؟؟ دکتر دارویی..درمانی..پیشنهاد نداده؟؟؟

سلام عزیزم بله گلم گفتم دکتر گفته مشکوکی

چند روز پیش سونو کرد کاملا مطمئن شد میگه درمان قطعی نداره مگر یایسگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم انشاالله شما هم بسلامتی میری انتقال میدی نی نی ها رو میای نه ماه مهمون دلت می‌کنی به حق خانم ...

قربونت عزیزم.شما هم متل من استرسی هستی😅😅 مطمئن باش نی نی های شما مثل خودت آروم و بی آزار هستن برای همین هوای مامانی رو دارن پس دنبال علایم نباش عزیزم بذار زمان لازم رو سپری کنند بعد با بتای عالی خودی نشون خواهند داد و بعد نه ماه میان تو بغلت عزیزم که مثل خودم عجول هستی الهی آمین🤲🤲🤲🤲🤲💓💓💓💓

محلای عزیزم فدات شم انقدر بهم لطف داری خدا جواب دل مهربونیت رو بده و این بار مامان بشی چشم و دلت روش ...

فدات شم عزیزم که خودت مهربونی مرسی بابت دعای قشنگت الهی که شما هم اینبار حاجت روا باشی و مامان شدی هر روز برای شما و بچه‌ها ی تایپیک دعا میکنم الهی که با خبر خوشت خوشحال مون کنی. اللهم صل علی محمد و آل محمد 🤲🤲🤲🤲💓💓💓

واااااااه در این حد دیگه!!!کشته😂 ببین من چقد دیگه اوستا شدم برا خواهرم و مامانم آمپول میزدم میگفتن ...

من هم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی آدم ترسویی هستم برای سینافکت ها هر روز میرم درمانگاه بعضی وقتها هم با حرفهاشون که می‌دونم منظوری ندارن دلم میشکنه 😞😞

ان شالله قبلش تشكيل شده و صد و بيست سال زير سايه پدر ومادر بتپه😍😍🤲🤲

مرسی ان شاالله 

خودت ان شاالله بچت و ب سلامتی بغلت بگیری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام گلم وقتت بخیر، انشاالله فردا به سلامتی بری صدای قلب نی نی قشنگتو بشنوی و بیایی ما رو هم خوشحال ...

مرسی عزیزم 😍 خدا نی نی هاتو حفظ کنه 

انشالله گلم فردا بهترین صدای موسیقی زندگیتو میشنوی الهی آمین 🤲🤲

الهی آمین 😍 ان شاالله خودت با یه ازمیش خوشگل سورپرایز میشی

@محلا-٢٠ خوبي عزيزم؟دكتر رفتي؟

سلام عزیزم خوبی مرسی جویای کارم هستی عزیزم بله رفتم دکتر گفت آندو متر خوب رشد نکرده 😞😞 دوباره برای چهارشنبه بم نوبت داد البته قرص استرومارین هم داد که داخلی استفاده کنم عزیزم. خدا نی نی نازتو نگهداری و صحیح و سالم بذاره تو بغلت الهی آمین 🤲🤲🤲🤲🤲🤲