2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه هاي يسوال شماهاا كه همسرتون نمونه داد خودتون كمك كردين يا خودشون؟؟؟ من خودم رفتم ولي همسرم از ا ...

عزیز دلم اصلن حساس نباش دکترا اتفاقا میگن خودش بره اصلا خانمها رو نمیزارن برن اون همه ادم تو مرکز همه اتاق عمل برای تخمک کشی و مردها رو میفرستن نمونه ،،همجا همین طوره اصلن به دیگران اهمیت نده جانم ،الکی استرس میگیری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزهای دل امروز جمعست به نیت مثبت شدن کسهای که انتقال دادن ،و کسهای که باردار هستن الان انشالله به سلامت بگذرونن،و کسهای که اول راه هستن نتیجه بگیرن زیارت عاشورا بخونم خدا حاجت دل همرو بده مخصوصا ما که تو این راه سخت هستیم 

اگه دوست داشتین شما هم بخونید تا این حس خوب پخش بشه و خدا برامون آمین بگه 

الهی آمین 🤲🤲

بچه هااااااا ماساژ روغن سیاهدونه روی رحم  ایام پریودی هم میشه استفاده کزد؟؟ از چ روزی مشکلی ن ...

تمنا جون خوردنشو میگن توی سه روز اول پریود نخورید اما ماساژ رحم اتفاقا خیلی هم خوبه و دردهاتو هم کم میکنه

من این سه ماهی ک رحمم رو ماساژ میدادم هییییچ دردی زمان پریودام نداشتم

یعنی عالی ترین پریود رو تو این سه ماه داشتم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه هاي يسوال شماهاا كه همسرتون نمونه داد خودتون كمك كردين يا خودشون؟؟؟ من خودم رفتم ولي همسرم از ا ...

وااااا عزیزم این تفکرات رو از خودت دور کن، الان همه چیز دنیا و حتی زندگیهای خودمون درسته و همه چیز حلال و شرعی و اصولیه فقط مونده این یه مورد که خواهر شوهرت نگرانشه؟؟؟!!!!

در موارد پزشکی همیشه استثنا هست که هر روز با پیشرفت علم احکام جدید صادر میشه و حتی خیلی مواقع بحث و اختلاف پیش میاد راجبش، مگه غیر اینه که جز همسر کسی نباید عورت آدم رو ببینه؟ مگه نه اینکه به شدت حرامه؟ پس چرا در صورت الزام، پزشک جنس مخالف می‌تونه ببینه؟ در مورد همسر شما هم همینه، وقتی با حضور شما کار انجام نشده پس الزام به انجام استمنا به وجود اومده. و اون عمل حرام دیگه منتفیه، و حتی اسمش هم دیگه استمنا نیست، میشه نمونه برداری ... الکی به خاطر افکار غلط و علم ناکافی دیگران خودت رو آزار نده عزیزم.

هیچ مردی اون لحظه از سر لذت این کارو انجام نمیده که هیچ کلی هم اذیت میشی و قرار نیست براشون عادت بشه!! 

بچه ت هم هیییییچ چیزیش نیست آنقدر نگو بداخلاقه و اینا، هم حرف نذار تو دهن مردم هم الکی الکی صفت منفی برای بچت نساز، پسرت فقط یکم حساستره اونم بخاطر حساسیت های خودته، با اصلاح تربیتش میبینی توی مدت خیلی کوتاه هم صبورتر میشه هم کلی از صفات منفی که بهش نسبت میدی به مثبت تبدیل میشه.

هر روز هی جلوی پسرت ازش تعریف کن و صفاتی که دوست داری داشته باشه رو بهش نسبت بده مثلا بگو تو چقدر صبوری، چقدر باهوشی، چقدر باادبی، چقدر زیبایی و ... بذار ملکه ذهنش بشه، ملکه ذهن خودت هم همینطور.

تمااااام افکار منفی که تا الان نسبت به پسرت داشتی رو بریز دور با این کار فقط داری اونا رو پررنگتر می‌کنی عزیزم، پسرت یه هدیه الهی و کاملا پاک و بیگناهه، یه تیکه از بهشته بهش افتخار کن 😍🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزهای دل امروز جمعست به نیت مثبت شدن کسهای که انتقال دادن ،و کسهای که باردار هستن الان انشالله به ...

با افتخار و کمال میل عزیز دلم، ان شاالله همگی حاجت روا بخیر بشیم 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه گلم هیچ مشکل شرعی نداره اصلا نگران نباش  من از نظر فقهی و شرعی کاملا بررسی کردم عزيزم  ...

واقعاااا خداروووووشكر خيالم راحت شد ميگم اصلا بهش فكر نكردم تو تاپيك ديدم يهووو٠٠٠

خيلي ممنونم ازت 😘💓

تمنا جون خوردنشو میگن توی سه روز اول پریود نخورید اما ماساژ رحم اتفاقا خیلی هم خوبه و دردهاتو هم کم ...

مرسی مهربونمممم💚💚..باشه عزیزم..من یک ماهه ک دارم انجام میدم هم خوردنش هم ماساژ..و دقیقااا این ماه اصلااااا درد نداشتم خداروشکر..امیدوارم نتیجه بخش باشه🥰🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام تمنا جان خوبی عزيزم  از دوروز مونده به پریود میگن باید ماساژ روغن و یا مصرف سیاهدانه و عس ...

سلام نسرین جانم..مرسی عزیز دلمممم🤗🤗💚💚

مرسی مهربونمممم💚💚..باشه عزیزم..من یک ماهه ک دارم انجام میدم هم خوردنش هم ماساژ..و دقیقااا این ماه ...

ان شاالله مثل من نتیجه شو با همین انتقال میگیری😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شاالله مثل من نتیجه شو با همین انتقال میگیری😍😍😍

الهییی آمین..امید به خدااا 

مرسی بابت دعای قشنگت عزیزم 

خدا فرشته اتو برات نگه داره انشالله 🤗🤗💚💚

منم اول باهاش رفتم دیدم انگاری سختشه بهش ارامش دادم چون استرس داشت خودم اومدم بیرون و خودش نمونه رو ...

ميدوني چرا مجبور شدم بگم چون گير داده بودن بياريد سن داداش داره ميره بالا و گفتم فعلا نميخايم بعد كه ميخاست بره عمل واريكوسل سنمم كم بود ترسيدم اگه چيزي بشه بعداا نخان خرموو بگيرن بخواهرشوهرم گفتم عمل داره كه بدونه،اين باعث شد كه كه بعدشم دكتر گفت ميكرودر جريانش قرار بگيره چون يجورايي ميدوني گيرش بمن بوووود برووو دكتر انگار مشكل ازمن باااشه  بهش گفتم دكتر ميگه اسپرم نداره خيلي كمه ميگفت باشه تو برو دكتر زنان پريوداتتو منظم كن😐 ،منم بخاطر سن و نزديكي زياد كه اونموقع داشتم باهاش بهش گفتم در حالي پدر و مادرش هنوز نميدونن و ميگن چه پسري داريم نه ماه تموم زنش درازكش بود و اينجوري باهاش راه اومد درحالي كه نميدونن مشكل از كيه

خداشاهده برام فرقي نميكرد كه مشكل ازكيه  مهم بچه دارشدن چه فرقي داشت كه از كي باشه،مگه من همسرم دست خودش بود اون بنده خدااا چه كناهي داشت خواست خدا اين بوده چيزي بوده كه خودش هيچ نقشي نداااشته ،

ولي رفتاراشووون انقد زننده بود كه ادم مجبور ميكردن  

حتي انقد فشار روم بود بعد زايمان ميگفتم بايد به همه ميگفتم كه ميفهميدن اشتبا كردم به كسي نگفتم😅😆

دختر اینا چه‌حرفیه ؟ چقدر حساسی تو ، اصلا توی مرکز ما نمیذارن ما با شوهرامون بریم ،همه خودشون‌میرفتن ...

خيلي ممنونم كلي عاروم شدم خداخيرت بده ان شالله كلي جنين عاااالي اينسري براتون تشكيل ميشه😍🤲💜

عاره ميگن بزرگ بشن عالي ميشن🤩🤲من همچنان اميددارم بهم گفتن چهل روزش بشه اوكي ميشه بعد شد سه ماه بعد ٦ ماه الي اخر😅

بچه هااااااا ماساژ روغن سیاهدونه روی رحم  ایام پریودی هم میشه استفاده کزد؟؟ از چ روزی مشکلی ن ...

عزیزم میگن کسی که آندومتریوز یا آندومیوز داره سیاهدونه نه ماساژش و نه خودش برای خوردن خوب نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤