2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
قراره این ماه احتمالا انحام بدم فردا باید برم دکتر ببینم چی میگن

انشاالله میری و همه چیز عالی میشع و با این انتقالت مامان دوقلوها میشی 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكترگفت قندت بالاست برو غدد، ببينم امروز وقت ميده برم گفت شيافتم هرهفته يدونشوووو كم كن يكم زود ني ...

این قند لامصب نمی‌دونم چیه دیگه توی بارداری ⁦☹️⁩

منم دیروز باز آزمایش دادم ناشتام خوب بود ولی ۲ ساعته ۱۵۰ بود 😐

آخه تو شیاف خیلیییی داشتی، من همون موقع که خونریزی ضعیف داشتم هم اضافه نکرد شیاف رو همون ۲ تا بود با اینکه آمپول هم نداشتم. نگرانش نباش عزیزم .

سن جنین هم دکترم گفت تا یک هفته اصلا مهم نیست، برای منم به حساب پریودم میشد ۹ هفته و ۳ روز ولی سونو گفت ۹ هفته و ۱ روز. که دکتر گفت مهم نیست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
❌❌❌❌❌❌سلام خوبین خانما ی محترم من تازه عضو نی نی سایت شدم روز 9پریودیمه دیروز سونو شدم تو سیکل انتقا ...

خیلیم‌ عالیه انشالله به سلامتی انتقال میدی.

عزیزم آمپول دکاپپتیل که زدی بعدش پریود شدی وارد سیکل شدی یا بدونه پریود داری انتقال میدی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
باید یه فکری براش بکنم اون امپول های دور ناف رو  از اینترنت همسرم دید و برام میزد  باید بگ ...

خو پس اگه اونو زده این ک راحتتره  تو یوتیوب ک پره سریع یاد میگیره هم هزینه ها زیاد هم ادم درگیر میشه بری بیای یا کسی بیاد بزنه برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آخه من نسبت به داروها هم بدنم هیچ واکنشی نشون نمیده انگار نه انگار ..قربونت برم انشاالله که تا آخر ب ...

مرسس عزیزم ان شاالله که نی نی های تو هم محکم بچسبن ب دلت روزا سخت میگذره ولی میگذره  ان شاالله دو هفته دیگه یه بنای تپل ک نشون میده دوقلو عه نسیبت میشه 

ای جااانم  انشاالله مامان شدی  به علائم اصلا توجه نکن عزیزم  من فقط روز پنج و شش تک ...

راستی یه بار دیگه با دکتر زرنانی ویزیت شدم

روز انتقالم رو دکتر چهارشنبه برام زده بود حالا چهارشنبه هم از دکتر زرنانی وقت گرفته بودم چون ازمایشام سه شنبه اماده میشد

دیگه بعد از انتقال همسرم ازمایشامو برد نشون دکتر زرنانی داد و طبق ازمایشام گفت پردنیزولون رو قطع نکن. من ۵ روز بود قطع کرده بودم از همون روز اول انتقال دوباره شروع کردم.

هیدروکسی رو هم گفت اگه باردار شدی تا اخر بارداری استفاده کن. انوکسا ۴۰۰۰ هم از روز انتقال برام نوشت ک البته دکتر بهم داده بود

و گفت انتقال احتمالی بعدی، حتما prp انجام بده. ای کاش زودتر رفته بودم ک این انتقال prp میکردم. به همسرمم گفته بود چرا انتقال دادین تا قبل از اینکه جواب ازمایشارو ندیدم نباید انتقال میدادین

البته قبلن بهت گفتم من ک ویزیت اول رفتم بهش گفتم امروز روز اول سیکلمه بهم گفته بود اگه نشد جواب ازمایشاتو ببینم بدون پرد و سرم انتقال بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من هیچی علایم ندارم نسرین جان😔😔😔بازم با دوقلوهات برام دعا کن از این جا با دست پر برگردم خیلی نارا ...

الهی دورت بگردم 

خداگواه هنگام شنیدن صدای قلب اومدی تو ذهنم برات دعا کردم که چنین لحظه ای رو تجربه کنی 

چشم برات حدیث کسا میخونم لااقل یه نشونه بیاد سراغت که آرامش بگیری

فقط استرس نداشته باش لطفا 

استرس سم 

آروم باش توکل کن به خدا انشاالله مامانی گلم 

این قند لامصب نمی‌دونم چیه دیگه توی بارداری ⁦☹️⁩ منم دیروز باز آزمایش دادم ناشتام خوب بود ولی ۲ ساع ...

من از همین حالا میترسم قند مصنوعه نمیخورم اصلا 

ای جان دلم مبارکت باشه چشم و دلت روشن. دوتا جنین توی یه ساک مگه میشه یعنی تقسیم سلولی کردن؟

سلام عزيزم 

قسمتت خودت بشه انشالله 

بله چون من 21 رفتم یک جنین و ساک و کیسه زرده بود امروز دوتا جنین تو یک ساک و هم سن بودن 

تقسیم سلولی کرده و گفت تو ای وی اف به ندرت پیش میاد 

البته ما ارثی هنه طرفه دوقلویی و چند قلویی داریم 

سلام عزيزم  قسمتت خودت بشه انشالله  بله چون من 21 رفتم یک جنین و ساک و کیسه زرده بود امر ...

الهی آمین.

وایییی نننه قربونشون برم خیلی لذت بخشه خیلی خدا برات حفظشون کنه عزیزم دلم انشالله صحیح و سلامت بغلشون کنی.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤