2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
نگران نباش  این چند روز فیلم ببین کتاب بخون که ذهنت مشغول بشه همین الان کاربری طوطیا داشت بهم ...

باشه عزیزم مرسی چشم فیلم اینا میبینم ولی خوب ذهن آدم درگیره حالا میسپرم به خدا و شروع میکنم ذکر و دعا خوندن.. انشاالله خدا هر چه زودتر  دل شما و طوطیا رو هم شاد کنه  به حق خانم زینب 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی عزیزم نمیدونم الان لوبیا سبز تو بازار هست ؟ من چند بسته فریز داشتم درآوردم استفاده کنم . مرسی ا ...

منظورم خوردن لوبیا سبز بود به هر مدلی که میتونی خوراک سالاد ...

یعنی تو برنامه غذایی روزانه ات قرار بده عزیزم

گروه ما که واقعاا از این معجزه غذایی جواب گرفتن

ایشالا شما هم نتیجه میگیرید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میدونید دکتراقصی کدوم بیمارستانه؟

امرو داشتم سرم اينتراليپبد ميزدم يخانم گفت من قبلا پيش اقصي ميرفتم

وسط حرفاشونم دكتر انصاري پور يا انصاري فر ميگفت كه تو بيمارستانه مهر حالا نميدونم دكتراقصي هم مهر بوده يا نه

سلام عشقم شنبه هم ميدونستم جوجه قراره انتقال بدياااا خيلي به يادت بوووووووودم ان شالله اينسري جواب ...

قربونت برم خواهر منم هر روز به یادتم و دعا گوت هستم ..تو رو خدا راست میگی یعنی تا قبل روز ده هیچ علایمی نداشتی هیچی؟بعدش امروز ظهر خواب بودم خواهرم زنگ زد بد بیدار شدم انگار تنم لرزید تو خواب هول شدم دوبار هم لرز کردم امروز

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم خواهر منم هر روز به یادتم و دعا گوت هستم ..تو رو خدا راست میگی یعنی تا قبل روز ده هیچ علا ...

هيچي هيچي

فقط روز انتقال بخاطر سرم اينتراليپيد سردرد و كمر رد داشتم امروزم سرم زدم همينطوريم دقيقااا

ولي مطمينم بخاطر سرمه،

عاره باور كن هيچياااا تا روز ده يا يازده بود اصلا دنبال علايم نبااااااش هر سريش يمدله 

ان شالله كه دارن محكم ميچسبن به دلت به چيزاي خوب فكر كن به بقيه چجوري اطلاع بدي🥰كي بگي؟ زايمانت كي ميشه حدوداااا❤️

یعنی دو سانته کوچیکه عزیزم نگران نباش

من اصلا درد اینا ندارم نمیدونم این کیست از کجا پیداش شده دکتر میگه التهاب نداره ولی مگه نمیگن اگه التهاب نداشته باشه دیده نمیشه توسونو درسته این

قربونت تووووو خوبي؟؟ گفت همه چي خوبه خداروشكر بيستم بروو غربالگري بعد جايي كه مد نظرم بود سه شنبه ...

خب خدا رو شکرررر عزیزم 🥰 آره عزیزم غربالگری یک هفته فرصت داره، به من گفت بین نهم تا سیزدهم برو که من همون نهم وقت گرفتم، نه والا نشنیدم این سونوگرافی که گفتی، من همون مام انجام میدم توکل بر خدا 🤲

باشه عزیزم برات می‌نویسم ، ولی احتمالا پس فردا برم پیش متخصص تغذیه توی همون مام اون برام رژیم بنویسه ، میخوای اونو برات بفرستم؟ 

والا منم قبلش بین ۹۰ تا ۹۵ بودم ولی دکترم گفت برای بارداری بالاست، دیروزم که ناشتام ۹۳ بود خوب بود ولی دو ساعته خیلی بالا بود، حالا گفت بازم فردا برم دو ساعته رو آزمایش بدم، صبحانه مو تغییر داد . حالا توکل بر خدا ان شاالله که فردا با صبحانه جدید پایینتر بیاد 🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان‌های‌حال‌وآینده‌سلام.خوبین

خواهرایی‌که‌میرن‌یامیرفتن‌رویان

راهنمایی‌کنیدلطفا

کیا‌رویان‌لاپراسکوپی‌شدن؟

مشکلشون‌چی‌بوده؟همون‌دکترخودتون‌‌عمل‌کرد؟

ممنون‌میشم‌دوستان‌راهنمایی‌کنید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت برم خواهر منم هر روز به یادتم و دعا گوت هستم ..تو رو خدا راست میگی یعنی تا قبل روز ده هیچ علا ...

عههههه ببین منم بعد انتقال چندین بار لرز کردم، همش میگفتم نکنه سرما خوردم یا عفونتی چیزی دارممممم، ببین اولین علامتت شروع شد، بیا خیالت راحت شد ؟؟ 😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ای خدا انشاالله مثبتی منم لرز گرفتم در حدی که پتو تا سرم پیچیدم 

یعنی خدا صدامو شنید یعنی نشونه بود 

خدایا شکرت 

تو رو خدا فقط استرس نداشته باش 

خب خدا رو شکرررر عزیزم 🥰 آره عزیزم غربالگری یک هفته فرصت داره، به من گفت بین نهم تا سیزدهم برو که م ...

بسلامتي عزيزم منم نشنيدم ميرم پيش قبلي پس،

عاره عاره بي زحمت همون موقع بفرست دستت درد نكنه

منم سعيم اين چند روز كلا قند مصنوعيارو حذف كنم با قند بالاهارو مثل هندونه٠٠٠ 

خوب پس توهم خيلي بالا نبودي ان شالله فردا اوكي ميشه كلا يسري دكترا حساسيتشون بيشتره من ٩٨ بودم سرپسرم قند مصنوعي به هيچ عنوان نميخوردم ولي بقيه چيزارو كاملا عادي بودم

هيچي هيچي فقط روز انتقال بخاطر سرم اينتراليپيد سردرد و كمر رد داشتم امروزم سرم زدم همينطوريم دقيقاا ...

باشه عزیزم انشاالله اون طوری که میگی هست ..چشم همه که خبر دارن هی میپرسن در چه حالی و چیکار میکنی باز انتقال های قبلیم خبر نداشتن راحت بودم .. انشاالله منم بهشون خبر خوش بدم ..ممنون خواهر از کی حساب کردم اگه خدا بخواد اسفند امسال زایمان میکنم 🙏🙏🙏😍😍

عههههه ببین منم بعد انتقال چندین بار لرز کردم، همش میگفتم نکنه سرما خوردم یا عفونتی چیزی دارممممم، ب ...

انشاالله سحر جون خدا از زبونت بشنوه دعا کن از اونیکی علایم ها هم بیاد تیرکشیدن و درد پریودی و سینه درد و اینا هم بیاد ..خدایا منم لرز کردنم مثل مال سحر بخاطر بارداری باشه ..یعنی هرچی تو دلم میگم اینجا هم می‌نویسم😅😅