2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اشکال نداره عوضش دردانه ت که دنیا اومد همه شون برات به خوشی و شیرینی جبران میشه عزیز دلمممم 😍😊🤲🌹 ...

ان شالله سلامت بدنیا بیان . پروتین بیشتر دکترم گفت باید بخوری. 

خدایا شکرت
سلام فریناز جان ممنونم ازت که جویای حالمی شکر خدا بهترم قطع شد بازم از صبح کمی لکه بینی دارم ولی رن ...

فدات💚

خداروشکر عزیزم

همینم با استراحت تموم میشه و ان شاالله قلب جوجه هم میبینی و ۱۲۰سال صداش برات قشنگ ترین طنین هست😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی تاثیر داره.من  سال درگیر عفونت بودم خداروشکر خوب شدم و دکتر زنان هم این ژل رو معرفی کر ...

یه بار دکتر یکی برای من نوشته بود همین‌که استفاده‌کردم خارش گرفتم‌ قبلش اصلا هیچی نبود ،الانم‌میترسم از اینا استفاده‌کنم‌ ،شایدم بو دار بود به خاطر اون کلا به موادی که بو دارن حساسیت میدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کاشکی بشه از این ژل استفاده کنم بعد انتقالم چون زود دچار عفونت میشم..‌

بعد از انتقال آنتی بیوتیک اینا نمیدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزمممم، نه من خدا رو شکر وزنم پایینه، از قبل بارداریمم کلا خیلی شکمو نبودم، غذا فقط در حد همین که ...

من معده دردم دوباره شروع شده دو روزه پنتاپرازول میخورم. امروز زده به پشتم. خیلی درد می کنه چیزی هست بتونم بخورم بهتر بشه؟

خدایا شکرت
یه بار دکتر یکی برای من نوشته بود همین‌که استفاده‌کردم خارش گرفتم‌ قبلش اصلا هیچی نبود ،الانم‌میترسم ...

من‌ خودمم قبلا ژل بو دار استفاده کردم اصلا خوب نبود برام و از دکترم سوال پرسیدم که برام بد نباشه بدتر نشم و اینو معرفی کرد خیلی خوبه.من‌۸ سال درگیر عفونت بودم و کلی هزینه کردم و تازه امسال خداروشکر از شرش خلاص شدم و این ژل و هم استفاده میکنم که دیگه دچار عفونت نشم.چون خیییلی بدنم‌ حساسه و زود دچار عفونت میشم.

نه من پارسال انتقال داشتم و ترشح عفونتی داشتم بارها هم گفتم بهشون زیاد اهمیت ندادن و هیچ دارویی هم ندادن برای عفونتم و اون ۱۶ روز بعد انتقال میترسیدم موهای بدنمو هم بزنم چون شنیده بودم نباید خم شد بعد انتقال برای همین موهام که رشد کرد نزدمشون  بدتر شد عفونتم و انتقالم منفی شد

نه من پارسال انتقال داشتم و ترشح عفونتی داشتم بارها هم گفتم بهشون زیاد اهمیت ندادن و هیچ دارویی هم ن ...

البته ناگفته نماند مشکلات دیگه هم داشتم جز عفونت.مثل یبوست شدید گلو درد و بعدا متوجه شدم گلوم تی پی اوش خیلی بالا و گره بزرگ و چنتا کیست داره گلوم.فعلا عفونتم خداروشکر درمان شده.اما اینسری برم مرکز میخام بگم ازمایش ایمنی و انعقادی ازمایش هایی که نیاز هست رو ازم بگیرن انشاالله اینبار خدا و امام رضا دامنمو سبز کنن و همچنین شما و بقیه دوستان دایپک خدا دل هممونو شاد کنه چراغ خونمون رو روشن کنه 🤲🤲

ب من هم قبل از انتقال هم بعدش داکسی سایکلین دادن

هر دو سری ب مدت ی هفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام زی زی جون اسمت برام اشناست 😅  شما پارسال باردار نبودید یادمه یه مشکلی برای بچه پیش اومده ...

سلام عزیزم آره ولی خداروشکر حل شد قضیه پاره شدن کیسه آب قل دومم بود که ریداکت کردم و بخیر گذشت...پارسال خرداد پسرم دنیا اومد

منم شمارو یادمه ولی فکر میکردم تا الان باردار شدی حتما آخه خیلی وقته نیومده بودم تاپیک انشاالله خدا مث من سورپرایزت کنه و یه نی نی خوشگل بذاره تو دامنت عزیزم❤

خواهرجان بچم هنوز کوچولوئه به همین زودی که دلم نمیومد یکی دیگه بیارم... سه هفتس از شیر گرفتمش دلم براش کبابه دلم نمیومد ازبس عاااشق شیر بود ولی مجبور بودم

کار خداست دیگه تازه تو ۱۸ هفته بچه تکون خورد مشکوک شدم توی ۱۹ هفته ببیبی چک زدم مثبت شد رفتم سونو گفت خانوم بچت بزرگه تا حالا کجا بودی😂

میگم نت و وایفای هم تاثیر داره ب نظرتون شما مراعات میکردین

من که همش گوشی دستمه چون واقعا آدم همش دراز بکشه و هیچ کاری نکنه خب کلافه میشه.ولی کمتر باشه خب بهتره سه روز اولش مهمه