2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
منم اینترنت خونده بودم با عفونت اصلا عکس رنگی نگیرید برای همین قبلش پرسیدم گفتن مهم نیست ،حالا توام ...

لعنتی منم خوب نمیشم واسه انتقال میخوام عفونتم کامل خوب بشه ..۳ تا انتقالم منفی شد میترسم ..شما انتقال دادین؟

من‌ خودمم قبلا ژل بو دار استفاده کردم اصلا خوب نبود برام و از دکترم سوال پرسیدم که برام بد نباشه بدت ...

منم خیلی بدنم حساسه ،یه بار به دکتر گفتم اصلا نیمیدونم چرا عفونت میگیرم چون خیلی بهداشت رو رعایت میکنم ،گفتش رعایت کردن زیادی بهداشت خودش باعث عفونت میشه،چون با شستشوی زیاد باعث میشید باکتریهای خوب هم از بین بره تنظیم باکتریها به هم میریزه 

یعنی این ژلی که استفاده میکنی بو نداره ؟ واینکه بعد از اینکه عفونت کامل خوب شد باید استفاده کنیم یا عفونت داشته باشیم‌هم‌میشه استفاده کرد؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=241268937]من خودم دم‌کرده نعناع و گل محمدی و نبات برای معده دردم خیلی خوب جواب میداد، هم بعد ...

شلیل و زردآلو و آلبالو و گوجه سبز نسبتا قندشون پایینه، گیلاس و هلو و خربزه و هندوانه و طالبی و موز قندشون بالاتره.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه من پارسال انتقال داشتم و ترشح عفونتی داشتم بارها هم گفتم بهشون زیاد اهمیت ندادن و هیچ دارویی هم ن ...

دکترایی که ای وی اف میکنن اصلا به عفونت اهمیت نمیدن انگار یه چیز عادیه که باید باشه 😐

البته ناگفته نماند مشکلات دیگه هم داشتم جز عفونت.مثل یبوست شدید گلو درد و بعدا متوجه شدم گلوم تی پی ...

امیدوارم اینبار حتما نتیجه ببینی و‌بزودی نی نی رو سالم‌و‌سلامت بغل بگیری ❤

ب من هم قبل از انتقال هم بعدش داکسی سایکلین دادن هر دو سری ب مدت ی هفته

منم کارم به انتقال نکشیده اما بعد از عکس رنگی و بعد از پانکچر آنتی بیوتیک رو‌داشتم‌

لعنتی منم خوب نمیشم واسه انتقال میخوام عفونتم کامل خوب بشه ..۳ تا انتقالم منفی شد میترسم ..شما انتقا ...

نه من یه بار پانکچر شدم جنین تشکیل نشد دوباره میخوام‌پانکچر شم اگه قسمت باشه ،تا حالا انتقال ندادم هنوز توی پانکچرش گیر کردم ببین دیگه من‌کجای کارم😔

[QUOTE=241268937]من خودم دم‌کرده نعناع و گل محمدی و نبات برای معده دردم خیلی خوب جواب میداد، هم بعد ...

زغال اخته و تمشک و توت فرنگی هم نسبتا قندشون پایینه .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم خیلی بدنم حساسه ،یه بار به دکتر گفتم اصلا نیمیدونم چرا عفونت میگیرم چون خیلی بهداشت رو رعایت میک ...

اره دکترت درست میگه.نه منکه بوی ژلو حس نمیکنم.نه چه عفونت داشته باشی چه نداشته باشی میتونی استفاده کنی.من یک روز درمیون یا روزی یکبار استفاده میکنم خداروشکر برام خوب بوده

منم همینطور به خصوص که هماتوم دارم ولی چاره ای نیست باید تحمل کنم تا یک شنبه  شما باید چند شنب ...

من سه شنبه ان شاالله که قلبش محکم میزنه میشه صدای زندگیمون خیلی نگران بودم داشتم کتاب چهار اثر فلورانس و میخوندم ب لین جمله رسیدم اروم شدم 

(در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد بنابراین چیزی ک حق الهی من باشد از دستم نمیرود)

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره دکترت درست میگه.نه منکه بوی ژلو حس نمیکنم.نه چه عفونت داشته باشی چه نداشته باشی میتونی استفاده ک ...

من ژل استفاده میکنم بعده شیاف چون خیلی چرب میشه خودش هم باعث عفونته اگه نوشته برا خانمای باردار مشکلی نداره استفاده کن 

اره دقیقا سه بار بهشون گفتم اما هیج دارویی هم برام تجویز نکردن

اگه میخوای قبل انتقال برو پیش دکتر زنان دارو مصرف کن تا انتقال بدی بشونم بگو قراره انتقال بدی