2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
بچه هاااااا یه راهکار بهم بدید برای غذا خوردن 😭😭 یعنی هیییییچی میلم نمیبره بخورم، در حالت عادی خی ...

یه راهکار که معمولا جواب میده بزار غذا کاملا سرد شه اونطوری کمتر مزه میفهمی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم اولا نگران دردونت نباش اون هر چی نیاز داره از بدنت میگیره....  تو بارداری به اندازه کافی ...

خب خدا رو شکر همش میگفتم نکنه خوب رشد نکنه بخاطر این مسئله 

نه مامانم یا مادر شوهرمم غذا میفرستن همینه، در حالت عادی خیلی تهوع ندارما حتی هوس غذا هم میکنم اما همین که اولین لقمه رو میذارم دهنم وحشتنااااااک عق میزنم 🤮

دیگه همونم بزور قورت میدم ⁦☹️⁩

فقط صبحها یکم بهترم میتونم یکم صبحانه بخورم اونم بازم در حد سه چهارتا لقمه ، نه بیشتر . مابقی روز دیگه فقط با میوه و شیر و دو سه تا خرما سر میکنم 🙁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه راهکار که معمولا جواب میده بزار غذا کاملا سرد شه اونطوری کمتر مزه میفهمی

آره غذای گرم که اصلاااااا نمیتونم لب بزنم، همون سرد شده هم نمیتونم بخورم ⁦☹️⁩

خب خدا رو شکر همش میگفتم نکنه خوب رشد نکنه بخاطر این مسئله  نه مامانم یا مادر شوهرمم غذا میفرس ...

پس سخت نگیر.... 

دورش بگذره جبران میکنی..... 

خیلی از دوستان بودن نه تنها نمیتونستن بخورن همینطوریشم بالا میاوردن و مجبور میشدن بستری بشن و سرم و.... 

انشالله به سلامتی این روزام میگذرن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به جمعتون پیوستم عزیز دلم 😍

❤️❤️❤️❤️

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس سخت نگیر....  دورش بگذره جبران میکنی.....  خیلی از دوستان بودن نه تنها نمیتونستن بخور ...

ممنون عزیزم، توکل بر خدا، مرسی از راهنمایی و دلگرمیت عزیز دلم 🤲🌹

بچه هاااااا یه راهکار بهم بدید برای غذا خوردن 😭😭 یعنی هیییییچی میلم نمیبره بخورم، در حالت عادی خی ...

با مایعات چطوری منم اینحوریم ولی یکم سیرابی ک‌ میخورم بهتر میشم ببین اگه میتونی بخور منم دیشب مرغ پختم یه قاشقم نتونستم بخورم

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
با مایعات چطوری منم اینحوریم ولی یکم سیرابی ک‌ میخورم بهتر میشم ببین اگه میتونی بخور منم دیشب مرغ پخ ...

برا منم سیرابی تا یه هفته اوکیم میکرد..... 

با مایعات چطوری منم اینحوریم ولی یکم سیرابی ک‌ میخورم بهتر میشم ببین اگه میتونی بخور منم دیشب مرغ پخ ...

مایعات شیر و آب میخورم مشکلی ندارم شکر خدا، سیرابی که بوش هم حالمو بد می‌کنه همسرم گرفت اون اوایل یبار چند تا تیکه بزور خوردم اما الان نمیتونم بخورم دیگه 😐

عاره واقعاااااااا من تو اين راه گرچه خيلي اذيت شدم ولي دركناررررررشم خيلي خيلي بزرگ شدم  من دو ...

😁واقعا ؟ من تیکرت رو میبینم صورتیه اما انگار دوتا پسر داشتن بهت میاد 😁

ممنون عزیزم‌ ،قربونت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببینم میتونم بخورم ، باید دماغگیر بزنم بخورم 😅🤪 چه تایمی از روز بخورم بهتره؟

والا من معمولا صبحها بیشتر حالت تهوع داشتم.... 

موقعی که بهتری دماغ گیر بزن چند تیکه بخور یه کمم از آبش..... 

انشالله جواب میده.... 

زنجفیلم خوبه برا حالت تهوع.... 

بچه ها اين علائم از كى شروع ميشه؟

من هيچ حالتى ندارم

خداى نكرده اگر رشد متوقف بشه علامتى داره؟؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم