2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک ی جنین بیشتر نداشتم..امروزم بی بی زدم منفی بود..ذخیره ام پایینه...چیکار کنم ذخیره بره بالا

برو پیج فلورا تاجیک رو فالو کن .اسمش bardari_flora هست .خیلی ذخیره پایینا ذخیرشون رفت بالا با یک سری راهکارهای ساده

دیروز انتقال دادم زود نیست برا این علائم برا من الان تازه کمی بهتر شدم  خدا از دهنت بشنوه❤️🥺

منم از روز انتقال تیر کشیدن و داشتم یعنی رحمت یه اتفاقاتی داره میوفته

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من فوبیا گرفتم برا امپول انوکسا😢میگم نخوره به جنین..پهلوهام همه کبود شده چون می خواستم دور ا ...

عزیزم من بچه هام اینور اونور شکمم بودن مدامم در حال حرکت طوری که شکمم قشنگ‌تکون میخورد اما من تا یک روز مونده به زایمان چهارانگشت چپ و‌راست نافم میزدم. فکر کن موقع زایما ۷ لایه شکم برش داده میشه تا به کیسه اب بچه برسن موقع دنیا اومدن بعد سوزن انوکسا به اون کوچیکی اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته خیالت راحت.

خداياشكرت....❤️ 
عه پس نی نی شمام طولانی شیر میخوره؟نی نی منم خیلی طولانی زیر سینمه ودارم شیر میدم همش فکر میکردم مشک ...

اره عزیزم طولانی وسطش هم بادگلوشو میگیرم دوباره انگار ریست میشه از اول دوباره شیر میخوره. اره دکترش گف از ده روزگی دل پیچه ایناش شروع میشه که شد بهش سه گانوز داد گفت هروقت دل درد گرفت بده بهش نهایت روزی سه بار که من همون شبا بهش میدم

اتفاقا منم امروز برای همین رفتم مشاور شیردهی، کلی سوال جواب کرد از وزن گیری و پوشک و ... آخرش گفت هم ...

اره دقیقا!!!! ببین وسط شیرش که میخوره بادگلوشو بگیر دوباره بهش شیر بده طولانی تر میشه اما بیشتر میخورن یه یکی دوساعت راحتی من جدیدا اینکارو میکنم خیلی بهتر شد

بچه هاي يسوال شماهاا كه همسرتون نمونه داد خودتون كمك كردين يا خودشون؟؟؟ من خودم رفتم ولي همسرم از ا ...

منم اول باهاش رفتم دیدم انگاری سختشه بهش ارامش دادم چون استرس داشت خودم اومدم بیرون و خودش نمونه رو انجام داد. این چه حرفیه اخه عزیزدلم اینجور ادما فقط میخوان حال دل ادمو خراب کنن هیچوقت از این فکرا نکن. فقط پسر تو مگه بازیگوشو اذیت بکنه؟ اینهمه بچه تو دنیا یعنی همشون نطفشون مشکل داره؟ نذار کسی روت ذره ای تاثیر منفی بذاره. من از اینجور ادما بدجوری فاصله میگیرم چون شعورشون در حدی نیست که ادم بخواد حتی بهشون فکر کنه. من ای وی اف کردم هییییییییچ کس جز همسرمو پدر و مادرم اطلاعی ندارن سرکلاژم شدم حتی به کسی نگفتم با این حال بازم با بعضی حرفاشون استرس کل وجودمو میگرفت. از کارای خصوصیتون به هیچکس نگید‌. ببین ای وی اف شخصی ترین اتفاق زندگی زن و‌شوهره دلیلی نداره هیچکس بخواد بفهمه مثل این میمونه اقدام کنی و بیای به همه بگی ما فلان ساعت نزدیکی کردیم و فلان کارو کردیم. بخاطر اینکه فشار روحی خودتون کمتر باشه نذارید کسی وارد حریم خصوصیتون بشه. دیگه هم از این فکرا نکن اون طفل معصوم حلال زادست و از گلم پاک تره. 

خداياشكرت....❤️ 
بچه هاي يسوال شماهاا كه همسرتون نمونه داد خودتون كمك كردين يا خودشون؟؟؟ من خودم رفتم ولي همسرم از ا ...

دختر اینا چه‌حرفیه ؟ چقدر حساسی تو ، اصلا توی مرکز ما نمیذارن ما با شوهرامون بریم ،همه خودشون‌میرفتن‌نمونه میدادن ، شوهر من ۶ ساله آزمایش اسپرم هم میده همیشه تنها میره خیلی کم خودمون آزمایش اینا میدیم‌حالا برای شوهرم بریم ؟ 

اخلاق چه ربطی به ای وی اف داره آخه ،من دختر عمه ام دوتا بچه داره هر دوتاشم با یه بار نزدیکی کردن باردار شده 😊بچه هاشم اخلاق ندارن حتی به خاطر این بچه اولشو برده بود دکتر ،دکتره گفته بود بچه ات هیچیش نیست خانم سالمه سالمه، فقط بد اخلاقه الان که بزرگتر شده ماشالله عاقله اما زورگو 😁

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم سحر جون مرسی که دعام می‌کنی انشاالله خدا از زبونت بشنوه و منم تو عمرم بتای خوب و بالا ببی ...

سلام عزیزم بخاطر این چیزا به خودت استرس نده اصلا مهم نیست چقدر دراز بکشی من ۷بار انتقال منفی داشتم این دفعه که جوابم خداروشکر مثبت شد خونه خواهرم اینا تهران بودم اصلا توالت فرنگی هم ندارن هر چی خدا بخواد همون میشه 

بچه هااااااا ماساژ روغن سیاهدونه روی رحم  ایام پریودی هم میشه استفاده کزد؟؟ از چ روزی مشکلی ن ...

سلام تمنا جان خوبی عزيزم 

از دوروز مونده به پریود میگن باید ماساژ روغن و یا مصرف سیاهدانه و عسل رو کامل قطع کنید چون اختلال ایجاد میکنه 

البته این صحبت طب سنتی بود