2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها اين علائم از كى شروع ميشه؟ من هيچ حالتى ندارم خداى نكرده اگر رشد متوقف بشه علامتى داره؟؟؟

همه ک علائم ندارن خیلیا اصلا ویار ندارن کل بارداری راحتن یه سری ها تا ماه سوم حالت تهوعاشون تموم میشه یه سری ها هم تا زایمان دارن بدن با بدن فرق میکنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایعات شیر و آب میخورم مشکلی ندارم شکر خدا، سیرابی که بوش هم حالمو بد می‌کنه همسرم گرفت اون اوایل یب ...

منظورم اش و سوپه اخه خودم انگار راه گلوم بسته اس باز مایعات بهتر میره پایین 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
همه ک علائم ندارن خیلیا اصلا ویار ندارن کل بارداری راحتن یه سری ها تا ماه سوم حالت تهوعاشون تموم میش ...

نداشتنش ى استرسه داشتنش ى استرس ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منظورم اش و سوپه اخه خودم انگار راه گلوم بسته اس باز مایعات بهتر میره پایین 

آهان، آش رشته دو هفته پیش خوردم بعدش دیگه آش و سوپ نخوردم امتحان نکردم ، حالا فردا درست میکنم ببینم چجوریه، اگه میلت به آش و سوپ میبره آش شله قلمکاری خیلییی خوبه بدون فلفل درست کنی بخوری، خیلی مقویه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت معمولا ۱۲ اینا ازون ننوها گرفتم عزیزم ولی وقتی درد داره تو اون آروم نمیشه فقط تو پتو آروم می ...

ای وااای پس ننو هم به کارت نیومد 

خداکنه زود این دورانشون بگذره طفلیا خیلی اذیت میشن 😥😥

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها اين علائم از كى شروع ميشه؟ من هيچ حالتى ندارم خداى نكرده اگر رشد متوقف بشه علامتى داره؟؟؟

عزیزم اصلا علایم رو مقایسه نکن.... 

من خودم کلا بی علامت بودم.... 

تنها علامتی که داشتم یه کم حالت تهوع بود اونم در حد فقط حالت تهوع و اصلا بالا نیاوردم.... 

اونم از ۶ هفته به بعد شروع شد تا حدودا ۸-۹ هفته.... 

خیلیا اینم نداشتن.... 

اصلا مقایسه نکن و + فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@khanomiman    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر خانم حضرت فاطمه س دعای یستشیر رو خوندم.

ان شاالله بحق بی بی به زودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان گلم  دوستان شماها هم که هفته شش و هفت هستید یا بودید ترشح داشتید یا خیر

سلام عزيزم

والا من چون بخاطر شياف پد ميذارم فقط همون بيرون اومدن قرص واژينال اونم بعد ٤-٥ ساعت رو متوجه ميشم

بقيه ترشحاتم اونقدرا ب وضوح نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم اصلا علایم رو مقایسه نکن....  من خودم کلا بی علامت بودم....  تنها علامتی که داشتم ...

مرسى عزيزم

اخه تا نرم سونو دلم گرم نيست 

چون ختى سونو ساك هم نرفتم

همه باهم سه شنبه س

چشم عزیزم اگر قابل باشم   خدا دلتو شاد کنه  و همچنین مابقی دوستانی که آرزوی مادر شد ...

قربونت برم مامان ماهک شرمندم می‌کنی انشاالله تو هم مرحله به مرحله بسلامتی طی کنی دوران حاملگی رو و سلامت بگیری بغلت بچه قشنگت رو .. انشاالله همه ی خانم های منتظر دامنشون سبز شع منم بینشون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزدلم مبارکت باشه مطمئنم که این سری مامان یه نی نی ناز وسالمی ببین کی گفتم بهت دعای خیر همه ما پشت ...

قربونت برم عزیزم انشاالله چقدر خوشحالم میکنین با دعاهاتون ..خدا از زبونت بشنوه بیام بگم منم مامان شدم ..فدات شم😘♥️ خانم فاطمه زهرا نگه دار پسرت باشه ..الهی هیچ زنی بی بچه نمونه به حق این وقت اذان🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم بخاطر این چیزا به خودت استرس نده اصلا مهم نیست چقدر دراز بکشی من ۷بار انتقال منفی داشتم ا ...

سلام عزیزم ممنون که بهم دلگرمی میدی آره واقعا باید خدا بخواد اتفاقا چند تا از دوستای باردار الان گفتن که اونا هم بلافاصله اومدن پایین ..خداروشکر که بلاخره مادر شدین و خدا جواب تلاش هاتون رو داد ..منم فردا مرحله دوم انتقال دارم که میشه انتقال ششمم🥺 ..شما حال من رو خوب درک می‌کنین با تو دلیت برام دعا کن از این شهر غریب دست پر برگردم قربونت برم خدا حافظ بچه قشنگت باشه🙏🙏🙏😍