2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااقعاااااااا سارا جان؟؟؟؟؟؟ وااای من نمیدونستممممم....خااااک عااااالمممممم🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀ ...

عزیزم اشکال نداره منم بار اول آی وی اف کردم نمیدونستم حتی سیاهدونه و عسل هم میخوردم بعدا زینبی جون گفتن اصلا خوب نیست. از الان استفاده نکن. من کیسه آب گرم میذاشتم و با شال میبستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزانی که مثبت شدین جسارتا چند وقت بعد دکتر اجازه نزدیکی با همسرتونوداد

عزیزم بستگی به شرایط هر فرد داره و شرایط بارداریش..... 

مثلا ما کلا از شب قبل انتقاا تا دو ماه بعد زایمان نداشتیم.... 

خوب ما از بعد انتقال نداشتیم بعدشم چون به خونریزی افتادم نداشتیم.... 

یعنی بستگی به شرایط هر فرد داره.... 

اما خوب تو بارداری دومم سه ماهه دوم چون بارداریم بدون مشکل بود با احتیاط کم و بیش داشتیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزانی که مثبت شدین جسارتا چند وقت بعد دکتر اجازه نزدیکی با همسرتونوداد

سلام دوست خوبم اصولا میگن ممنوع 

به من که فعلا گفته ممنوع اگرم نمی‌گفت خودم تا آخر ممنوع میکردم 

با هزار سختی به اینجا رسیدم نداشتن رابطه هیچ خللی فکر نکنم ایجاد کنه

شما هم حدالامکان مراقب باش عزيزم و از دکترت بپرس 

تا سه ماه که فکر نکنم اجازه بدن 

سلام دوست خوبم اصولا میگن ممنوع  به من که فعلا گفته ممنوع اگرم نمی‌گفت خودم تا آخر ممنوع میکرد ...

ممنون عزیزم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم بستگی به شرایط هر فرد داره و شرایط بارداریش.....  مثلا ما کلا از شب قبل انتقاا تا دو ماه ...

ممنون عزیرم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزدلمی ممنون جواب دادی سارا جان از چه ساعتی شروع میشه درداش؟ منم بردم دکتر یه سری دارو داد حالا ...

قربونت معمولا ۱۲ اینا

ازون ننوها گرفتم عزیزم ولی وقتی درد داره تو اون آروم نمیشه فقط تو پتو آروم میشه به دردم نخورد زیاد فقط روزها آرومه تو اون وایمیسته

تو پتو می خوابونیمش آروم شد میزارمش رو پام.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه هاااااا یه راهکار بهم بدید برای غذا خوردن 😭😭

یعنی هیییییچی میلم نمیبره بخورم، در حالت عادی خیلی تهوع ندارم اما همین که غذا رو میذارم توی دهنم میشه فاجعه 🤮

غذاهایی که خیلی دوست دارمم همینه، مثلا میگم آخ جون الان فلان چیزو درست میکنم، با کلی ذوق درست میکنم همین که اولین لقمه رو میذارم دهنم حالم بد میشه 😔

همینجوری هم دارم وزن کم میکنم، میترسم برای رشد بچه کافی نباشه، اینجوری نه پروتئین روزانم تامین میشه نه فیبر نه کربوهیدرات عملا هیییییچی، فقط میوه میتونم بخورم اونم باید کاااملا خنک باشه ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها آش ماستی که توش سیرداغ وپونه باشه بخورم چیزی میشه؟

عزیزم نه بابا نوش جونت.... 

هر جیزی در حد اعتدال میتونی بخوری.... 

ببین عزیزم حتی زعفرونی که به غذا میزنیم و ادویه ها در حد متعارف تو غذا موردی ندارن.... 

حجم بالاشون خوب نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هاااااا یه راهکار بهم بدید برای غذا خوردن 😭😭 یعنی هیییییچی میلم نمیبره بخورم، در حالت عادی خی ...

عزیزم اولا نگران دردونت نباش اون هر چی نیاز داره از بدنت میگیره.... 

تو بارداری به اندازه کافی استرس هست از این بابت خیالت راحت باشه.... 

مهم اینه خودت کمبود پیدا نکنی.... 

عزیزم شاید اگه غذا رو خودت درست نکنی راحتتر بتونی بخوری اینم یه امتحان کن....

چون گاها خود غذا درست کردن باعث میشه نتونی بخوری.... 

عزیزم من بچه هام اینور اونور شکمم بودن مدامم در حال حرکت طوری که شکمم قشنگ‌تکون میخورد اما من تا یک ...

مرسی چیکا جون..از جوابت اسکرین شات گرفتم موقع امپول زدن هر روز بخونمش و خیالم راحت بشه🤩

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام به روی ماهتون دوستای گلم. امیدوارم که همه گی حالتون خوب خوب باشه..... مدتها بود د ...

دوستای گلم تو پیج منتظرتون هستم. 

microinjection_turkana