2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
من هیچی علایم ندارم نسرین جان😔😔😔بازم با دوقلوهات برام دعا کن از این جا با دست پر برگردم خیلی نارا ...

نگران نباش 

این چند روز فیلم ببین کتاب بخون که ذهنت مشغول بشه

همین الان کاربری طوطیا داشت بهم میگفت انتقال قبلش که مثبت شده فقط روز ۵و۶ تکرر ادرار داشته و دو روز ب ازمایش یکمی حالت تهوع گرفته. حالا منم انتقالای منفیم همیشه تکرر ادرار و تهوع رو داشتم که بخاطر عوارض داروها بوده

پس ببین به علائم نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حتما نون رو تست جو يا سنگك بگنجون تو برنامه غذاييت سعى كن اونا رو هم اگر ميخورى كمتر بخورى اخه چرا ...

ببين تا يهفته اصلا مشكلي پيش نمياد من سر پسرم روزاي اخر اصلا نميگذشت اخرم دكتر ٣٩ هفته و چند روز وقت سزارين داد بخاطر همين ياد اونموقع ميفتم ميگم كاش حداقل جلوتر انداخته بود😐تقريبا يچيز تو مايه هاي اون ١٤ روزه اول انتقاله شايد سختتر از لحاظ گذشت زمان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نرفتی برای انتقال؟

فکر نکنم تا دو ماه اینده انتقال بده

چون گفت برام ازمایشات تکمیلی ژنتیک رو نوشتن و جوابش دو ماه طول میکشه. انتقالش عقب افتاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزيزم دوقلو همسانه گفت تو. ای وی اف خیلی نادر این قضیه  21 رفتم یه جنین دیده شده بود الان ...

خیلی مبارکه

ماشا الله 

لا حول و لا قوه الا بالله

حتما صدقه بدین 😍🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلیم‌ عالیه انشالله به سلامتی انتقال میدی. عزیزم آمپول دکاپپتیل که زدی بعدش پریود شدی وارد سیکل شد ...

سلامت باشی عزیزم من ال دی میخوردم دوهفته مونده تموم شه امپول زدم بعد قطع ال دی در حد لک دوروز پریود شدم بله

مرسس عزیزم ان شاالله که نی نی های تو هم محکم بچسبن ب دلت روزا سخت میگذره ولی میگذره  ان شاالله ...

انشاالله قربونت برم 🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فکر نکنم تا دو ماه اینده انتقال بده چون گفت برام ازمایشات تکمیلی ژنتیک رو نوشتن و جوابش دو ماه طول ...

مرسی عزیز دلم انشالله چند روز دیگه خوش خبر میای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ همه چیز خوب بود ، نی نی مون حالش چطوره؟ 😍

قربونت تووووو خوبي؟؟

گفت همه چي خوبه خداروشكر بيستم بروو غربالگري

بعد جايي كه مد نظرم بود سه شنبه هاا هستن اينا الكترونيك ميخان بنويسن من سر در نميارم ميشه٢١ بنظرت رف؟؟

خود دكترم گفتم سونو جايي رو قبول دارين گفت برو رستاك

كسي شنيده تا حالا؟

بايد از رژيمت اسكرين ميگرفتمااا ديدي

هروقت حوصلت گرفت بازم باز تايپ ميكني  امرو خيلي نشستم شايد٤ شنبه برم غدد كمرم داره ميشكنه

فقط يسوال براي تو توي بارداري قندت رفته بالا؟؟من كلا رنج قندم ٩٧/٩٨ هست از چندسالي كه يادمه حتي سر پسرمم الان پروندمو ديدم ٩٨ بود دكترم اصلا هيچي بهم نگف

قند دوساعتم يا١٢٠ بود يا١٢٨ گفت عاليه🤣البته ماماش اينارو ميديد نه خودش

الهی دورت بگردم  خداگواه هنگام شنیدن صدای قلب اومدی تو ذهنم برات دعا کردم که چنین لحظه ای رو ت ...

قربون صدای قلب قشنگ نی نی هات برم مرسی نسرین جون خیلی شرمنده ام کردی انشاالله خدا صدات رو بشنوه و دل من رو هم شاد کنه چشم الان ذکر و صلوات میفرستم انشاالله خدا برای من هم معجزه اش رو نشون بده 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربون صدای قلب قشنگ نی نی هات برم مرسی نسرین جون خیلی شرمنده ام کردی انشاالله خدا صدات رو بشنوه و دل ...

سلام عشقم شنبه هم ميدونستم جوجه قراره انتقال بدياااا خيلي به يادت بوووووووودم

ان شالله اينسري جواب همه سختياااا و زحمتتاتو ميگيري😍😍علايم زوده باباااا

من دوسريم روز ده ١١ شروع شد يكيش حالت پريودي

دومي فقط سرگيجه همين